Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, Gustaf napsal:

Hele, asi blbej dotaz...ale máte někdo zkušenost teď s AAA? Je to pořad takovej voser jako kdysi? Mám inzerováno za 800k, volali, že mi to daj za zánovní auto. Že mám přijet. Budou ze mě dělat pořád debila? Nebo je reálných že plus mínus mi to vykoupí?

Jsou to porád jebky zlodějské,vychcané.Před cca 3 měsíci jsem koupil káru a potom jsem si vyhledal minulého majitele a ten to prodal se zimn.gumama a gumovým kobercem v kufru a nepřiznali nic.Jo a ten předhozí majitel bydlí cca 5km ode mne, ale jinak auto super.Jo manželka mi připomněla že ty gumový koberečky byly v celém autě

Upraveno uživatelem Tobi
Doplnění.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času.  

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, shewcza napsal:

Jj přesně tak to bude, potom Tě upozorní, že tady to bylo lakováno a tady taky a že můžou dát 650K. Ty to budeš rozporovat, tak on Ti řekne ať chvilku počkáš (po tom cos tam už hodinu a půl dřepěl), půjde za manažerem a přijde se skvělou nabídkou 666K a tak pořád dokola. Jsou to zloději času.  

Takže pořád klasika....asi tam pošlu ženu 🤣

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, shewcza napsal:

Taky jsem tam kdysi byl a už nikdy více!

Borec chtěl velký techničák a pořád schválně zdržovali a natahovali čas (kokot se musel furt radit???).

Prostě psychologie, unavit, otrávit a nakoupit co nejlevněji.

Už jsem byl tak vytočený, že jsem chtěl okamžitě vrátit papíry a odjel jsem s pískáním gum doprdele.....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

@Gustaf řešením by mohl být Seat Tarraco. Je to jiný kodiaq. Interiérem se nikam neposuneš, ale budeš mít novou káru. Teď jsou celkem pěkné slevy a jsem přesvědčen o tom, že proti účtem dostaneš lepší podmínky než v aaa auto. Myslím reálný podmínky ne po telefonu 😉

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, shewcza said:

Kamarat hral tu ich hru s nimi, urobil si den volno, vzal si dobru knizku, termosku s cajom a pekne si tam sedel  cital a nechal ich behat hore dolu "za manazerom" az kym sa nedobehali plus minus k tomu co slubili do telefonu. Ale on je hidne flegmaticky typ, viem si ho tam zivo pri tom predstavit 🤣

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, shewcza napsal:

@Gustaf co Arteon? Za mě to nejlepší co kdy koncern nabízel. Ať už po funkční stránce, tak dyzajnové.

S tímhle bych byl ale hodně opatrny. Kolega to ma jako služebak, teď mě v tom vezl. Auto zatím najeto cca 6t. a už netěsní bezrámové okna. Celou dobu si říkám, proč mi hučí u hlavy, instinktivne pořad beru za ovládání oken, ale dycky zjistím, ze jsou zavřené a ze to je proste vlastnost… koncern teda nikdy nebyl etalon kvality zpracování, ale přijde mi, ze někdy od 2020 to šlo úplně do kytek

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Takže pořád klasika....asi tam pošlu ženu 🤣

Nebo to otoč. Dělají i mobilní výkup, že přijedou k Tobě. Takže po telefonu navrhni cenu 650 tkč. Až přijedou, tak smutný voči, že manažer (nepřítomná manželka) řekla 800, jinak nic. Do baráku je nepustíš ani na hajzl, sklenku vody nenatočíš. No třeba se dobereš lepšího skóre, přinejhorším to bude přehlídka ztracenýho času pro ně, ty si sedíš u bazénu nad margheritou...

E: A rada pro zoufalce, kteří se do Áček přeci jen rozhodnou vydat. Techničáky jim dejte do ruky pouze okopírované, tak můžete kdykoliv přerušit hru "na utahanou" a odjet.

Upraveno uživatelem Americkej
  • Haha 4
Odkaz ke komentáři

4 hours ago, shewcza said:

@Maro to se přece nevylučuje s tím co jsem napsal?🤣

Jo bezrámová okna jsou sice krásná, ale úplně k ničemu. S tím souhlas. A v zimě co jsem se s tím nazlobil 😅  

u BMW 10 rokov s bezramovymi oknami (3GT a 6GT) a absolutne cajk 👌, nikdy ziadny problem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...