midloch Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 (upraveno) před 20 minutami, JendaM napsal: T-Rex urcite nejsou nejkvalitnejsi, tech firem co umi je hodne(ale co si budem dost to navysi cena dovozu a dph atd...). Hodne jsem zvedavej na Frogy od RHH. Konecne neco, co zbran i v OWB rezimu tlaci vic na telo, tzn dost prileha. Mam dobrou zkusenost s BlackTrident z Rakouska, avsak rozhodne nejsou levni. TREX dělá vlastní vývoj není to žádnej lisovanej o pistoli obtisklej kydex ale z přesné formy dělanej plast a těch US testů na jejich kvalitu je na youtubu x. Za mě nejkvalitnější hoster. Upraveno 16. března 2023 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 před 8 minutami, midloch napsal: TREX dělá vlastní vývoj není to žádnej lisovanej o pistoli obtisklej kydex ale z přesné formy dělanej plast a těch US testů na jejich kvalitu je na youtubu x. Za mě nejkvalitnější hoster. Vsak tak to dela kazdej rozumnej vyrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @Americkej Já nosím G26 se svítilnou v IWB appendix carry. Za ty roky se mi to osvědčilo jako nejlepší možnost. Ke zbrani se dostanu silnou i slabou rukou, i v zimní bundě, což u nošení na 3., nebo 4. hodině u mě nehrozí. Při jízdě v autě jsem schopnej bez problémů takto absolvovat i dlouhé štreky a ke zbrani mám pohodlný přístup a nemusím řešit, kam ji odložím v autě. A bříško mám taky, občas větší, občas menší. Ale je to moje varianta, na kterou jsem zvyklý, každému vyhovuje něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Díky Festře, je mi jasný, že z Tebe mluví letitá zkušenost. Asi jsem tenhle způsob nošení zavrhnul předčasně, jenom na základě domněnky. A protože se stejně chystám na nějaký kurz(y), určitě se tam pokusím vyzkoušet i Tvojí variantu. Co se týče kurzů, líbí se mi Hard task. Pokud máte někdo doporučení, nebo naopak negativní z osobní zkušenosti, budu jen rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @Americkej Pokud bys kupoval IWB pouzdro, rozhodně Ti doporučuji koupit je s Tuckable sponou, protože pokud máš třeba košili a sako, cíp košile zakasáš mezi pouzdro a kalhoty, což u standardní spony neuděláš, tam musíš mít triko, nebo košili ven z kalhot. A tuckable spona nijak neomezuje přístup ke zbrani, prostě košili vytáhneš z kalhot. Za mě ideál na opravdu utajené nošení zbraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Zajímavej postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @Americkej a IWB se dá pohodlně nosit i na 3/4 hodině. Dost kolegů takhle nosilo a zbraň je víc skrytá než u OWB. U mě, jak jsem psal to není možné, protože levačkou na zbraň nedosáhnu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Trochu offtopic, nicmene uklizim a nasel sem uctenku od Glocka 17, ktereho jsem kupoval 13.3.2000. Tehdy stal 22 500.- kc. V te dobe jsem v ozbrojenych slozkach mel celkovy plat 10 780.- kc. Dle rozhodnuti z 1.1.2000 ve 4-te tride, 2-em platovem stupni. K 1.1.2001 jsem mel 5 tridu, 3-ti stupen a plat 12 660.- kc. Dneska se Glock 17 pohybuje cca od 17k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 S těma účtenkama opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 :-D. Ja nastesti jsem z presvedceni single. Nicmene kdyz si vezmes, ze tenkrat stal Glock ramcove dvojnasobek prumerneho platu, tak by ten obrazek daval dost smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Ahoj kluci, je tady toho hodně, takže jsem to neprocházel celý, takže pokud se budu po někom opakovat, tak sorry. Jaký používáte střelivo na běžný nošení a obranu doma? Já jsem dlouho hledal a nakonec jsem zakotvil na Hornady Critical Defense. Za mě z povoleného střeliva nejlepší stop efekt. Takže kdyby došlo na nejhorší (což se doufám nikdy nestane), tak omylem nezastřelíš dalších deset nebožáků. Nicméně pokud má někdo jinou zkušenost, tak sem s ní. Na střelnici samozřejmě klasickej celoplášť, ta A1 by se tam asi vcelku prodražila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 4 hodinami, pku napsal: Já jsem dlouho hledal a nakonec jsem zakotvil na Hornady Critical Defense. Za mě z povoleného střeliva nejlepší stop efekt... Tyto Hornady jsou dobrá volba Ještě lepší jsou Federal Cartridge EFMJ. Ale ty se už teď k nám bohužel nedovážejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 na home defense preferuju buckshoty na nošení pak JHP od Selliera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 7 hodinami, pku napsal: Ahoj kluci, je tady toho hodně, takže jsem to neprocházel celý, takže pokud se budu po někom opakovat, tak sorry. Jaký používáte střelivo na běžný nošení a obranu doma? Já jsem dlouho hledal a nakonec jsem zakotvil na Hornady Critical Defense. Za mě z povoleného střeliva nejlepší stop efekt. Takže kdyby došlo na nejhorší (což se doufám nikdy nestane), tak omylem nezastřelíš dalších deset nebožáků. Nicméně pokud má někdo jinou zkušenost, tak sem s ní. Na střelnici samozřejmě klasickej celoplášť, ta A1 by se tam asi vcelku prodražila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ahoj, prosim, resily se tu pouzdra - mate uz prosim nekdo zkusenost s novym OWB od RH (Frogy) - jde mi primarne o to, zda pro skryte noseni je lepsi nez jejich klasicke OWB ci nikoliv Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Konečně slušné sluchadla. A můžeme jít bouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) Kluci nevíte kde sehnat Sightrona 3-9x40 MD /mildot/ ? https://gun.cz/S-variabilnim-zvetsenim/Puskohled-Sightron-SIH-3-9x40-MD Klasický kříž se dá sehnat, mildot u nás těžko .Je to tento kříž viz foto 32003-MIL-DOTReticle-S13-9x40G2_1800x1800.webp Upraveno 14. května 2023 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Pokud by to nemusel být přímo Sightron, tak v podobné cenové relaci a s podobnými vlastnostmi je z čeho vybírat: https://www.wildgame.cz/puskohled-valiant-lynx-3-9x40-ao-sir-mildot_z1213560/ https://www.alfatactical.cz/puskohled-sightmark-core-hx-3-9x40-hbr.html?utm_campaign=dalekohled_puskohled&utm_content=52453&utm_medium=referral&utm_source=zbozi.cz&utm_term=Sightmark#4018436032 https://www.molle.cz/utg_3_9x40_1_hunter_scope_ao_36_color_mil_dot_w_rings_SCP-U394AOIEW/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Musím si poklidit v trezoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Musím si poklidit v trezoru..Pěkný, líbí se ten držák dlouhých zbraní za hlavně. Nějaký plast/pěna ? Da se to sehnat extra ?DíkyNapsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se