jebiga Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 V 13. 3. 2018 v 22:07, Kairos napsal: Tomas_2002 - aniz bych se chtel jakkoli tech zamestnancu zastavat, protoze rezervy v obsluze urcite jsou, tak pro rozsireni obzoru doporucuji navstevu odd. zbrani na Pankraci nebo jeste lepe v Modranech, spadova oblast pro 300t lidi vypada jinak nez okresni oddeleni v LitomysliNastaveny system zadosti a vydeju a zadavani udaju do pocitace je kapitola sama o sobe, kdyz se k tomu pridaji dementi, co nevedi, jestli chteji registrovat, prevadet nebo prodluzovat a jeste se rozcilujou, tak je to docela peklo. Ale porad lepsi nez na poste nebo u doktoratak asi jsem měl špatný den na Pankraci kolik je tam okynek? 6-7 ano první je vývoz dovoz EU ZP ale ja tam zastihl opravdu otevřených max další dvě okynak a nákupní povolení trvá 14 dnu :-( nechci je pomlouvat ale ani zastávat
ričko Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 nový přírůstek Glock 19X.Vaše zkušenosti?já cca 300 ran a spokojenost.
jacob Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 V 13. 3. 2018 v 19:01, jacob napsal: Chodím tam kam ty (Pankrác) a opravdu se dá domluvit, uprosit. NP mi v pondělí napsali během jednoho dne. Uvidíme, jak to bude s registrací. Abych se vrátil ke svému předchozímu postu. Včera odpoledne jsem byl registrovat zbraň na Pankráci. Upřímné přiznání se, že se mi nechce čekat 3 týdny, protože bych si šel rád zastřílet. Ještě včera hovor, že mám průkaz zbraně hotový, ať si ve středu přijdu. Za sebe musím napsat, že nejlepší jednání PČR opakovaně zažívám právě tam. K tomu novému Glocku - na fotkách vypadá sakra dobře. Doplatek oproti 19, s ohledem na tritiová mířidla ve standardu, je minimální :-).
Mira188 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Včera jsem byl registrovat zbraň. Tady v Brně na počkání a s úsměvem. Mira Tapatalk
Harry Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 O víkendu jsme si dost zablbnuli Více v článku... https://www.st8.cz/single-post/2018/03/20/Long-Range-a-taktika
CEGY Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Než to nafotím a hodím do inzerce. Budu prodávat G43 s Viridianem plus extra kydexová pouzdra. Kdyby byl zájem.
ax38 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 CEGYkolik by byla asi maloobchodní cena za tu G43?
Lumberjack Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Co chudáček komu udělal, že ho takhle zprznili.
lazy Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Co to je? Futrál na hlaveň? Fixován do původních montážních otvorů origo hledí? Jak na samotné hlavni? Pošli nějaký link pro info. Zajímavé, ale vždy, když vidím taktické lišty a příslušenství na revolverech, potřebuji se pokochat klasickou starou S&W 36. Ale držátko pěkný , to mu sluší.
tkol Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Hoši jen zpět k tý Praze a k těm operacím co trvají 3 týdny. To Vám samozřejmě řekne policajt za přepážkou, jelikož je to maximální doba co oni mají na vyřízení. Někdy říkají týden, někdy dva, někdy tři. Podle toho kdo a kdy. Ale v praxi je to z 80% do dalšího úředního dne. Tzn. podám v pondělí a na blind se stavím ve středu nebo další pondělí a vždy je to tam připraveno k vyzvednutí s datumem vystavení den po podání. Takže tak horký to v reálu asi není. Jen se tam bráňej protože netuší a mají toho "hodně" (oproti ostatním mimo Prahu). Moje praxe je teda Modřany...
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ahoj kolegové, tak už se konečně také chystám na zkoušky. Doporučíte nějaký přípravný kurz? Přece jen, od vojny jsem nestřílel.. :-( Děkuji.
AdaMoss Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Nejlépe někam na střelnici :-). Pomohlo by, kdybys nám alespoň nahrubo specifikoval lokalitu :-). Edit: Teď jsem si všiml, že máš v popisku MB - pokud je to Mladá Boleslav tak do Prahy to nemáš daleko. Doporučoval bych Prague Armory na Kolbence. Tam jsem to dělal já a maximální spokojenost. Upraveno 28. března 2018 uživatelem AdaMoss
AdaMoss Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Mám to sice v inzerci, ale zkusím to hodit i sem - kdyby někdo užil vnější kydexové pouzdro na Glock19 pro leváka, tak se mi ozvěte...Nějak omylem mám jedno nové navíc.
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 AdaMoss> díky, chtěl jsem jít totiž na střelnici v Kněžmostě, ale prý ji tento týden zavírají, koupilo to snad vnitro...
vaba Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) To GEGY: Mám připravené nákupní povolení.Kde je možné vidět nabízený G43? Nejdou SZ, proto uvedeu mail vaba@centrum.cz Venca Upraveno 28. března 2018 uživatelem vaba
Tittus Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 V 28. 3. 2018 v 6:28, speslmbcz napsal: Ahoj kolegové, tak už se konečně také chystám na zkoušky. Doporučíte nějaký přípravný kurz? Přece jen, od vojny jsem nestřílel.. :-( Děkuji. Loni jsme takový kurz pro Chronomagory pořádali, první termín se vydařil, ale na druhý už moc lidí nepřišlo. Pochybuju, že bychom dali dohromady další...
pciza Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 V 28. 3. 2018 v 11:10, speslmbcz napsal: AdaMoss> díky, chtěl jsem jít totiž na střelnici v Kněžmostě, ale prý ji tento týden zavírají, koupilo to snad vnitro... Co Fox Mělník-Chloumek?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se