Jump to content

vybírám káru

financ

Recommended Posts

před 50 minutami, Duke650 napsal:

Jo a je to Recharge tj hybrid. Na ten lak si ještě musím zvyknout, ale muzika Bowers & Wilkins je cajk. A sedačky boží 

No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk 😆 Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta 👍 A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km "

před 20 minutami, African napsal:

No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk 😆 Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta 👍 A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km "

Díky Afri na zahoření pracuje dcera a pouští mi tam blicí metal 

Jo, k tomuhle "dolezl" mistni mlcenlivy clen "Fredomut" taky. Po ctyrkove ochcafce vyrazny posun a nemuze si to vynachvalit. Taky to ma v nejake vybave s B&W a podobne barve. Taxi z neho aspon delam pr*el, jestli uz mu nezbyly prachy na barvu a ma to jen natrene "zakladovkou" :-D. 

Nicmene gratulace a dobra kara ;-).

No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk  Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta  A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km "
Ano, hlavně je ale třeba chvili hrát dokola J.A.R., ať se dobře zahoří kabely, a pojistky, protože to je pak ten úplně největší skok směrem k nejpinkfloydovatějším Pink Floydům.

On 7/26/2024 at 8:29 PM, Duke650 said:

Dcera to včera zahořela evidentně dobře, protože syn (a ten má v naší rodině úplně nejvíc netopýři uši) prohlásil, že to hraje fakt hodně slušně 

jj, B&W umi hodne slusne i u BMW

Zvazuju, ze pustim Clubmana. Kdyby nekdo uvazoval nad timhle specifickym povozem, dejte vedet :)

Jeste nejsem 100% rozhodnuty, takze neinzeruji.. snad je ta zminka tady ok.

Zatím jsem to moc neprověřil. Včera večer jsem to přivezl a vzadu jsem měl sadu kol. Pak jsem jen kousek vyvezl děti, tak jsem to jen občas prislapl. No, jede to jak z praku. A to střílení do výfuku je taky parádní 🙂

před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Tak abych uzavřel můj příběh vybírání.... je doma 😁

IMG_20240802_204909-01.jpeg

To je nějaký apokalyptic lakovaní ? 🙂

• Haha 1

před 35 minutami, moco napsal:

To je nějaký apokalyptic lakovaní ? 🙂

To je normální stav koncernovýho laku po jízdě na dálnici.

• Haha 4