Horhe Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tak já bych si teda určitě neodnášel primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No z toho co tam bylo je nejrychleji střelíš na aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No já bych si teda neodnášel nic.každopádně jsem rád, že na pivo tady chodíme jenom v úzkém kruhu starých známýchužijte si další srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nejhorší je na těchto akcích je, že účatsníci odcházejí různě, takže ten "účastník" si strčí hodinky do kapsy a potom odejde.Pomohlo by: kolování hodinek od určitého času do určitého času. Po tom by si hodinky majitel vzal k sobě a byl by konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No já bych si teda neodnášel nic.každopádně jsem rád, že na pivo tady chodíme jenom v úzkém kruhu starých známýchužijte si další srazy To je skutečně konstruktivní přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tak já bych si teda určitě neodnášel primky. to je pravda, ale to v kontextu nic neznamená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No já bych si teda neodnášel nic.každopádně jsem rád, že na pivo tady chodíme jenom v úzkém kruhu starých známýchužijte si další srazy To je skutečně konstruktivní přístup.Me se líbí a praktikuju ho uz léta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No z toho co tam bylo je nejrychleji střelíš na aukru... Nesouhlasím a vůbec, nepsal bych tady o žádných návodech, atd. Počkáme si, jestli se vyjádří někdo k tomu, zdali byly hodinky spatřeny po focení a kdo u focení seděl - pokud si to pamatuji dobře, protože moje Eltony šly na focení společně a bedlivě jsem je sledoval, co se s nimi děje, tak u "nedoutníkového" stolu u okna probíhalo focení z pohledu na doutníkový stůl na pravé straně na rohu (Snad z toho jde pochopit, kde). Tzn. že je mohl kdokoliv vzít, tím, že byly v podstatě na kraji, tak někdo mohl přijít, hrábnout a zase odejít. Tahle fotka je poslední, chtělo by to čas fotky, kdy byly naposled spatřeny, kým a kde. Vím, že Kuba fotil, někdo držel světlo a další lidi u focení seděli, takže není možné, že se jen tak vypařily. Minimálně 3 lidi na rohu u focení sedělo, chápu, že si nemusí pamatovat každý všechno, ale i ten nejmenší detail pomůže... Neházejme flintu do žita.... S pozdravem Šerlok Houlms Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Focení se odehrávalo na stole přímo přede mnou, prischera si je nikam neodnasel. Pak se Igeny odtoulaly na střed a někdo tu psal že i na druhý konec stolu. Nijak jsem je nesledoval, myslel jsem že to je normální a chtěl jsem, aby si lidí prohlédli povedený průhled dýnka a potěšili se mezi všemi těmi ETAmi pohledem na pořádnej inhouse kalibr :-) Asi po půl hodině ci hodině byly najednou fuč. Souhlasím s názorem YPOvy babičky: dobře mi tak, měl jsem si je hlídat... Omlouvá mne snad jen to, že to byl můj první sraz a myslel jsem si, že je to v pořádku a zvykem. Kašlu na to. Sraz byl jinak moc fajn, nenechte si vzpomínku zkazit kvůli jednomu člověku, který je (asi) seknul. Zjevně je potřeboval víc než já. Upraveno 14. března 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Takže pánové asi spadneme na zem. Je mezi námi nějakej z..., kterej si ty hodinky normálně odnes domů. Jak píše martar snad mu upadne ruka. Pokud by chtěl někdo, kdo by se tam přimotal vyloženě hodinky, které prodá, určitě to nebudou PRIMky. Byly tam Omegy, Breitlingy, Crepasy, Fortisy, PAMy atd. takže by byl vůl, když by riskoval, že ho někdo odhalí nebo uvidí a případně ho vyvede bez zubů na ulici. Na 99,9 % jsem si istý, že to byl někdo odsud, komu se PRIMky líbí a prostě neudržel své horší já a hodinky sebral. Mě osobně na tom nejvíce s..e, že ta atmosféra, kdy se tam skutečně na minulých srazech válely po stole různé hodinky a každý si tak mohl prohédnout o co měl zájem se pomalu vytrácí. Díky nenažranci, kterej čornul hodinky a tím podle mě narušil důvěru celého setkání. Je to politováníhodné. A smutné zároveň. Takže jak už zde padlo, protože tam byl Martar poprvé a přinesl krásnou sbírků pro něj srdcových hodinek, byť jsem je viděl jen z dálky, tak jsem viděl, jak to má krásně vyskládané a musí být i těžké přijít čorkou o srdcovky, tak bych se rád složil za toho zm.da, co si hodinky přivlastnil a tím pádem učinil možnost materiální náhrady právě Martarovi. Takže jsem první, kdo se reálně staví k náhradě, přidá se někdo? Upraveno 14. března 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Tak jo, asi je čas přestat být optimistou a stát se realistou. Pokud je někdo (kdo se ještě nevyjádřil) přece jen najde a bude mít odvahu po téhle diskusi je vrátit, je to frajer největší a má u mě doživotní pulírování padesátkových primek zdarma. A moje hodinky budou mít příběh jako hrom. Jinak to vypadá, že se na Igeny obecně nebo moct podívat bez lítosti a jiných negativních pocitů , což je blbé, protože primkařské fórum je jich plné.... Tyhle byly PRVNÍ. Spal jsem s nimi, znám každou jejich pihu. Cifr v dobré kondici a průhled dýnka na strojek, (který jsem dokázal bez větších zkušenosti sám zprovoznit) a plány, které jsem s nimi ještě měl způsobily, že to byla srdcovka.. Takže pokud se potvrdí, že mezi breitlingy, crepasy a panerai byly právě mé Igeny jediné hodinky v místnosti, kterým NEŠLO odolat :-), mám pro jejich nového vlastníka následující pokyny:- průhled od Valise je krásný, ale myslím, že není testovaný na lezení do vody. Navíc se mi zatím nepovedlo sehnat těsnění pod dýnko, takže si ho buď sežeň nebo je drž dál od vody.- protože ke strojku nemáš žádný vztah, sežeň si časem 68.3 tretišroubek a nech si na něm namodřit od Valise šroubky.- pokud budeš uvažovat i o zlacení strojku, mej na paměti, že růžovočervená barva rubínů nebude na zlatém podklad? tak hezky výrazná jako na původním strojku.- když škrabneš sklíčko, nesnaž se ho vyndat, jen sundej lunetu nožem, vše kromě sklíčka oblep papírovou lepicí páskou a rozlešti sklo na hodinkách- nevyndavej vložku lunety, odtrhnul by se její potisk.- strojek se trochu zpožďuje, chtěl jsem ho ještě poladit- samozřejmě doufám, že ti upadne ruka. Snad to bude ta pravá, co je vzala, a ne levá, na které máš moje Igeny.... martar Nechel som sa do toho montovať, ale toto sa sakra zle číta. Keďže som úpne mimo diania, ponúkam nasledujúcu možnosť. Možno je v tejto chvíli človek, ktorý ich zobral v situácii, že ich chce vrátiť, ale má obavu napísať SZ apod. Ak je to tak, som ochotný zprostredkovať komunikáciu anonymným spôsobom. Uvádzam mailovú adresu, na ktorej je možné kontaktovať ma. Ak tie hodinky chceš vrátit, pošli mi mail. Ja nebudem pátrať, kto si, kde si, sprostredkujem iba kontakt na martara, alebo tebou navrhnutý spôsob vrátenia. Takže ak ich chceš vrátiť, napíš na devin (zavinac) pobox (bodka) sk Upraveno 14. března 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nesouhlasím a vůbec, nepsal bych tady o žádných návodech, atd. Počkáme si, jestli se vyjádří někdo k tomu, zdali byly hodinky spatřeny po focení a kdo u focení seděl - pokud si to pamatuji dobře, protože moje Eltony šly na focení společně a bedlivě jsem je sledoval, co se s nimi děje, tak u "nedoutníkového" stolu u okna probíhalo focení z pohledu na doutníkový stůl na pravé straně na rohu (Snad z toho jde pochopit, kde). Tzn. že je mohl kdokoliv vzít, tím, že byly v podstatě na kraji, tak někdo mohl přijít, hrábnout a zase odejít. Tahle fotka je poslední, chtělo by to čas fotky, kdy byly naposled spatřeny, kým a kde. Vím, že Kuba fotil, někdo držel světlo a další lidi u focení seděli, takže není možné, že se jen tak vypařily. Minimálně 3 lidi na rohu u focení sedělo, chápu, že si nemusí pamatovat každý všechno, ale i ten nejmenší detail pomůže... Neházejme flintu do žita.... S pozdravem Šerlok HoulmsJsem magor, prý čas fotky. :DHolt jsem ještě nevyspalý - takže 20:39... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Me se líbí a praktikuju ho uz léta! Ano, coz ovsem neznamena, ze ten kdo to tak nedela si za problemy muze sam. A dvak ti s kterymi chodite v uzkem kruhu starych znamych taky nebudou vasi spoluzaci ze zakladky bych tipoval - byt nevylucoval. Co chci rict. To ze nekdo objevi chronomag pozdeji a chce se seznamit (kazdy nemusi byt hned zlodej) s jinymi postizenymi osobne rad podobne prilezitosti vyuzije a pochybuji ze s temi "starymi znamymi" to bylo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Jo a jinak Davide, hodinky jsem sice nevidel, ale pridam se ke kompenzaci, byt stale jeste doufam ve stastne vyusteni - jakkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ano, coz ovsem neznamena, ze ten kdo to tak nedela si za problemy muze sam. A dvak ti s kterymi chodite v uzkem kruhu starych znamych taky nebudou vasi spoluzaci ze zakladky bych tipoval - byt nevylucoval. Co chci rict. To ze nekdo objevi chronomag pozdeji a chce se seznamit (kazdy nemusi byt hned zlodej) s jinymi postizenymi osobne rad podobne prilezitosti vyuzije a pochybuji ze s temi "starymi znamymi" to bylo jinak.Nic takovyho netvrdim. To jsou tvoje konstrukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ano, coz ovsem neznamena, ze ten kdo to tak nedela si za problemy muze sam. A dvak ti s kterymi chodite v uzkem kruhu starych znamych taky nebudou vasi spoluzaci ze zakladky bych tipoval - byt nevylucoval. Co chci rict. To ze nekdo objevi chronomag pozdeji a chce se seznamit (kazdy nemusi byt hned zlodej) s jinymi postizenymi osobne rad podobne prilezitosti vyuzije a pochybuji ze s temi "starymi znamymi" to bylo jinak.Tohle se dost dobře nedá komentovat aniž by člověk nesklouzl do neoblíbených klišé "jak to bylo dřív" a "za nás se to nestávalo" - byť "za nás" skutečně bylo největším excesem, když jeden blb rozvířil debatu o tom, jak platil poslední a musel zatáhnout z účtu navíc jeden čaj. V každém případě je škoda a opravdu smutný, že ten, který se na poslední sraz nejlépe připravil a který nejvíce přispěl k duchu hodinkových srazů (soudím podle fotek), je nejvíc bitý ztrátou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Já zatím na každej sraz dorazil s alespoň 6 kouskama a nenapadlo by mě, že bych si svých 6 a více kusů neodnesl domů. Asi si příště ( pokud tedy nějaké příště bude ), budu dávat sakra pozor a počet kusů na prohlédnutí trochu omezím. Jinak, kompenzaci jsem za sebe už nabídl v SZ, protože po téhle době v dobrej konec nevěřím, ale........ ( věc soukromá mezi mnou a postiženým Martinem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 V každém případě je škoda a opravdu smutný, že ten, který se na poslední sraz nejlépe připravil a který nejvíce přispěl k duchu hodinkových srazů (soudím podle fotek), je nejvíc bitý ztrátou. +1 Přidávám se k Tobě Martine, také už v to nevěřím. Všichni až na jednoho jsme napsali, že je nikdo nemá, Martin prohledal celý úsek, kde jsme seděli a nikde nic, tak se asi vypařily... Je mi z toho zle, opravdu mě to nasralo už z principu. Jdu mu tedy také napsat SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nic takovyho netvrdim. To jsou tvoje konstrukce. To nejsou moje konstrukce, nybrz reakce na prispevek Horheho, na ktery jsi reagoval i ty: No já bych si teda neodnášel nic.každopádně jsem rád, že na pivo tady chodíme jenom v úzkém kruhu starých známýchužijte si další srazy Dal bych to asi nerozebiral, myslim ze je to zrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Osobne neverim, ze je vzal nekdo z chronomagoru. Argument o tom, ze ukrast slo i drazsi hodinky neobstoji - je to otazka prilezitosti a chmatak mel mozna ty nestastne igeny na rane. Na srazy budu chodit dal, nejaky pravidla vykrystalizuji sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se