Emiliano Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Oproti normálnímu kombíku je velkej rozdíl v té variabilitě zadních sedaček. Jsou 3 samostatný s možností sklápění a posouvání dopředu a dozadu cca o 10 cm. To je velké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Diky chlapi. Me z toho plyne to, ze se musim mrknout na ten Touran, abych si navnimal rozmery. Superba znam, tam je to jasny. Ted mame Octavu IV kombi, je to v pohode, ale je to operak a pristi rok budu tesit zmenu. Vedle ni jezdim pracovnim Ceedem SW, musim rict, ze rozmerove (nejen) to rozdil je. Vejdem se taky, ale kufr ma debilni system prihradek pod dvojitym dnem - fakt parada, prijit s taskama a jednu muset rozstrkat do krabicek pod dnem, aby ho clovek vyuzil. Z celkovy kapacity kufru to ukrajuje dost. Za me je tohle cypovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 @H-B to dvojitý dno u Ceeda jde vyndat a dát místo toho třeba gumovou vanu. U služebního auta to samozřejmě řešit nebudeš, ale pokud někdo zvažuje Ceed a sere ho tohle, je to řešitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Tiez uvazujem ze ho dam doprec, vraj je to na 2 inbusoch. Nieco ale treba dat na dno, asi skor daco tvrde.Oni tych 625l objemu kufru rataju vratane cca 125l tych priehradiek. Cize na dofcu som tam ozaj musel natrepat co najviac veci. Trosku oser no.Zas na druhu stranu, normalne v tom mam vsetky tie malickosti a nevyhnutnosti co by inak lietali po kufri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 V 31. 1. 2023 v 14:12, H-B napsal: Rodinny auto, maly dite, druhy na ceste... Touran nebo Superb kombi? Do ted mi prisel jasnejsi volba Suberp. Sharan je moc velkej... Za me jednozncne Superb, pokud vetsinou budete jezdit ve 4 lidech. Touran a Sharan mi dava smysl jen pokud byste jezdili casto v 5 lidech. Nedokazu si predstavit co vsechno bys musel vezt aby se to do Superba kombi neveslo Mel jsem dvojkoveho i trojkoveho v kombiku s dvema malyma detma a rikal jsem si, ze v nejhorsim jednou rocne na delsi dovolenou pujcim rakev na strechu...a nikdy k tomu nedoslo, ten kufr je cerna dira dokonce jsme se s detma i kocarkem na 14dni sbalili dovnitr i se trema rozlozenyma jizdnima kolama (jeste nez jsem poridil nosic za auto). Navic u Sharana pocitej s horsima jizdnima vlastnostma a vyrazne vyssi cenou... BTW - koukas na nove auto nebo par let stare? Protoze jestli na par let stare, je tam nekolik zajimavych alternativ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 @H-BPřesně tak, Sup v combajnu je nejvíc rodinné auto, když nechceš dodávku/MPV atd.. Do toho kufru vleze velký kočár jak nic plus hromada dalších nesmyslů a krámů. Sharan je fajn, pokud počítáš s více lidma jak píše @Jirka1985. Ale při použití 3. řady sedaček, to má pidi kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Před hodinou, Jirka1985 napsal: BTW - koukas na nove auto nebo par let stare? Protoze jestli na par let stare, je tam nekolik zajimavych alternativ... Diky. Koukam na starsi, najezd pod 100, stari do 5let, dsg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Za mne touran - detem v zadu nebylo tak blbe - neni tak plavny, das 3 detske sedacky nebo se vejde v pohode 1 dospely mezi, ma skvele sklapeci stolecky ktere deti milovaly, kufr je nejen hluboky ale i vysoky, rovna nakladaci hrana, mne se v nem lip sedelo - vyssi sedacky.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Nebo A6 s 2.0tdi..Takovej komfortnější superb..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 co Ford S-Max? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 co Ford S-Max?No tak tady u toho bych byl celkem opatrný, nejsou to úplně držáci, hlavně pokud chceš automat...Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Největší problém sou asi ty kočárky a příšlušenství k nim, furt to skládat atd. To sem si dycky říkal tvl. kdybych měl Multivana nebo Caravellu byl bych nejspokojenější rodič-řidič. Jinak ti postačí větší kombík Sup úplně max. Mám dva prcky 5 a 3 odvozili jsme to v A4 v kombíku a v jedničkový Fábce v kombíku a nikdy nebyl problém, že by se něco nevešlo, ale musel si to skládat. Za mě Sup nejlepší volba případně A6, ale i s tou A4 to taky šlo, když bylo potřeba někoho vodvízt, tak se manželka nasouká mezi sedačky a taky se dá. A ještě osobní tip nekoukal bych po nějakých leštěnkách protože, to co sou prckové schopný udělat na zadních sedačkách, stropě, plastových přihrádkách vzadu na tunelu, tak to je docela slušnej mazec, na to se připrav. Kdo je trochu pintlich na vnitřek auta, tak ten u prcků rezignuje jako já . Řek bych, že se tomu snad ani nedá ubránit a vlastně sem rád, že mám starou popelnici a až děti povyrostou koupim něco novějšího a vnitřek už jedině v kůži . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Největší problém sou asi ty kočárky a příšlušenství k nim, furt to skládat atd. To sem si dycky říkal tvl. kdybych měl Multivana nebo Caravellu byl bych nejspokojenější rodič-řidič. Jinak ti postačí větší kombík Sup úplně max. Mám dva prcky 5 a 3 odvozili jsme to v A4 v kombíku a v jedničkový Fábce v kombíku a nikdy nebyl problém, že by se něco nevešlo, ale musel si to skládat. Za mě Sup nejlepší volba případně A6, ale i s tou A4 to taky šlo, když bylo potřeba někoho vodvízt, tak se manželka nasouká mezi sedačky a taky se dá. A ještě osobní tip nekoukal bych po nějakých leštěnkách protože, to co sou prckové schopný udělat na zadních sedačkách, stropě, plastových přihrádkách vzadu na tunelu, tak to je docela slušnej mazec, na to se připrav. Kdo je trochu pintlich na vnitřek auta, tak ten u prcků rezignuje jako já . Řek bych, že se tomu snad ani nedá ubránit a vlastně sem rád, že mám starou popelnici a až děti povyrostou koupim něco novějšího a vnitřek už jedině v kůži .Tak nějak vlastně úplně se vším souhlasímOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Diky. Koukam na starsi, najezd pod 100, stari do 5let, dsg. Zafira C v automatu 125kW. Rozměrově téměř jako Kodiak (Zafira je kratší o pár cm,ale je vyšší a širší). Mám už třetí, naprostá spokojenost. Měl jsem A,B, a teď C model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta74 Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Hodně vzpomínám na Subaru Outback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 13 hodinami, Strocek napsal: Největší problém sou asi ty kočárky a příšlušenství k nim, furt to skládat atd. To sem si dycky říkal tvl. kdybych měl Multivana nebo Caravellu byl bych nejspokojenější rodič-řidič. Jinak ti postačí větší kombík Sup úplně max. Mám dva prcky 5 a 3 odvozili jsme to v A4 v kombíku a v jedničkový Fábce v kombíku a nikdy nebyl problém, že by se něco nevešlo, ale musel si to skládat. Za mě Sup nejlepší volba případně A6, ale i s tou A4 to taky šlo, když bylo potřeba někoho vodvízt, tak se manželka nasouká mezi sedačky a taky se dá. A ještě osobní tip nekoukal bych po nějakých leštěnkách protože, to co sou prckové schopný udělat na zadních sedačkách, stropě, plastových přihrádkách vzadu na tunelu, tak to je docela slušnej mazec, na to se připrav. Kdo je trochu pintlich na vnitřek auta, tak ten u prcků rezignuje jako já . Řek bych, že se tomu snad ani nedá ubránit a vlastně sem rád, že mám starou popelnici a až děti povyrostou koupim něco novějšího a vnitřek už jedině v kůži . Amen. Vysávání strouhanky z rohlíků a croissantů nejméně 2 roky. Taky jsem byl rád, že to nebyla leštěnka, ale spotřebák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 13 hodinami, Strocek napsal: A ještě osobní tip nekoukal bych po nějakých leštěnkách protože, to co sou prckové schopný udělat na zadních sedačkách, stropě, plastových přihrádkách vzadu na tunelu, tak to je docela slušnej mazec, na to se připrav. Kdo je trochu pintlich na vnitřek auta, tak ten u prcků rezignuje jako já . Řek bych, že se tomu snad ani nedá ubránit a vlastně sem rád, že mám starou popelnici a až děti povyrostou koupim něco novějšího a vnitřek už jedině v kůži . Až povyrostou, tak myslíš jako že to bude lepší? Tak to tě vůbec nebudu strašit kamaráde a tu leštěnku vůbec radši nekupuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Nedělám si iluze . Předpokládám, že jak budou růst, že to bude lepší a lepší, že se s nima třeba domluvim, případně nějak uplatím. Na starší už to zabírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 23 minutami, Strocek napsal: Nedělám si iluze . Předpokládám, že jak budou růst, že to bude lepší a lepší, že se s nima třeba domluvim, případně nějak uplatím. Na starší už to zabírá Nebude, navíc začneš vozit i kámoše od dětí na různé akce, lyže, kola, dovolený a šrámy budou jenom přibývat. Aspoň my se s rodičema ostatních divochů různě střídáme a já už tak nějak rezignoval. Auto ti má sloužit a né ty jemu, smečku samozřejmě od začátku krotím protože jsem koupil funglovku a nejsem úplně flegmatický typ člověka, ale neuhlídáš to a jak píšu zlatej rozsypanej rohlík na zadních sedačkách než drbance od lyžáků třeba, jednou budeš vzpomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se