Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Co petku predvadecku? https://www.invelt.com/bmw-520xdt-4?link=detailBojim se ze to nam nebude chtit liznout leasingovka... resp skoro jiste nebude chtit
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Jak to je s tim omezovacem u Volva? To i kdyz napriklad na dalnici predjizdim nekoho, kdo jede rychle, tak me ani na chvilku nenecha nad 180?Nenecha... napevno max 180km a vic to proste nejede
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Ale jde to za tágo upravit https://www.auto.cz/upravcum-uz-se-povedlo-obejit-omezovac-rychlosti-v-novych-volvech-136450
Hasňa Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Jo a kombinaci AWD + nafta + automat umí i Mondeo A Mazda a Subaru.
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) před 5 minutami, Hasňa napsal: před 2 hodinami, honzyk napsal: Jo a kombinaci AWD + nafta + automat umí i Mondeo A Mazda a Subaru. Mazda se mi designove libi, ale je to vybavove v porovnani s konkurenci, “holatko”... Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Jsilver
Snehulak54 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Mám doma dvě Mazdy v CX-3 v Revolution a 6WG 2.5 v Revolution Top - nepříjde mi, že by to bylo hůře vybavené než zbytek... Některé veci jako třeba HUD nenabízí konkurence.
Americkej Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 18 minutami, vwtyp11 napsal: Ale jde to za tágo upravit https://www.auto.cz/upravcum-uz-se-povedlo-obejit-omezovac-rychlosti-v-novych-volvech-136450 Nebo by se měli na výrobu aut vys... rezignovat úplně. A měli by 0 mrtvol najisto! "Automobilka Volvo je dobře známá svou orientací na maximální bezpečnost posádky. V minulosti si dokonce stanovila ambiciózní cíl, kterým je nulový počet usmrcených či vážně zraněných cestujících. A aby si dosažení tohoto cíle usnadnila, rozhodla se omezit nejvyšší rychlost v nových modelech na 180 km/h."
Hasňa Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Mazda se mi designove libi, ale je to vybavove v porovnani s konkurenci, “holatko”... Je spousta a spousta hovadin, které koncern ve výbavách nabízí, a které bych kdykoliv vyměnil za to mít krásné, netuctové, kvalitní auto, ze kterého mi druhý týden nevykradou navigaci a xenony a které skvělé jezdí a kterých na parkovišti není osmnáct z dvaceti.
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 18 minutami, Hasňa napsal: před 28 minutami, Jsilver napsal: Mazda se mi designove libi, ale je to vybavove v porovnani s konkurenci, “holatko”... Je spousta a spousta hovadin, které koncern ve výbavách nabízí, a které bych kdykoliv vyměnil za to mít krásné, netuctové, kvalitní auto, ze kterého mi druhý týden nevykradou navigaci a xenony a které skvělé jezdí a kterých na parkovišti není osmnáct z dvaceti. Nerikam ze neni, mazda je krasne povedene designove auto oproti “tuctovemu” koncernu, nicmene napr. Mazda 6 wagon nema vubec moznost 4x4 a vyber z motoru take skoro zadny, tesp nemas sanci si moc vybirat. Designove krasne auto o tom zadna
M3maniac Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Před hodinou, Jsilver napsal: Bojim se ze to nam nebude chtit liznout leasingovka... resp skoro jiste nebude chtit Tomu nerozumím, to snad ani není možné? ne? pochopím když se leasingovka bude cukat u F40 ale u vobyč 520d ? Za mě super auto, na insignii to sice nemá ale
Hasňa Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 "Mazda 6 wagon nema vubec moznost 4x4" Aha, tak to sorry, nevěděl jsem, že už to nejde, šlo to.
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 29 minutami, M3maniac napsal: Tomu nerozumím, to snad ani není možné? ne? pochopím když se leasingovka bude cukat u F40 ale u vobyč 520d ? Za mě super auto, na insignii to sice nemá ale V tom problem neni problem je ze nechteji leasing na predvadecky, ale jen nova auta nebo skladovky.
honzyk Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 1 hodinou, Hasňa napsal: před 3 hodinami, honzyk napsal: Jo a kombinaci AWD + nafta + automat umí i Mondeo A Mazda a Subaru. Myslím že @Jsilver chtěl naftu, což u Mazdy ani Subaru nepůjde. Jinak BMW 320xD Touring jsem si ze tak srandy zkusil vyskládat do konfigurátoru, do toho limitu se člověk musí hlídat, aby se vešel, ale jde to .
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) před 13 minutami, honzyk napsal: Myslím že @Jsilver chtěl naftu, což u Mazdy ani Subaru nepůjde. Jinak BMW 320xD Touring jsem si ze tak srandy zkusil vyskládat do konfigurátoru, do toho limitu se člověk musí hlídat, aby se vešel, ale jde to . Nafta vychazi leckde lepe v emisich , bral bych i benzin, mozna po letech “dyzlu” i radeji Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Jsilver Edit: BMW 3 je strasne malicke
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) BMW 3 je strasne malicke... proti superbu, ktereho mam ted a kam nacpu doslovne skrin je to opravdu male auto. Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Jsilver
honzyk Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Pardon, teď jsem si znova přečetl zadání, já prvně myslel že nafta je podmínka.
geometr Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 @Jsilvere vzpomeň si, jaká to byla pohoda před tímhle autem s předokolkou a vem šestkovou Mazdu ve wagonu
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 15 minutami, geometr napsal: @Jsilvere vzpomeň si, jaká to byla pohoda před tímhle autem s předokolkou a vem šestkovou Mazdu ve wagonu Uvidim chlapce, stale jsi veren Mazde a mas ji ve svem parku?
geometr Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Už pár let ne. Je škoda, že teď do ní nedávají tu čtyřkolku, žil jsem totiž v domnění, že jo. Ale kdybych si teď měl koupit nový auto za meloun+, je to celkem jasná volba.
Jsilver Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 16 minutami, geometr napsal: Už pár let ne. Je škoda, že teď do ní nedávají tu čtyřkolku, žil jsem totiž v domnění, že jo. Ale kdybych si teď měl koupit nový auto za meloun+, je to celkem jasná volba. Uvidime, ta ctyrkolka me u Mazdy mrzi... zatim jsem stale po prelouskani skoro vseho myslitelneho na strane Arteon shooting brake, uvidime jak se vejdeme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se