Přejít na obsah

Tapatalk

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 451
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Po dlouhe dobe jsem nainstaloval tapatalk (4.5.2) a od te doby co jsem ho videl naposled je vsechno jinak a ja se ani neumim prihlasit na forum. Zato to furt po me chce prihlaseni na tapatalku pres facebook nebo google konto... Jedu na Androidu.

Normalne pridam Chronomag, vsechno vidim, ale kde se mam sakra prihlasit, abych mohl neco psat? Help!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha. Tak to bude u me. Hledam chybu a nic. Furt  to pise Failed to connect forum, please check with the forum administrator. No, uvidime. Ale uz jsem vycistil cash, vycistil system, restartoval, nic. Vsechna ostatni fora, na ktera cumim pres Tapatalk, mi jedou bez problemu. Jenom Chronomag mi hlasi chybu a vubec se to nezaloguje. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Zajímá mě jestli toto číslo účtu patří někomu z adminů Chronomagu nebo je to jen blbý fór.

2900065431/2010 (FIO Banka)

**

:bangin:

Zkusil jsem to jen tak z legrace šoupnout do vyhledávače....a moudrej nejsem. Taky jsem špetku přispěl, tak snad to skončilo kde mělo..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

No, evidentně to tak je. Začali mě štvát reklamy co nacpali do free verze, tak jsem se za pomoci zdejších členů (děkuji timto) pokoušel o pro verzi a zřejmě ji přestali vyvíjet a udržovat. Mám obavu, že nic podobného na Android takhle vyladěného nebude, jak jsem tak hledal. Pokud má někdo nějaký typ nebo lépe něco vyzkoušeno ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...