Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

I takove veci mohou se stat....

Imho ted jsem si dal na zbozi.cz hledat Sabre Red. Naslo jich to dost, v celych Jiznich cechach ani jeden. Holt se to u nas resi furt fackama, hoky  i kluci. Sice uz do prodejen zbrani moc nechodim ale schvalne se podivam jestli nejakej uvidim. Jo a taky mi cpali nejake aerosoly, tekutou strelu (vodni paprsek) ani neznali. Chtelo by to u nas nejakou osvetu:-)

Nebo kup hollow point 9x19, na sběratelských burzách se dají sehnat, alej do dutinky vodu a zakápni to tavnym lepidlem. To jsou tekutý střely jak víno :))

Siuxů tu moc neni, spíš imbecilní mládež, na tu by snad pomohla jen kulovnice :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz davno spory resim diplomaticky, spoleham na svuj sarm:-))) Bary a restaurace 4 cenove kategorie po pulnoci nenavstevuju, mam jedny nervy a jedny usi... prevence. Kdyz facka tak naposledy po setmeni v temnem zakouti s vyhodou momentu prekvapeni. Jinak se ridim heslem kdo zmizi vyhraje:-( Ono je to nakonec nejlepsi reseni po obe strany. Tekutych strel a pruseru s poldama me uz netreba.

Odkaz ke komentáři

Ja uz davno spory resim diplomaticky, spoleham na svuj sarm:-))) Bary a restaurace 4 cenove kategorie po pulnoci nenavstevuju, mam jedny nervy a jedny usi... prevence. Kdyz facka tak naposledy po setmeni v temnem zakouti s vyhodou momentu prekvapeni. Jinak se ridim heslem kdo zmizi vyhraje:-( Ono je to nakonec nejlepsi reseni po obe strany. Tekutych strel a pruseru s poldama me uz netreba.

Svatá pravda :cheers:

Odkaz ke komentáři

Mě navštívila před týdnem dcera z prvního manželství s nápadníkem.........jak jsem rád že nevlastním zbrojní průkaz a zbraň

...by ste si spolu išli zastrieľať na strelnicu, že? :-) ale vrátil by si sa sám a mladá by si musela hľadať nový kus :D

F.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hlavně se vykašli na rady typu: "kup si tohle, to je nejlepší"... Taková rada je v zásadě blbost.

Tak jako u jiných věcí, i u zbraní (a u pistolí především) je to velmi individuální. Každý má jinak rostlé ruce, jinou svalovou dispozici a pohybovou mechaniku. Co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat jinému. Naprosto nezbytné je proto si vyzkoušet různé typy zbraní, aby člověk přišel na to, co mu v rukách sedí a co ne. A tím vyzkoušet, myslím vyzkoušet střelbou... Některé věci se dají řešit snadno (mířidla, spoušť - tedy v zásadě věci které ovlivňují přesnost), některé vůbec (velikost, tvar, sklon rukojeti. Umístění ovládacích prvků a tak dál).

Ideální je tedy na střelnici najednou vyzkoušet několik různých typů zbraní (samozřejmě podle toho, jaký má být účel. Pro nošení jsou vhodné zbraně, které jsou naopak nevhodné pro častější střelbu a naopak) ve stejných podmínkách. Existují na to léty prověřené způsoby... Každopádně hledat řešení na internetu je téměř jistá cesta do pekel :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

No, vzhledem k tomu, že mě k tomu přivedl kamarád, který je členem mujglock.com, tak to asi vypadá jednoznačně :), ale samozřejmě si chci nejdříve vyzkoušet všechno možné, občas pořádají nějaké srazy, kde je k vidění a vyzkoušení ledaccos. Určitě ji nebudu kupovat hned zítra, nějakou dobu bude trvat než mi zbroják vystaví a nic mě "netlačí". A třeba narazím na nějakou výhodnou nabídku, nespěchám na to.

Jediné, co je jasné, je, že to bude 9 mm Luger (tyhle náboje jsou nejlevnější (pokud nepočítám malorážky), takže pokud se budu chtít se zbraní naučit i zacházet, vyjde mě tahle střelba nejlevněji).

Překvapilo mě, jak dobře mi šlo střílet ze zkušební ČZty. Nástřel 1 do bílého a 2 do černého, ostrá - všechny rány za 8 nebo 9 bodů :). Ale ČZtu mi ten kamarád celkem pohaněl jako nespolehlivou (takže na sport jo, na osobní ochranu ne-e) a prý se v ČR prodává jen II. jakost, co vypadá aspoň trochu slušně, tak se prý vyváží do zahraničí.

Odkaz ke komentáři

Patrik: Gratuluji. Já bych ti poradil, kup si jetou CZ75. Časem si ošaháš spousty jiných zbraní a vystřelíš z nich a za nějakou dobu zjistíš, co ti vyhovuje. Tu jetou CZ si pak buď necháš nebo za zhruba stejné peníze zase prodáš. Stejně 100% napoprvé nekoupíš zbraň, která ti bude plně vyhovovat. Na to přijdeš až časem a rozhodně to nezjistíš za pár měsíců.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...