Murphy97 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 @African neni to neobvykle, takto to ma treba VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ja bych předem nic neposílal, hezky z ruky do ruky - v jedny ruce klíčky a v druhý igelitka Penny se zlatou cihličkou a plechovou krabičkou se zlatýma zubama místo drobných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ale jedině gold echt gold Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 http://m.skodaplus.sk/Car/1617479 Kluci co Vy na to? Jako rodinný auto, budu do toho muset sypat horem vrchem, nebo to vypadá cajk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 40 minutami, guzmic napsal: http://m.skodaplus.sk/Car/1617479 Kluci co Vy na to? Jako rodinný auto, budu do toho muset sypat horem vrchem, nebo to vypadá cajk? Podíval bych se po dvoulitru, 1.6 je do tohoto auta slabá... Jel sem Caddy 1.6 v sedmi lidech a děs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Souhlas, já to měl chvíli ve služební Octavii a ten motor je neskutečný louda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Já vím, že 2.0tdi by byl lepší...ale kolem těch 9-10 tis eur je to skoro nereálné...auto který má +200 tis km nechci.. 80% to bude jezdit ve dvou lidech a těch 20% full obsazení tzn. já, žena + dcera 4 roky a hromada věci do kufru.... takže myslím, že těch cca 80kw by bylo v pohodě. A to dsg se u 1.6tdi chová líp než klasický 5" manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 14 hodinami, African napsal: No, tak jsem bez peněz, bez auta a teď nebudu týden pořádně spát Ať už je to za mnou.... Tak hlavne aby mezi tim nezkrachovali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 50 minutami, guzmic napsal: Já vím, že 2.0tdi by byl lepší...ale kolem těch 9-10 tis eur je to skoro nereálné...auto který má +200 tis km nechci.. 80% to bude jezdit ve dvou lidech a těch 20% full obsazení tzn. já, žena + dcera 4 roky a hromada věci do kufru.... takže myslím, že těch cca 80kw by bylo v pohodě. A to dsg se u 1.6tdi chová líp než klasický 5" manuál. A proč tedy 7 míst? Zbytečná váha navíc a ještě menší kuf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Ja mam treba 1.6 TDI docela rad. Najel jsem s tim v nekolika OII/OIII pres 40t km. Jasne, neni uplne zavodak, ale na bezny jezdeni uplne v pohode a moc to nezere. Kamos ho ma v Caddy a az na vymenu vstriku po 200t (ktera je docela bezna), to slape v pohode a utahne to i dodavku plnou krabic s vinem :D. Jen bacha na to DSG, 7st byla se suchyma spojkama, takze te muze cekat investice do prevodovky. K tomu ale at se asi vyjadri nekdo zkusenejsi. Jinak souhlas, ze s DSG je to lepsi svezeni nez s manualem. To dlouhy zprevodovani ty 5st prevodovky se k tomu motoru fakt nehodi. BTW, taky je potreba vzit ten vykon s klidem, 77kw v 1.9TDI bylo jeste nedavno povazovano za silnejsi karu :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 50 minutami, guzmic napsal: Já vím, že 2.0tdi by byl lepší...ale kolem těch 9-10 tis eur je to skoro nereálné...auto který má +200 tis km nechci.. 80% to bude jezdit ve dvou lidech a těch 20% full obsazení tzn. já, žena + dcera 4 roky a hromada věci do kufru.... takže myslím, že těch cca 80kw by bylo v pohodě. A to dsg se u 1.6tdi chová líp než klasický 5" manuál. A proč tedy 7 míst? Zbytečná váha navíc a ještě menší kuf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Ta DSG převodovka co se tam dávala (označení DQ200) není špatná, ale žere 2 mechatroniky na 300.000 km. S tím je třeba počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 4 hodinami, Lion napsal: A proč tedy 7 míst? Zbytečná váha navíc a ještě menší kuf 7 míst nepotřebuju, to je pravda ale pár akci za rok jako rodina uděláme a odvoz pro tolik lidí se hodí. Klidně bych vzal klasickou verzi, tohle je u nás ve městě, půjdu se na to podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 3 hodinami, Tomas_2002 napsal: Ta DSG převodovka co se tam dávala (označení DQ200) není špatná, ale žere 2 mechatroniky na 300.000 km. S tím je třeba počítat Njn já jsem si myslel, že tam je 6" no nevadí koukal jsem, že ta mechatronika je cca 20 tis...no vyměnil bych to a snad by byl pokoj, ten samotný motor snad zlý není. Jen mě trochu sere, že to je dovoz a nevěřím km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 7 minutami, guzmic napsal: Njn já jsem si myslel, že tam je 6" no nevadí koukal jsem, že ta mechatronika je cca 20 tis...no vyměnil bych to a snad by byl pokoj, ten samotný motor snad zlý není. Jen mě trochu sere, že to je dovoz a nevěřím km... Osobne bych ten nájezd km úplně neřešil, ale řešil bych pravidelnost servisu. Stejně nepoznáš pořádně, zda to někdo najel na dálnici nebo vozenim dítěte do školky pár kilaku. A osobně si beru vždycky svyho mechanika, něco mám nactenyho, ale to nestačí. Ale tohle stejně už dávno víš, musím být jen chytrej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Tu pravidelnost servisu v servisní knížce bych nepřeceňoval. Já si nechávám Cupru servisovat u kamaráda - zkušený mechanik. Vím, co dělá a jak to dělá. V autorizovaným servisu se vždycky na něco vykašlou. Nemám z nich dobrý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 3 hodinami, guzmic napsal: Njn já jsem si myslel, že tam je 6" no nevadí koukal jsem, že ta mechatronika je cca 20 tis...no vyměnil bych to a snad by byl pokoj, ten samotný motor snad zlý není. Jen mě trochu sere, že to je dovoz a nevěřím km... VW jde velice dobře prověřit přes AD. Brácha má Tiguana s DE a poslali mu výpis z celé servisní historie... Pokud byl tedy servisovaný u AD. Jinak bych od toho dal ruce pryč, protože se stačí stále hojně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 (upraveno) před 12 hodinami, guzmic napsal: Já vím, že 2.0tdi by byl lepší...ale kolem těch 9-10 tis eur je to skoro nereálné...auto který má +200 tis km nechci.. 80% to bude jezdit ve dvou lidech a těch 20% full obsazení tzn. já, žena + dcera 4 roky a hromada věci do kufru.... takže myslím, že těch cca 80kw by bylo v pohodě. A to dsg se u 1.6tdi chová líp než klasický 5" manuál. Mám starého Caddyho 200+ tis km s 55kW 1.9 TDi, jezdím v tom já, žena, syn 4 roky a hromada věcí v kufru, často věci typu dvě tři přepravky o celkové váze dalšího člověka... Nejsem teda závodník, ale 130 po dálnici to normálně jede, a když jsem s tímhle nákladem ještě táhl vozík s metrákem po okresce, pověsil se na mě v obci osamělý jezdec v jedničkové oktávce, že mě jako za cedulí předjede - tak jsem tam měl stovku dřív než on a už mě nedojel. Ale nevím, jestli zrovna tahle slabší verze nemá taky kratší převody, mně to každopádně na tohleto fotrovské / chalupářské ježdění bohatě stačí a nikoho tím nezdržuju... Upraveno 17. září 2020 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 17 hodinami, guzmic napsal: Njn já jsem si myslel, že tam je 6" no nevadí koukal jsem, že ta mechatronika je cca 20 tis...no vyměnil bych to a snad by byl pokoj, ten samotný motor snad zlý není. Jen mě trochu sere, že to je dovoz a nevěřím km... Tak mi pošli VIN a zkusíme na to mrknout. Jo a ta mechatronika je 35k + práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 No tak v ten okamžik by to bylo pro mě nezajímavé. To už bych se blížil k 12tis eur a to za 5let starýho Tourana nedám. Kua ještě včera tam měli napsaný vin.... dnes už ho tam nevidím, kašlu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se