Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pul na pul srajdy s dobryma vecima.

Já mám pořád nedůvěru v ten druhej zásobník. Driloval jsem nucený přebíjení tisícekrát, přesto si nedokážu tu reálnou situaci představit. Asi zas tolik nevěřim na přestřelky v ČR... Svítilna, kovový mířidla a G19 jako nejmenší možná nositelná varianta, se všim naprostej souhlas.  

Odesláno

Druhej zásobník je potřeba hlavně pro vyřešení závady. Někde jsem četl, že 90% poruch zbraně je způsobeno zásobníkem. Třeba,když ti upadne dno i s náboji. Špatný vyhodíš, dáš nový a funguješ dál.

Odesláno

straspol, on 06 Bře 2019 - 19:03, said:

Kam s tím chodíš střílet ?

Pardon, nevšim sem si.

Chodil jsem na armádní střelnici ve Staré Boleslavi jako člen. Teď už nejsem a pokud mě tam někdo nevezme, tak Chloumek, Suchdol a nezkoušel jsem Ctěnice.

prostě venku. Uvnitř nevím jak jsou na tom s odvětráváním :)

Odesláno

Pardon, nevšim sem si.

Chodil jsem na armádní střelnici ve Staré Boleslavi jako člen. Teď už nejsem a pokud mě tam někdo nevezme, tak Chloumek, Suchdol a nezkoušel jsem Ctěnice.

Vida, Suchdol- zkusím, dík !

Odesláno

Pánové, uvažuji o koupi nějakého subcompactu. Nikoliv slim.

Do finální dvojice mi vyšla za 1) klasika - Glock 26 a 2) v současnosti čerstvá novinka P10s

S Glockem jsem už střílel. Zbraň se chová v pohodě, vlastně s ní nemám jediný problém. Ale neustále ve mě bije vlastenecké srdíčko a říkám si proč tu CZ nezkusit. Jenže ta v tuhle chvíli nikde není. Nemá tu někdo ze ctěných členů už zkušenosti?

P10c jsem už střílel taky, ale to má v tomhle případě mizivou vypovídající hodnotu...

Odesláno

Pardon, nevšim sem si.

Kdybys chtěl Ctěnice vyzkoušet, tak to tam má pod povelem můj kamarád. Je to sice jenom klubová střelnice, ale není problém tam zajít.

Odesláno

Do finální dvojice mi vyšla za 1) klasika - Glock 26 a 2) v současnosti čerstvá novinka P10s

S Glockem jsem už střílel. Zbraň se chová v pohodě, vlastně s ní nemám jediný problém. Ale neustále ve mě bije vlastenecké srdíčko a říkám si proč tu CZ nezkusit. Jenže ta v tuhle chvíli nikde není. Nemá tu někdo ze ctěných členů už zkušenosti?

P10c jsem už střílel taky, ale to má v tomhle případě mizivou vypovídající hodnotu...

a)kupovat zbran, u ktere,kdyz praskne ram,tak to pry neni na reklamaci a je to ok, je blbost(p10c by czub)

b)me treba pumpuje srdicko nakup policejnich pistoli a vojenskych pusek, oboje pruser, ktery platime my. Takze podporovat takovou firmu je blbost.

c)p10c jim trvalo roky nez ji vychytali,tak pochybuju, ze p10s na tom bude jinak. Zvlast kdyz se podivas, ze pouzivaji delsi zaver, nez bylo v planu(viz kratky dust cover). Cim mensi pistole,tim slozitejsi,aby fungovala. Tady cz taha za kratsi provaz,nema zkusenosti ani model, ze ktereho by vychazeli. Glock ma 26 na trhu leta.

Odesláno

s vlasteneckým srdíčkem si přečti příspěvky DPMS na střelectví, já bych si od CZUB vzal jen TS nebo Shadow2

http://www.strelectvi.cz/forum/cz-pro-policii-a-armadu-cr-t146.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...