Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenapadlo vás že mezi váma seděl zloděj začátečník co má s krádeží dražších hodinek stále ještě morální problém?

Takhle si řekne to jsou ty Primky těch je všude plno ale jsou hezký, ty ani nebudou nikomu chybět. A když jo tak nad tím dotyčnej třeba mávne rukou.

Příští sraz bude mít zajímavou pachuť jak po sobě budete všichni pokukovat ! :sweatdrop:

Proto na tyhlenty akce nechodím, vypadám jako grázl a tak jak by se něco ztratilo hnedle by to bylo na mě. B)

Odesláno

Chlapi, trochu jsem jeste premyslel a kdyz martar nechce nove sporty, co to takhle aspon trosku odskodnit takhle : martin sbira primky s kalibrem 50 ( tusim, ze je to ten nejstarsi?) ostatne mel jich tam opravdu peknou sbirku. Co takhle kdybychom se vsichni doma podivali a dodali mu nejake starsi kousky do sbirky, s kteryma by se mohl po vecerech drbat? Ostatne kazdy mame doma asi par starsich primek s kteryma uz nebudeme nic vyvadet a Martinovi by to urcite udelalo radost :)

Odesláno

Qvido i kdyby nas to napadlo nic by to na situaci nemenilo. Taky to mohlo byt vse jinak. Coz zjistime pouze pokud je dotycny skutecne mezi nami a sebere v sobe zbytky slusnosti. Jsem si jist v tuto chvili pouze jednim a to ze bozi mlyny melou sice pomalu, ale melou a dojde na nej. Projevenou solidaritu povazuji za neco co je zde porad prevladajici a co dotycny nepochopi. Urcite jsem pro Martinovi nejake povzbuzeni pripravit, at uz primkama, poradnou veceri nebo cimkoliv jinym. A Martine vime ze to neni povinnost, spis to ber tak ze s tebou citime a svym zpusobem ten clovek okradl vsechny slusne a poctive cleny co tam byli.

Odesláno

Nenapadlo vás že mezi váma seděl zloděj začátečník co má s krádeží dražších hodinek stále ještě morální problém?

Takhle si řekne to jsou ty Primky těch je všude plno ale jsou hezký, ty ani nebudou nikomu chybět. A když jo tak nad tím dotyčnej třeba mávne rukou.

Příští sraz bude mít zajímavou pachuť jak po sobě budete všichni pokukovat ! :sweatdrop:

Proto na tyhlenty akce nechodím, vypadám jako grázl a tak jak by se něco ztratilo hnedle by to bylo na mě. B)

Já tydle akce vítám, ale todle asi nikdo nečekal.

Pořád doufám tomu, že se najdou.

Odesláno

Nevím,jestli se mohu do této diskuze zapojit,neboť jsem na Vašem srazu nebyl,přece jen to mám dosti z ruky.Ale že jsem si s Martinem několikráte volal i psal a vážou mne k němu sympatie,tak bych i souhlasil s vojtou1 a klidně mu poslal do sbírky nějaké ty Primky.Mám jedny z padesátých roků po dědovi a k 15-ti nám jsem dostal od bábinky tzv.pyžama.Určitě obohatí sbírku a drobet zacelí tuto ranku v srdci ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

to je tak dojemný, až mi až ukápla slza 

by mě zajímalo jak by ste se skládali na třeba ztracený rolexy ........už vím ....... bylo vás tam dvacet, tak by každej poslal desítku a je to vyřízený

.... menovky sou taky dobrej nápad ...... nosím jí do hospody už dvacetpět let ..... sme si s pinglem tak nějak bližší

Odesláno

.... menovky sou taky dobrej nápad ...... nosím jí do hospody už dvacetpět let ..... sme si s pinglem tak nějak bližší

Vim:

Jsem měl jmenovku všehovšudy 2x, jednou v Praze a na celorepublikovém srazu jsem měl na zádech nálepku YPO... :D

Odesláno

V příspěvku #4729 jsem vás poprosil o kontrolu svých kapes?

Dneska jsem si dal trochu práce a vyřazoval.

Nejdřív ty, kteří provedli samokontrolu a napsali to do vlákna:

1. Prischera - bohužel nic, mám jen svoje
2. Rolas - hodinky jsem nemel a ani nevim jak vypadaji, takze u me nic a v kapsach jsem nenasel.
3. Sphinxx - já nic, ani se ke mě nedostaly, viděl jsem jen "futrál" ve kterém byly vyskládané u Martina v ruce a říkám si, že to je krásná sbírka
4. MJ - mam, s cim sem prisel, nic navic
5. HULK - hodinky jsem v ruce neměl a ani doma je nemám. Katalogy JLC a Panerai byly moje a nechal jsem je k dispozici
7. Bob123 - Pohresovane hodinky jsem ani nevidel, byl jsem u huliciho stolu, jediny primky co jsem mel v ruce jsou Prischery s hnedym remenem
10. ladisu - hledané primky nemám
11. siwi - hledané primky nemám a ani jsem je neměl v ruce.
12. Exiztence - ani nevím jak vypadají, domů jsem nic extra nedonesl
15. El Nano - ja si je prohlidnul kdyz se tam resily ty zasle rucky a pak uz jsem je nevidel, ale netusim kolik mohlo byt hodin
16. Lefty - nemám a ani jsem je neviděl :-(
17. VintageLover - hledané Primky jsem viděl naposledy na stole lehce po osmé, pak zmizely na focení, od té doby jsem je neviděl. Odcházel jsem s Leftym zhruba v 9 a po kontrole kapes a tašky jsem je u sebe nenašel

Potom ty, kteří po srazu přispěli do tohoto vlákna (takže o hledaných primkách vědí): 6. Cegy; 9. kuncák7;                                                                                                                                                        14. Cikinek; 18. Lamiczka (50:50); 19. Tarasus; 20. dubon ? aktivní ve vláknu

Ještě jsem registroval příspěvek Beladony ? ?Nejsem na seznamu, seděl jsem vedle Martina. Naposled jsem je registroval také při focení.?

Na srazu jsem taky viděl Organica, ten o pohřešovaných hodinkách věděl a taky se účastní této diskuze.

Vyšlo mi tedy, že o diskuzi zde neví jen 1 přihlášený účastník srazu: 8. Oný

Napsal jsem mu SZ, ale neodeslal jsem ji nakovec, protože jsem zjistil, že onny byl na fóru naposledy aktivní dnes v 8:27 hod. Neznám ho, tudíž nevím, jestli na srazu byl. Příjde mi zvláštní sledovat fórum a přitom se nevyjádřit (1283 příspěvků)  k tak dramatické události, která se na srazu stala.

Tak snad se to vysvětlí, pořád jsem přesvědčený, že je to nedorozumění.

Odesláno

... spis to ber tak ze s tebou citime a svym zpusobem ten clovek okradl vsechny slusne a poctive cleny co tam byli.

To je přesně ono. Taky to takhle vnímám.

Odesláno

Ladisu, jaký je v tomhle virtuálním bahně rozdíl mezi někým kdo napíše: "prohledal, nemám" a někým kdo nenapíše nic?

Chudák onney, tolik pořádných hodinek pod nosem a on je vlastně primkař :D

Odesláno

Jak to píšeš SakaleMarty, tak už vím, žes tam byl. Promiň teda.

A bandicoote, jasně, virtuální realita... jsem přesvědčenej, že mezi členy není nikdo profesionální zloďej ani lapka. Myslím si, že kdyby ty hodinky někdo našel ve svý kapse, tašce, kam se taková věc může dostat nějak náhodou (něčí špatnej vtip /třeba moje bunda se pořád válela mezi lidma na lavici/, nebo nějaká jiná, zcela nepravděpodobná situace) a třeba by je chtěl tak strašně moc, že by se rozhodl, že je nevrátí, tak by se mu asi těžko psal vzkaz kamarádům do fóra, že je fakt nemá. Protože takové prohlášení je sakra reálné. S onnym se to jistě vysvětlí. A pořád mohli být mezi námi další členové. Třeba si někdo vzpomene.

Odesláno

Panove, chystal jsem se na sraz, nevyslo to a jsem rad, pac tohle je trochu moc schiza....jako zacit resit, kdo je jak dlouho offline a proc neodepsal, tvl to je na hlavu s vama fakt...

Rybízi, škoda, žes tam nebyl. Všechno bylo moc fajn. Já platil jako úplně poslední, útrata seděla přesně. Jen ty hodinky jsme s Martarem hledali marně - on pečlivě a já ledabyle a vysvětloval jsem mu, že se s nima brzy setká... Nikoho nepodezírám ani neobviňuju a pořád věřím, že se ty primky vynoří. Uznávám ale, že na palici to je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...