Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jak to je s tim omezovacem u Volva? To i kdyz napriklad na dalnici predjizdim nekoho, kdo jede rychle, tak me ani na chvilku nenecha nad 180?

Nenecha... napevno max 180km a vic to proste nejede
Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Hasňa napsal:
před 2 hodinami, honzyk napsal:
Jo a kombinaci AWD + nafta + automat umí i Mondeo 

A Mazda a Subaru.

Mazda se mi designove libi, ale je to vybavove v porovnani s konkurenci, “holatko”... 

Upraveno uživatelem Jsilver
Odesláno

Mám doma dvě Mazdy v CX-3 v Revolution a 6WG 2.5 v Revolution Top - nepříjde mi, že by to bylo hůře vybavené než zbytek... Některé veci jako třeba HUD nenabízí konkurence. 

Odesláno
před 18 minutami, vwtyp11 napsal:

Nebo by se měli na výrobu aut vys... rezignovat úplně. A měli by 0 mrtvol najisto!

"Automobilka Volvo je dobře známá svou orientací na maximální bezpečnost posádky. V minulosti si dokonce stanovila ambiciózní cíl, kterým je nulový počet usmrcených či vážně zraněných cestujících. A aby si dosažení tohoto cíle usnadnila, rozhodla se omezit nejvyšší rychlost v nových modelech na 180 km/h."

Odesláno
Mazda se mi designove libi, ale je to vybavove v porovnani s konkurenci, “holatko”... 
Je spousta a spousta hovadin, které koncern ve výbavách nabízí, a které bych kdykoliv vyměnil za to mít krásné, netuctové, kvalitní auto, ze kterého mi druhý týden nevykradou navigaci a xenony a které skvělé jezdí a kterých na parkovišti není osmnáct z dvaceti.
Odesláno
před 18 minutami, Hasňa napsal:
před 28 minutami, Jsilver napsal:

Je spousta a spousta hovadin, které koncern ve výbavách nabízí, a které bych kdykoliv vyměnil za to mít krásné, netuctové, kvalitní auto, ze kterého mi druhý týden nevykradou navigaci a xenony a které skvělé jezdí a kterých na parkovišti není osmnáct z dvaceti.

Nerikam ze neni, mazda je krasne povedene designove auto oproti “tuctovemu” koncernu, nicmene napr. Mazda 6 wagon nema vubec moznost 4x4 a vyber z motoru take skoro zadny, tesp nemas sanci si moc vybirat. Designove krasne auto o tom zadna

Odesláno
Před hodinou, Jsilver napsal:

Bojim se ze to nam nebude chtit liznout leasingovka... resp skoro jiste nebude chtit

Tomu nerozumím, to snad ani není možné? ne? 😉 pochopím když se leasingovka bude cukat u F40 ale u vobyč 520d ? Za mě super auto, na insignii to sice nemá ale🤣

Odesláno
před 29 minutami, M3maniac napsal:

Tomu nerozumím, to snad ani není možné? ne? 😉 pochopím když se leasingovka bude cukat u F40 ale u vobyč 520d ? Za mě super auto, na insignii to sice nemá ale🤣

V tom problem neni 😀 problem je ze nechteji leasing na predvadecky, ale jen nova auta nebo skladovky. 

Odesláno
před 1 hodinou, Hasňa napsal:
před 3 hodinami, honzyk napsal:
Jo a kombinaci AWD + nafta + automat umí i Mondeo 

A Mazda a Subaru.

Myslím že @Jsilver chtěl naftu, což u Mazdy ani Subaru nepůjde. Jinak BMW 320xD Touring jsem si ze tak srandy zkusil vyskládat do konfigurátoru, do toho limitu se člověk musí hlídat, aby se vešel, ale jde to :)

Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, honzyk napsal:

Myslím že @Jsilver chtěl naftu, což u Mazdy ani Subaru nepůjde. Jinak BMW 320xD Touring jsem si ze tak srandy zkusil vyskládat do konfigurátoru, do toho limitu se člověk musí hlídat, aby se vešel, ale jde to :)

Nafta vychazi leckde lepe v emisich , bral bych i benzin, mozna po letech “dyzlu” i radeji

Edit: BMW 3 je strasne malicke
Odesláno (upraveno)

BMW 3 je strasne malicke... proti superbu, ktereho mam ted a kam nacpu doslovne skrin je to opravdu male auto.

Odesláno
před 15 minutami, geometr napsal:

@Jsilvere vzpomeň si, jaká to byla pohoda před tímhle autem s předokolkou a vem šestkovou Mazdu ve wagonu 🙂

Uvidim chlapce, stale jsi veren Mazde a mas ji ve svem parku?

Odesláno
před 16 minutami, geometr napsal:

Už pár let ne. Je škoda, že teď do ní nedávají tu čtyřkolku, žil jsem totiž v domnění, že jo. Ale kdybych si teď měl koupit nový auto za meloun+, je to celkem jasná volba.

Uvidime, ta ctyrkolka me u Mazdy mrzi... zatim jsem stale po prelouskani skoro vseho myslitelneho na strane Arteon shooting brake, uvidime jak se vejdeme

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...