nickolas Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jj, hezky jsme spolu pomrzli Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 no jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Moudre jsme pohovorili, dobre jsme pomrzli (chtel jsem napsat pokourili, ale neco mi rika, ze by se to mohlo stat tercem nevyzadaneho zajmu), rad se, nejen s tebou, znovu uvidim Jsem rad, ze se mi, po temer deseti letech na foru, povedlo zavitat na prazsky sraz. "Inspekce" tedy dopadla dobre Je pravda, ze to byl asi prvni sraz, po kterem jsem rano (uz kolem poledne) umel ridit, ale nebojte, vsak my vas veselit se naucime...prvni zajemci o exkurzi, v regionu razovitem, uz se prihlasili Diky! P.S. A obzvlaste pozdravuju Prischeru. Nezapomenu tvoji hlasku "jestli te nekdo vyhodi, dostane ban!" ...projevil jsem mirnou nejistotu ohledne naroku na zidli, pote co jsem svou ucast nahlasil "po uzaverce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Bylo mi ctí a národním svátkem . Exkurze do regionu rázovitého se začínám trošku bát . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Kubo v pohode, voní tam dost kecaj;-)Ja dal za posledni 2 roky v Ove tak 8 srazu a da se to docela přežít, hlavní je končit vedle Rusty Bell baru na fazolich, pak budes rano fcajku:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Moudre jsme pohovorili, dobre jsme pomrzli (chtel jsem napsat pokourili, ale neco mi rika, ze by se to mohlo stat tercem nevyzadaneho zajmu), rad se, nejen s tebou, znovu uvidim Jsem rad, ze se mi, po temer deseti letech na foru, povedlo zavitat na prazsky sraz. "Inspekce" tedy dopadla dobre Je pravda, ze to byl asi prvni sraz, po kterem jsem rano (uz kolem poledne) umel ridit, ale nebojte, vsak my vas veselit se naucime...prvni zajemci o exkurzi, v regionu razovitem, uz se prihlasili Diky! P.S. A obzvlaste pozdravuju Prischeru. Nezapomenu tvoji hlasku "jestli te nekdo vyhodi, dostane ban!"...projevil jsem mirnou nejistotu ohledne naroku na zidli, pote co jsem svou ucast nahlasil "po uzaverce" No těch cigár bylo víc, než bylo na můj vkus zdrávo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Moudre jsme pohovorili, dobre jsme pomrzli (chtel jsem napsat pokourili, ale neco mi rika, ze by se to mohlo stat tercem nevyzadaneho zajmu), rad se, nejen s tebou, znovu uvidim Jsem rad, ze se mi, po temer deseti letech na foru, povedlo zavitat na prazsky sraz. "Inspekce" tedy dopadla dobre Je pravda, ze to byl asi prvni sraz, po kterem jsem rano (uz kolem poledne) umel ridit, ale nebojte, vsak my vas veselit se naucime...prvni zajemci o exkurzi, v regionu razovitem, uz se prihlasili Diky!P.S. A obzvlaste pozdravuju Prischeru. Nezapomenu tvoji hlasku "jestli te nekdo vyhodi, dostane ban!" ...projevil jsem mirnou nejistotu ohledne naroku na zidli, pote co jsem svou ucast nahlasil "po uzaverce" Ja ti dekuju za ukazku tech sinn ( proto jsem te tam zval ). A v nejhorsim, na kline bylo volno :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak treba to vyjde priste Ikdyz... Ze jsem tam lezl! Ten stul byl z betonu?! Mam totalne, ale totalne dodrbany tah! Strasne! Rano jsem chtel omdlit. Ale myslim, ze pravy duvod je jinde. Mam rekativne kratce novy nuz. Zacal jsem ho nosit v leve predni kapse gati. A jak jsme tam mrzli u huleni, tak jsem mel ruku vrazenou v kapse...samo te leve...a jak jsem se tou zimou giglal, tak bylo dilo zkazy dokonano. Nevim, ze by byl dodrbany uz predtim, myslim ze ne. Je to jedine co me napada. I casove to sedi. Bych se zabil. Vypada jak po deseti letech v rubani... Ale jinak se zase nekdy rad stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nickolasi, na začátku večera byl tah na Sinnech v cajku, prohlížel jsem si je pozorně, protože se mi líbily. Takže asi fakt kapesní bitka chronomag.cz vs knife.cz... Jinak sorry, žes měl ze srazu dojem, ze všichni včas mazali domů do papučí, letní srazy bývají výživn?jší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Já chtěl pobýt déle, ale p.Cema je dost podpantoflák a musel domů (a já ho vezl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Martare dik za info! Je to jasny, tomu kdo mi ten nuz dal, ho soupnu pod lopatku Jinak v pohode, sraz byl fajn, par nas tam vydrzelo. A ve finale jsem rad, ze jsme koncili jako lidi. Stihli jsme metro a ja rano na porade nechrapal a nevypoustel vypary jak sud rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnes jdeme od 18:00 do Karlínského Lokálu,kdyby se chtěl někdo přidat. Nějak se nám to začalo rozpadat Rezervoval jsem 8 míst. 1. Vojta12. Ondoni3. Emef 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Kurna nejsem v cr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 (upraveno) Bohuzel nemuzu, uzijte si to chlapi. Upraveno 16. února 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Kdybyste byli od driv, tak bych se na chvilku stavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Kdybyste byli od driv, tak bych se na chvilku stavil...Co to znamená ? Já bych mohl vypadnout z práce kolem páté nejdříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Já stíhám Karlín na půl šestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Tak 50/50, uvidime... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jsem cca do pěti na Florenci, pak bych tak na dve piva zasel, pokud tam nekdo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Tak to mě mrzí,bohužel dneska někde hraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se