Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 35 minutami, vikinho napsal: a LC tu ještě nepadlo kvůli ceně? (bez daně jsme na 1,15 jak je požadavek) https://www.tipcars.com/toyota-land-cruiser/terenni/nafta/toyota-land-cruiser-2-8-d-4d-6-a-t-executive-49240578.html Ten je. Ale je to už trochu moc peněz. Jinak LC a RR by byly asi jediné dva tanky, které by mi nevadily. Mají bezchybnou image a praktičnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 15 minutami, African napsal: A medvídek GLB? S tím nikde ostudu neuděláš.... Se mi zdá malý a je to tady pořád politický kontroverzní. Taky musím u toho všeho nezvyšovat platy řidičům a strojníkům a to se z MB dělá dost blbě. I když je to nakonec malé a levné auto. Přesto, že dražší a větší, tak takový Passat, nebo Superb prostě přitáhnou méně negativních vibrací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Zdravím všechny, i když je to trochu mimo, mám na vás dotaz/prosbu. Budu prodávat auto a sháním nějaký mustr prodejní smlouvy abych na něco nezapomenul. Pokud mi můžete pomoci, prosím na: polifka@seznam.cz. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ked sme u tych ruskych kladiv... Daju sa este stale v CR zohnat nove UAZ-Patrioty? S cenou sa vojdes ako nic a v kamenolomoch nebude problem (ram + tuhe obe napravy). https://www.lada-uaz.cz/uaz-patriot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Před hodinou, Hasňa napsal: Ten je. Ale je to už trochu moc peněz. Jinak LC a RR by byly asi jediné dva tanky, které by mi nevadily. Mají bezchybnou image a praktičnost. A co zkusit tu druhou - inzerovaná za stejnou cenu s nižší výbavou, tak by třeba uměli jít dolů: https://proverenevozy.toyota.cz/nabidka/toyota-land-cruiser/2780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Absence kůže by mi nevadila, ale o 200k to nesundaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Tak.. rozdíl v ceníkovce je 250k,.. tak by třeba povolili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 SsangYong Rexton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Podle me ten postovanej Landak je blbost, kupovat 2020 za tyto prachy s predfaceliftem a ,,starym´´ motorem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Passat, Superb, GLB, Ssang Yong, Land Crouiser... tady už do výběru chybí jen MX-5 a Multivan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 58 minutami, Tomas_2002 napsal: Passat, Superb, GLB, Ssang Yong, Land Crouiser... tady už do výběru chybí jen MX-5 a Multivan Naceň mu toho Tiguana, ať nevymýšlí blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Hele já bych mu doporučil ten Superb Scout. Ten novej motor TDI EVO 147kW je fakt super. To decentní zvýšení podvozku na běžný polňačky a stavbu stačí, kufr ohromnej. Když se na to dá nějaká slušná sleva tak se do toho limitu vejde skoro s plnou výbavou ... a co si budeme povídat, Superb z hlediska jízdního komfortu fakt nemá chybu. Jasně, člověk musí překousnout že to má na silnici každej druhej, ale to je podle mě tak jediný co se tomu autu dá vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 A musí se v tom pořád dokola restartovat řidící systém nebo už to funguje jako normálně? Nerýpu, jen se ptám. Kdybych chtěl rýpat tak napíšu že je to ošklivý auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) To je tezky radit, kdyz to potrebujes mit do prace na vysokym podvozku bo stavba a lom, a zaroven se chces vezt pohodlne jako pan pres pul Evropy na dovcu nebo s tim "zavodit" na okreskach Na Outlandera si koukal ? Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 SsangYong Rexton?Tady je překážkou moje povrchnost, tu značku, její image, jméno, historii, to bych prostě nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Podle me ten postovanej Landak je blbost, kupovat 2020 za tyto prachy s predfaceliftem a ,,starym´´ motorem....Jj, dobré LC je prostě auto za dva míče, to nejde ochcat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Passat, Superb, GLB, Ssang Yong, Land Crouiser... tady už do výběru chybí jen MX-5 a Multivan reálně je to ale vlastně jen Scout, Outback, Alltrack,.. a to je asi vše. Zbytek je drahý, případně SUV, případně nějaká bláznivá Korea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 @Hasňa jen mě tak napadlo (protože o tom sám uvažuju) co takhle Dodge durango? Za 1,2 je nové se zárukou, pojede, podvozek stejný jak Jeep grand Cherokee, uzávěrku to má... Velké to je dost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Naceň mu toho Tiguana, ať nevymýšlí blbosti Tome, mám lepší nápad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Passat, Superb, GLB, Ssang Yong, Land Crouiser... tady už do výběru chybí jen MX-5 a Multivan Tome, mám lepší nápad nacenil bys mi aquamarine Alltracka 147 kW s vyhřívaným volantem, 18" kolama, tmavýmy akustickýmy skly, vyhřívaným čelním, ergo sedadlama, tažným a Dynaudiem? Pěkně prosím smutně koukám. Nezávislé topení asi VW nenabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se