Jump to content

vybírám káru

financ

Recommended Posts

Sorento ani santafe me nenapadlo, rx450 by bylo fajn ale tam to je dost stary už, jsou to ročníky 2011 a spíše jsem chtěl do 8 let max plus minus a rozpočtové do 450

před 2 hodinami, safi napsal:

Druhou možností je Outlander PHEV.  Ale tam už je potřeba se zamyslet nad % jízdy ve městě, po dálnici a po okreskách, protože kupovat si PHEV na jízdu převážně po dálnici je blbost. 

Mám dost město a okresky, dálnice 1x týdne pha takže teoreticky Ok, problem je ze mi proplaci kombinovanou spotřebu podle VTP takže u phev je kombinovaná 1.9 :(

před 28 minutami, shaggy napsal:

Brzdy vies uvarit aj po 1000km ak si prasa...

Právě že sjetý nebyli, ale zrezivělý z vnitřní chladící strany a prasklý.....Forestry si nekupují většinou prasata 😆

před 44 minutami, tenge napsal:

Mám dost město a okresky, dálnice 1x týdne pha takže teoreticky Ok, problem je ze mi proplaci kombinovanou spotřebu podle VTP takže u phev je kombinovaná 1.9 :(

A co RAV4 normál hybrid? Nebo je moc malé? PAk Highlander. Ale ten je za 1,5 mega...

před 15 minutami, safi napsal:

Není druhovýroba kvalitnější? 

Všechno bude kvalitnější 😂  A jak zmiňuješ Highlandera, to je můj vlhký sen.... krásná kára 👍

před 27 minutami, safi napsal:

Přesně. Časem se na něj dostane. Podle mne auto tak akorát do Prahy. Ještě se s ním dá zaparkovat a zároveň vezmeš děti a prarodiče k moři bez problémů. 

Do Prahy to Ravko, a k tomu móři Highlandera, yes....

před 22 hodinami, tenge napsal:

Nemáte někdo Ford Edge? Zkušenosti s jejich technikou a spolehlivostí? Jsem znechuceny z elektroniky VW Group, tak hledám něco jiného..

To ještě nic nemáš 🙄

S Highlandrem si pospěšte, asi se už nebude dovážet do Evropy...

8. června by měl Lexus v US představit nový GX, jsem docela zvědavý, dost to asi odhalí jaký bude nový LC Prado pro Evropu. Myslím že mělo být Prado konečně už letos ale posunuli to na 2024.

před 9 hodinami, African napsal:

Do Prahy to Ravko, a k tomu móři Highlandera, yes....

Na dvě bych vydělával hodně dlouho. A obě nové by stály 2,5-3 mega. Za to už je malý byt někde v paneláku ve středočeském kraji jako forma spoření na důchod. 

Edited by safi

před 11 hodinami, tenge napsal:

Mám passata alltracka ale změnily se podmínky a potrebuju do rodiny větší a hlavně me z nej bolí zada

Nedávno bylo na Sautu na prodej Plusko, tak jsem si na tebe vzpomněl....

před 11 hodinami, kloubik napsal:

8. června by měl Lexus v US představit nový GX, jsem docela zvědavý, dost to asi odhalí jaký bude nový LC Prado pro Evropu. Myslím že mělo být Prado konečně už letos ale posunuli to na 2024.

Mám to z druhé ruky, to LC je prý parádní... ale řekl to Toyoťak, tak ještě aby to haněl 😀

před 8 minutami, tenge napsal:

Teda to je Škoda zes neřekl 

No nenapadlo mě ti říct 😒...... vzpoměl, ale nečekal jsem že ještě nemáš, vždyť je to už jak dlouho co jsi u nás byl.....

před 1 hodinou, DavidLC napsal:

No nenapadlo mě ti říct 😒...... vzpoměl, ale nečekal jsem že ještě nemáš, vždyť je to už jak dlouho co jsi u nás byl.....

Nj, koupil jsem passat a po te době me to už stvalo tak jsem ho pustil a teď bych to plus bral.. nicméně Pruška nejsou, ravka v hybridu je napalena, 

Shaneni suta uz me nici 😞

Vím, že webasto výběr dost zužuje, tak ještě otázka, máte někdo zkušenost  s alternativou typu pandora dálkový start?