Jeremy Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Br! Br! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Po dlouhe dobe jsem nainstaloval tapatalk (4.5.2) a od te doby co jsem ho videl naposled je vsechno jinak a ja se ani neumim prihlasit na forum. Zato to furt po me chce prihlaseni na tapatalku pres facebook nebo google konto... Jedu na Androidu. Normalne pridam Chronomag, vsechno vidim, ale kde se mam sakra prihlasit, abych mohl neco psat? Help! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Dneska se mi nechce spojit Tapatalk z forem, ze jako pry mam kontaktovat admina. Jede vam to? Ergo, je chyba u me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Tapatalk mi normálně jede, nic to nehlásí... Občas mi někde napsal, že je zastaralé API, nebo co, abch kontaktoval adminy, ale i tak se to přihlásilo. Možná pomalá síť? Neaktualizovaná verze? Nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 (upraveno) Aha. Tak to bude u me. Hledam chybu a nic. Furt to pise Failed to connect forum, please check with the forum administrator. No, uvidime. Ale uz jsem vycistil cash, vycistil system, restartoval, nic. Vsechna ostatni fora, na ktera cumim pres Tapatalk, mi jedou bez problemu. Jenom Chronomag mi hlasi chybu a vubec se to nezaloguje. Upraveno 19. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 To bude neco zasadniho, ze se to az takhle rozepisuje... jinak by to placlo akorat sory vole eror Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 No toto. Prepnul jsem se z firemni wifi na G3 a normalne to najelo. To jsem z toho jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Tak vam možná zavedli ve firmě nějakou restrikci, která ti brání v přihláení. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Jenom na Chronomag? Vsechno ostatni normalne facha, ostatni fora, vsechno. A na compu jede i Chronomag, takze na black listu ta stranka neni. Zahada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Může mi prosím někdo poradit, co udělat, aby mi zmizel na obrazovce ten malý červený vykřičník viz. foto screen. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Při návratu na tapatalk z jiné aplikace nebo domovské obrazovky jsem opět v hlavním menu tapatalku a ne v posledním otevřeném vlákně. To tak dělá normálně nebo mám jen něco špatně nastaveno? Jsem na Androidu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 nemáte problém s tapatalk na WP 8,1? já to občas nenastartuju, občas jo...často to spadne, často odpovídám a zpráva se odešle,nicméně nikde není...dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Zajímá mě jestli toto číslo účtu patří někomu z adminů Chronomagu nebo je to jen blbý fór.2900065431/2010 (FIO Banka)** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 proč to dáváš do vlákna o Tapatalku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 jo, sorry, to jsem přehlíd, byl jsem rozjetej, a vzal jsem kruhák rovnou, mašina to zvládá...*sorry, ať to odpovědný přesunou, nemám s tím problém, tomu tapatalku se omlouvám.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Zajímá mě jestli toto číslo účtu patří někomu z adminů Chronomagu nebo je to jen blbý fór.2900065431/2010 (FIO Banka)** Zkusil jsem to jen tak z legrace šoupnout do vyhledávače....a moudrej nejsem. Taky jsem špetku přispěl, tak snad to skončilo kde mělo.. Upraveno 9. září 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Tapatalk pro přestal fungovat, nejdou aploudovat fotky. Pruda, zaplatil jsem, byla to skvělá appka a teď tohle. Nová verze je prý strašná. Existuje nějaká androiďácká alternativa? To automatické zmenšování fotek při uploadu bylo skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 No, evidentně to tak je. Začali mě štvát reklamy co nacpali do free verze, tak jsem se za pomoci zdejších členů (děkuji timto) pokoušel o pro verzi a zřejmě ji přestali vyvíjet a udržovat. Mám obavu, že nic podobného na Android takhle vyladěného nebude, jak jsem tak hledal. Pokud má někdo nějaký typ nebo lépe něco vyzkoušeno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Me nejde pres tapatalk ani vložit obrázek na WP8.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se