Tobi Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 (upraveno) před 13 minutami, Gustaf napsal: Hele, asi blbej dotaz...ale máte někdo zkušenost teď s AAA? Je to pořad takovej voser jako kdysi? Mám inzerováno za 800k, volali, že mi to daj za zánovní auto. Že mám přijet. Budou ze mě dělat pořád debila? Nebo je reálných že plus mínus mi to vykoupí? Jsou to porád jebky zlodějské,vychcané.Před cca 3 měsíci jsem koupil káru a potom jsem si vyhledal minulého majitele a ten to prodal se zimn.gumama a gumovým kobercem v kufru a nepřiznali nic.Jo a ten předhozí majitel bydlí cca 5km ode mne, ale jinak auto super.Jo manželka mi připomněla že ty gumový koberečky byly v celém autě Upraveno 18. července 2024 uživatelem Tobi Doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Hmmm.... takže pořád stejný koukám. Po telefonu slíbí a pak ve finále tě budou chtít odrbat. Prej vezmeme auto na zvedák na prohlídku, můžete bejt u toho...a bla bla bla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 před 9 minutami, shewcza napsal: Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času. Takže pořád klasika....asi tam pošlu ženu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 před 40 minutami, shewcza napsal: Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času. Taky jsem tam kdysi byl a už nikdy více! Borec chtěl velký techničák a pořád schválně zdržovali a natahovali čas (kokot se musel furt radit???). Prostě psychologie, unavit, otrávit a nakoupit co nejlevněji. Už jsem byl tak vytočený, že jsem chtěl okamžitě vrátit papíry a odjel jsem s pískáním gum doprdele..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 @Gustaf co Arteon? Za mě to nejlepší co kdy koncern nabízel. Ať už po funkční stránce, tak dyzajnové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 ja som aaa pouzival len na prvotny nastrel ceny, ked som nejake auto isiel predavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Arteon se mi líbí, ne že neee....ale pririotou je teď SUV, zatím. Ale koukal jsem na něj taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 @Gustaf řešením by mohl být Seat Tarraco. Je to jiný kodiaq. Interiérem se nikam neposuneš, ale budeš mít novou káru. Teď jsou celkem pěkné slevy a jsem přesvědčen o tom, že proti účtem dostaneš lepší podmínky než v aaa auto. Myslím reálný podmínky ne po telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 1 hour ago, shewcza said: Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času. Kamarat hral tu ich hru s nimi, urobil si den volno, vzal si dobru knizku, termosku s cajom a pekne si tam sedel cital a nechal ich behat hore dolu "za manazerom" az kym sa nedobehali plus minus k tomu co slubili do telefonu. Ale on je hidne flegmaticky typ, viem si ho tam zivo pri tom predstavit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Taky pěkná story...asi si vezmu dovolenou @shewcza koukal jsem na ně, ale v silnější motorizaci mimo rozpočet... aspik teda nějaký zajímavý kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Před hodinou, shewcza napsal: @Gustaf co Arteon? Za mě to nejlepší co kdy koncern nabízel. Ať už po funkční stránce, tak dyzajnové. S tímhle bych byl ale hodně opatrny. Kolega to ma jako služebak, teď mě v tom vezl. Auto zatím najeto cca 6t. a už netěsní bezrámové okna. Celou dobu si říkám, proč mi hučí u hlavy, instinktivne pořad beru za ovládání oken, ale dycky zjistím, ze jsou zavřené a ze to je proste vlastnost… koncern teda nikdy nebyl etalon kvality zpracování, ale přijde mi, ze někdy od 2020 to šlo úplně do kytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 @Maro to se přece nevylučuje s tím co jsem napsal? Jo bezrámová okna jsou sice krásná, ale úplně k ničemu. S tím souhlas. A v zimě co jsem se s tím nazlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Gustaf napsal: Takže pořád klasika....asi tam pošlu ženu Nebo to otoč. Dělají i mobilní výkup, že přijedou k Tobě. Takže po telefonu navrhni cenu 650 tkč. Až přijedou, tak smutný voči, že manažer (nepřítomná manželka) řekla 800, jinak nic. Do baráku je nepustíš ani na hajzl, sklenku vody nenatočíš. No třeba se dobereš lepšího skóre, přinejhorším to bude přehlídka ztracenýho času pro ně, ty si sedíš u bazénu nad margheritou... E: A rada pro zoufalce, kteří se do Áček přeci jen rozhodnou vydat. Techničáky jim dejte do ruky pouze okopírované, tak můžete kdykoliv přerušit hru "na utahanou" a odjet. Upraveno 18. července 2024 uživatelem Americkej 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 @shewcza no na 15 roku starém oubacku s 400t. s nima nemam problem, tak mě to u nového auta překvapilo jinak jako jo, to auto je hezké tak nějak na pohled příjemné (i vevnitr je esteticky hodnotne), o tom žádná, ale nějak to prostě nepasuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 4 hours ago, shewcza said: @Maro to se přece nevylučuje s tím co jsem napsal? Jo bezrámová okna jsou sice krásná, ale úplně k ničemu. S tím souhlas. A v zimě co jsem se s tím nazlobil u BMW 10 rokov s bezramovymi oknami (3GT a 6GT) a absolutne cajk , nikdy ziadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Třeba to tu někdo řešil... Radši Audi A6 Allroad nebo MB E All terrain? Na ten nový MB zatím nejsou srovnávací recenze. Samozřejmě v 6 válcové naftě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Audi A5-7rokov,okná žiaden problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Pokud koncern, tak co RS Kodiaq? Nebo Passat Alltrack, s benzinem 206 kW. Přesně tak - nejlépe kodiaq / passat. Výhoda oproti prémii jsou nižší provozní náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 @Gustaf hele a co ta A6 co tu nabízí Jancastulik? Vím, že zo není zrovna SUV, ale super kára určitě a posun to bude obrovský, navíc mi přijde za dobrý prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se