Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

před 22 minutami, Gustaf napsal:

Tyjo, já ty Audi nikdy nemusel....

Mám druhou a další bude zase Audi.

V součanosti A4 Avant (B8) a do budoucna uvažuju vo Q5. Spíš to vidim jako tutovku, pak se ozvu a zkusíme tady vybrat motor, ale zatim jsem si ještě netroufal se zmiňovat :default_smile:.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 hours ago, Gustaf said:

Rozpočet 1,1mio max...

Přecházet budu z Octavie combi 4...kdyby někdo chtěl 😁

jete BMW 640i GT, pre 4 cl. rodinu dokonale, priestoru paradne a jazdi bozsky 👌.Uplne iny level ako Tiguan.  Idealny kompromis medzi sedan a SUV. Do rozpoctu by sa snad vliezlo i to moje 😉

Odkaz ke komentáři

Ja som k Oktavke, sice nie kombi, dlho hladal nasledovnika. Lebo zene sa nepacia kombiky, ani SUV nie su zrovna nasa srdcovka tak to napokon vyhralo BMW 3 GT. Po 3GT potom prislo 6GT. Nikdy som ani naznakom neolutoval a ani nepoznam moc alternativ, co by vedeli uspokojit rovnako po vsetkych strankach.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Americkej napsal:

No dobrý, věc názoru. Podle mýho nic usedlejšího než koncern a současný Volva bejt ani nemůže.

Njn, já nejsem na nějaký ty divoký křivky a zaobleniny, no 🤣

@kloubik Na kodiaq jsem taky koukal, z venku fajn, ale nějak se nemůžu smířit s tou velikou plochou na kaslikem u spolujezdce...ale ve výběru je taky tak nějak z části.

Odkaz ke komentáři

Tiquan a Karoq jsou fakt tak pro dva a malý děti. Mám ho jako služebák a nechápu, že to má kamarád jako rodinné auto. Já když si dám sedačku do řidičské polohy, tak za mnou za max 10 cm místa a kufr je tak maličký.
Za 1,1m bych se taky podíval po A6, nebo např. po 5 Bmw. 

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Steke_m napsal:

Tiquan a Karoq jsou fakt tak pro dva a malý děti. Mám ho jako služebák a nechápu, že to má kamarád jako rodinné auto. Já když si dám sedačku do řidičské polohy, tak za mnou za max 10 cm místa a kufr je tak maličký.
Za 1,1m bych se taky podíval po A6, nebo např. po 5 Bmw. 

Neviem akú máš výšku, ja mám Tiguan a 1,80 m a keď si nastavím sedačku do polohy vodiča a sadnem si dozadu, tak mám ešte 10 cm pred kolenami. Nehovorím že je to extra velké auto ( pri tom rázvore ani byť nemôže), ale pre 4 čl. rodinu to zas nie je úplná tragédia. Menší kufor je fakt🙁, do Chorvátska sa tam rodina asi nezbalí😀

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Campino napsal:

Neviem akú máš výšku, ja mám Tiguan a 1,80 m a keď si nastavím sedačku do polohy vodiča a sadnem si dozadu, tak mám ešte 10 cm pred kolenami. Nehovorím že je to extra velké auto ( pri tom rázvore ani byť nemôže), ale pre 4 čl. rodinu to zas nie je úplná tragédia. Menší kufor je fakt🙁, do Chorvátska sa tam rodina asi nezbalí😀

Mám Karoq a 188 cm (dlouhé ruce, nohy) a když si dám sedačku do řidičské polohy (taky žádná rozvalina či poloha vleže), tak to mám jak jsem psal. Jako služebák a na převoz dětí do školky apod. v pohodě, ale nijak mě to auto s ceníkem 1 mega teda nerajcuje. :)

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Presne tak, KAroq je na vozeni decek do skoly+nakup, a aby baba sedela vejs. Kufr je uplnej nesmysl, si porovnej tabulkove, kdyz uz to nevidis ocima mini SUV zavatyma...
Spousta pasru, co v hokne nafasovali Octu najedno muze mit i Karoka a citi takovy pichani, jakoze jdou vejs, ale nejdou, nejdou :))

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...