organic Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ty maskáčový U1 jsou děsný. Ale chápu, že si asi klienta najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Jo sorry, uz to vidim, zmatla me ta nemcina Jinak skoda ze neudelali Anniversary model v pozdru 856, tech 40mm je naprosto univerzalnich a mohly byt rovnou v Tegimentu, pritom porad za slusnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ty pouzdra 856 a 556 /snad to mám dobře/ se mi líbí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Tak teda obecne musim konstatovat zklamani. Co by asi stalo za blizsi prozkoumani jsou 556 Jumilaum, ale zbytek mne nikak dech nevyrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Me se moc libi ty maskace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 K Defíku jak dělaný, ale nic pro mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Me se krasne hodej i ke kuši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Upraveno 18. března 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Jo sorry, uz to vidim, zmatla me ta nemcina Jinak skoda ze neudelali Anniversary model v pozdru 856, tech 40mm je naprosto univerzalnich a mohly byt rovnou v Tegimentu, pritom porad za slusnou cenu... Přesně, to by byl ideál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Asi by to chtelo dat dotaz primo Sinnu, jak je to s jinyma modelama, pripadne to zkusit pres kluky z Chronoshopu.U1, U2, U200, UX, UX GSG 9, SDR můžou být za 200 EUR s celo TEGIMENT pouzdrem. U jiných modelů to není v nabídce, dalo by se domluvit v rámci jako limitované edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) perlmutt a hlavne jubilaum..mlask... Upraveno 20. března 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Mě tedy z novinek nezaujalo vůbec nic :-( Škoda, značka Sinn je mi jinak velmi sympatická. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 U1, U2, U200, UX, UX GSG 9, SDR můžou být za 200 EUR s celo TEGIMENT pouzdrem. U jiných modelů to není v nabídce, dalo by se domluvit v rámci jako limitované edice. ..tak co pánové, kolik z vás by mělo zájem o TEGIMENT na výročních 556?? Předpokládám tedy i s tahem ( kovovým náramkem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Letos mě to u Sinnu taky moc nezaujalo. Od dob 104 jim chybí nějaká podobná pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Vy ste šampóni. Sinn udělá rattrapante a tady se řeší design... Místo aby řešilo, na bázi jaký nástavby, protože to už je vyšší dívčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 tady se řeší design... tak mělo by to ladit k bundě, pérům, adidaskám, autu, koloběžce a v neposlední řadě ke glocku ..... není to prdel vybrat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Najprv sa snad hodinky musia pacit to je prvy krok. Potom sa riesi ostatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ty chrona jsou pekny, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 tak mělo by to ladit k bundě, pérům, adidaskám, autu, koloběžce a v neposlední řadě ke glocku ..... není to p...l vybrat hodinkyJojo, a pak sám sebe fotí před špiglem, aby viděl, jestli mu to všechno ladí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Ty chrona 910 to je ovšem paráda. Taky bych se přidal k bandicootovi s dotazem, co je uvnitř. Jinak myslím ani designu není co vytknout. Mně se líbí velice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se