Duke650 Posted July 25 Report Share Posted July 25 Jo a je to Recharge tj hybrid. Na ten lak si ještě musím zvyknout, ale muzika Bowers & Wilkins je cajk. A sedačky boží Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted July 25 Report Share Posted July 25 před 20 minutami, EpsteinBarr napsal: mas tam chybku, chybaju uvodzovky: "jen" A vela pohodovych kilometrov prajem. Auto vyzera Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted July 25 Report Share Posted July 25 před 50 minutami, Duke650 napsal: Jo a je to Recharge tj hybrid. Na ten lak si ještě musím zvyknout, ale muzika Bowers & Wilkins je cajk. A sedačky boží No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted July 25 Report Share Posted July 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted July 25 Report Share Posted July 25 před 20 minutami, African napsal: No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km " Díky Afri na zahoření pracuje dcera a pouští mi tam blicí metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted July 25 Report Share Posted July 25 Jo, k tomuhle "dolezl" mistni mlcenlivy clen "Fredomut" taky. Po ctyrkove ochcafce vyrazny posun a nemuze si to vynachvalit. Taky to ma v nejake vybave s B&W a podobne barve. Taxi z neho aspon delam pr*el, jestli uz mu nezbyly prachy na barvu a ma to jen natrene "zakladovkou" :-D. Nicmene gratulace a dobra kara ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted July 25 Report Share Posted July 25 No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km "Ano, hlavně je ale třeba chvili hrát dokola J.A.R., ať se dobře zahoří kabely, a pojistky, protože to je pak ten úplně největší skok směrem k nejpinkfloydovatějším Pink Floydům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted July 26 Report Share Posted July 26 Dcera to včera zahořela evidentně dobře, protože syn (a ten má v naší rodině úplně nejvíc netopýři uši) prohlásil, že to hraje fakt hodně slušně Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted July 28 Report Share Posted July 28 Zdravím Nemotá se tady někdo okolo prodeje Peugeotů? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted July 28 Report Share Posted July 28 On 7/26/2024 at 8:29 PM, Duke650 said: Dcera to včera zahořela evidentně dobře, protože syn (a ten má v naší rodině úplně nejvíc netopýři uši) prohlásil, že to hraje fakt hodně slušně jj, B&W umi hodne slusne i u BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted July 30 Report Share Posted July 30 Zvazuju, ze pustim Clubmana. Kdyby nekdo uvazoval nad timhle specifickym povozem, dejte vedet Jeste nejsem 100% rozhodnuty, takze neinzeruji.. snad je ta zminka tady ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 3 Report Share Posted August 3 Tak abych uzavřel můj příběh vybírání.... je doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted August 3 Report Share Posted August 3 Jak to jede? Todle konkretni erko sem snad na silnici v zivote nevidel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 3 Report Share Posted August 3 Zatím jsem to moc neprověřil. Včera večer jsem to přivezl a vzadu jsem měl sadu kol. Pak jsem jen kousek vyvezl děti, tak jsem to jen občas prislapl. No, jede to jak z praku. A to střílení do výfuku je taky parádní Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted August 3 Report Share Posted August 3 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Tak abych uzavřel můj příběh vybírání.... je doma To je nějaký apokalyptic lakovaní ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted August 3 Report Share Posted August 3 před 35 minutami, moco napsal: To je nějaký apokalyptic lakovaní ? To je normální stav koncernovýho laku po jízdě na dálnici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 3 Report Share Posted August 3 Jen upravená fotka, naštěstí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 3 Report Share Posted August 3 Takže bez úpravy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickie Posted August 3 Report Share Posted August 3 pěkný. a v tomhle provedení mi to přijde elegantnější než koncernoví sourozenci. tak hodně šťastných kilometrů 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 3 Report Share Posted August 3 (edited) Super - yes Edited August 3 by bobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts