Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už dávnejšie som si hovoril, prečo tuna také nie je ale odpoveď bola relatívne vždy jasná... :D PP mať je snom väčšiny milovníkov hodiniek, bohužiaľ u väčšiny to aj ostáva snom z hľadiska financií... Sny sú ale od toho, aby sa plnili, tak ja pevne verím že raz sa aj tento sen splní...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Já myslím, že jak fórum stárné a bobtná, tak se tady objevujou lepší a lepší kusy a naši vnukové už to budou nosit jako hodinky na lítačku :-)

Odesláno

Možná by bylo lepší něco jako "Jaké hodinky z Haute Horlogerie máte dnes na ruce" - to by třeba nezapadlo, ale rád se pokochám všemi PP příspěvky

Odesláno

na fore je urcite viac fejkov od pateku ako originalov. 

To je docela zajímavé tvrzení. Ty znáš někoho, kdo tu má fejky PP?

Odesláno (upraveno)

People To je jak rádio Jerevan

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

Možná by bylo lepší něco jako "Jaké hodinky z Haute Horlogerie máte dnes na ruce" - to by třeba nezapadlo, ale rád se pokochám všemi PP příspěvky

Ani tyto jedny PP mi nepřipadají jako haute horlogerie, to je spíš o konkrétním strojku a komplikaci. Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Myslím, že je pomalu čas na založení tohoto vlákna. Snad bude motivací pro zatím váhající členy :-)

Nadhera. Tahle varianta se mi libila od prvni chvile co ji predstavili pred 4 roky. Davej nam sem prosim vic fotek!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Kluci, oba krásné hodinky. Obávám se však, že pokud sem nebudete zrovna vy dva házet fotky, tak to bude lehce mrtvé. Nebo se pletu? Má tu ještě někdo jiný PP?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...