M3maniac Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Chtěl jsem tim říct, že posranou audinu ti opraví v každém evropském státě v každém městě u rextona si nejsem tak jistý. To stejné po záruce koupíš na audi, bmw, mercedes, škoda 95% věcí v kvalitní druhovýrobě od značek, mahle, bosch, mann, febi atd, u rextonu si opět nejsem tak jistý. Proto bych si ho nikdy nekoupil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 15 hodinami, Strocek napsal: Zrovna na toho novýho Defendra jsem neslyšel chválu, ale je to z kategorie JPP a říkaj to ty co maj ty starý . Trochu se tý pověsti bojim. Včera mi teda nevyšel, tak uvidím příští úterý, ale abych si nenaběh... Defa mám cca 2 roky, 50 tisíc km a zatím bez závady, auto je schopné v terenu i na dálnici. Nějaký mouchy to auto mělo, ale který je nemá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Jestli byla koupě nového auta dobrá nebo ne, ukáže až čas. Srát se může každý auto, každý má jiný jízdní styl, dává autu jinak zabrat, jinak se o něj stará atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 25 minutami, Dokusan napsal: Defa mám cca 2 roky, 50 tisíc km a zatím bez závady, auto je schopné v terenu i na dálnici. Nějaký mouchy to auto mělo, ale který je nemá. A jakej tam máš motor? Případně jakej by si z nabídky doporučil. Předpokládám, že budeš mít relevantnější informace, než paťáci a jejich Jedna Pani Povídala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 15 minutami, Strocek napsal: A jakej tam máš motor? Případně jakej by si z nabídky doporučil. Předpokládám, že budeš mít relevantnější informace, než paťáci a jejich Jedna Pani Povídala . Mám D250, rozhodně bych nebral D200, nebo starší D240. No a pak už záleží, jakej máš rozpočet. Taková V8čka je úplně super, ale je to ranec a spotřeba kolem 20ti litrů. Osobně bych si dnes asi vzal benzinovou P400. Jinak tak D250 je dostačující, jezdí skvěle, ale byl jsem zvyklej na vyšší výkon u lehčího auta, takže D300 by mu slušela víc Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 10 hodinami, Primm napsal: velka vyhoda Rextonu je, ze ti ho nebudou zavidet sousedi ani lidi v praci Ještě ho nemá v garáži a už závidíš, nebo copak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 9 hodinami, M3maniac napsal: Čokolvek a Rexton ? Tak to je pán. To zásadní si napsal v poslední větě, servis? servisní síť? Předevčírem jsem jel přes Jeseník směrem od sedla a po levé straně stál u domu předchozí rexton, ten sexy rexton na cihlách v polorozebraném stavu, proč asi. Chtěl jsem to cvaknout tady do diskuze, ale byl jsem pomalý. Ten poslední je tedy o 1000% hezčí, ale u mě bude mít tato značka ještě dlouho ale. Tím nechci zpochybnit, že se prémiové auta serou, bohužel se začlo šetřit kde jen to jde a mercedes není co byl ,bmw není co bylo a ani audi už není co bývalo. A to je to smutné. Rozhodne na to myslim, mas recht, beru to trosku jako sazku/loterii Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 před 12 hodinami, Primm napsal: velka vyhoda Rextonu je, ze ti ho nebudou zavidet sousedi ani lidi v praci Trochu doufam, uz z vyse napsaneho je jasne, ze osobne je mi to u prdele :D. Obecne to ale plati urco taky a vsadim se, ze vcetne toho, co sam pisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 Ono s tím servisem si nevybereš. Čím více auto bude mít různé MHEV, HEV a PHEV systémy, tak tím těžší bude sehnat mechanika, co tomu rozumí a to i v autorizáku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primm Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 11 hodinami, African napsal: Ještě ho nemá v garáži a už závidíš, nebo copak? myslel jsem to tak, ze Rexton nebude nikoho drazdit. Uz jsem zazil neprejicne sousedy, kteri podrapou nekomu auto, jen proto, ze ma lepsi auto nez je prumer v okoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 2 hodinami, safi napsal: Ono s tím servisem si nevybereš. Čím více auto bude mít různé MHEV, HEV a PHEV systémy, tak tím těžší bude sehnat mechanika, co tomu rozumí a to i v autorizáku. Přesně proto budu dělat vše proto, abych MHEV, HEV nebo PHEV doma neměl. Jen starosti a problémy navíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 44 minutami, Primm napsal: myslel jsem to tak, ze Rexton nebude nikoho drazdit. Uz jsem zazil neprejicne sousedy, kteri podrapou nekomu auto, jen proto, ze ma lepsi auto nez je prumer v okoli. Jako upřímně, blbec se najde všude. Já nemám taky auto kdoví co, ale upřímně jsem rád že ho mám za plotem kde běhá pejsek, protože borci z paneláků každou chvíli nějáké ukoplé zrcátko, utrhlý stěrač, škráblé dveře klíčem a podobné zhovaděliny.. Může to být samozřejmě vandalismus, ale stejně tak zhrzelý soused který tu tvoji oktávku psychicky nedává, protože on má co? Přeci velké prd a to je nefér... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 51 minutami, Primm napsal: myslel jsem to tak, ze Rexton nebude nikoho drazdit. Uz jsem zazil neprejicne sousedy, kteri podrapou nekomu auto, jen proto, ze ma lepsi auto nez je prumer v okoli. A to si predstav, ze se dokazou vyradit i na sluzebnim Kodiaqu. Nejvic me pobavil soused, kterej se me starostlive ptal (jako nerikam, ze to byl on, pac nevim): a to vas to na RSu nesere, ze to nenechate opravit? A ja ze vuuuubec, dyt je to sluzebak a Skodovka, at to dela pachateli radost. Cumel nak zhorkle... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 29 minutami, M3maniac napsal: Přesně proto budu dělat vše proto, abych MHEV, HEV nebo PHEV doma neměl. Jen starosti a problémy navíc. Problém je spíše kombinace elektrifikace, turba, filtru pevných částic, automatu a třeba pohonu 4x4. Proto jsem z PHEV vzal Outlander, kde baterka a elektřina nahrazují turbo, převodovku a další komponenty. Tak uvidíme časem:-) Výjimkou je jinak asi Toyota a Lexus a jejich 2,5l atmosférické hybridy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 2 hodinami, uff napsal: A to si predstav, ze se dokazou vyradit i na sluzebnim Kodiaqu. Nejvic me pobavil soused, kterej se me starostlive ptal (jako nerikam, ze to byl on, pac nevim): a to vas to na RSu nesere, ze to nenechate opravit? A ja ze vuuuubec, dyt je to sluzebak a Skodovka, at to dela pachateli radost. Cumel nak zhorkle... :)) Tos mu rozkopal hračky Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Přesně proto budu dělat vše proto, abych MHEV, HEV nebo PHEV doma neměl. Jen starosti a problémy navíc. Ono ty trable spojené s elektronikou jsou možná už plošně všude (viz trápení ve vedlejším vláknu, topení a volant u octávky, atd), paradoxně bych laicky řekl, že ty zkratky výše MHEVDDRATD budou mít ty kabely možná ještě neošizený, protože se na ně spoléhá... ale nevím. Za sebe bych se při výběru nového auta teď asi hodně rozmýšlel a váhal... Jsem celkem rád, že mě to nečeká a že jsem Toyotakokot, páč tam tych to risknul . Prius zatím bez ztráty kytičky 170 tis.km. A s 4,2 tdi doufám že dožijeme důchodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 2 hodinami, uff napsal: A ja ze vuuuubec, dyt je to sluzebak a Skodovka, at to dela pachateli radost. Cumel nak zhorkle... :)) :-))) Dobře ty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 19 minutami, DavidLC napsal: Ono ty trable spojené s elektronikou jsou možná už plošně všude (viz trápení ve vedlejším vláknu, topení a volant u octávky, atd), paradoxně bych laicky řekl, že ty zkratky výše MHEVDDRATD budou mít ty kabely možná ještě neošizený, protože se na ně spoléhá... ale nevím. Za sebe bych se při výběru nového auta teď asi hodně rozmýšlel a váhal... Jsem celkem rád, že mě to nečeká a že jsem Toyotakokot, páč tam tych to risknul . Prius zatím bez ztráty kytičky 170 tis.km. A s 4,2 tdi doufám že dožijeme důchodu Velmi dobrá kombinace aut pane! :-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Velmi dobrá kombinace aut pane! :-D. Dík,jsem obou stran barikády Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted April 21, 2023 Report Share Posted April 21, 2023 (edited) Hoši já 280.000 km a chrochtá jak za mlada. R6 z Mnichova miluju Edited April 21, 2023 by M3maniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts