Jarett Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 34 minutami, TLD napsal: Jarett, kamarad ma asi 4mes tu V8. Jede to strasne. Do terenu se mu se mnou nechce. Zatim Je to malicke. A malej vlez do kufru. Za ty prachy ho sere, ze vse co se tvari jako kov je plast. Mrizky, pochozi plech atd. A pokud chces real, musis za tezke prachy dokoupit. To same treba sani, silena darda. JInak je spokojenej. Moc. Me se libi vnitrek, ze i kdyz se to tvari luxusne a krasna kuze tam je, tak to muzes vzit wapkou:) Prevodovka je sametova. Co to vydrzi, nikdo nevi. A jen si rejpnu, na nove Prado si koukal? Na LandCruiser koukám také, ale nejel jsem v tom ... je to asi jediná alternativa. A plast ? Tak ten je dnes asi všude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 29 minutami, Jarett napsal: Na LandCruiser koukám také, ale nejel jsem v tom ... je to asi jediná alternativa. A plast ? Tak ten je dnes asi všude ... jo, a jeste v dnesnim svete motoru 6 stranek srovnavacka s grenadierem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Zdravím ve spolek, Nechtěl jsem to řešit před jarem, natož zase v ropě, ale dnes jsem se byl podívat na Leon FR, 2.0TDI 135kw DSG. Je to první evoluce motoru bez AdBlue s jedním okruhem chlazení, a starším 6DSG, Měl by to být stejný motor prakticky i podvozek, jako je v O3 RS. Zajímá mě tedy, jestli s ním, ať už v jakémkoliv koncernovém voze, má někdo osobní zkušenost, případně nějaké postřehy, nebo rizika s ním spojená. Předem díky, J.Jak psal kolega. Častý problém s hlavou - je tam přídavné vodní čerpadlo, které rádo odchází, vršek se pak hřeje a může to špatně skončit. Bohužel nerozsvěcuje kontrolku motoru - pouze uloží chybu do jednotky motoru - je vidět na diagnostice. Viděl jsem už i zapečené písty u známého co nedbal hlášky o přehřívání vody. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 7 minutami, Murphy97 napsal: jo, a jeste v dnesnim svete motoru 6 stranek srovnavacka s grenadierem Grenadier má kámoš ... to je opravdu náklaďák Vypadá to drsně, jezdí to drsně, ale na dlouhý cestování to fakt není. Má to hodně blízko k předchozí užitkové verzi Defendra ... to už je na mě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 1 minutou, Jarett napsal: Grenadier má kámoš ... to je opravdu náklaďák Vypadá to drsně, jezdí to drsně, ale na dlouhý cestování to fakt není. Má to hodně blízko k předchozí užitkové verzi Defendra ... to už je na mě moc. postnul jsem to kvuli Defikovi , grenadiera asi nechces, pokud nemas salas v Beskydech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se