Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Možná už jen tahle informace by třeba mohla pomoct tomu, že ten kdo je omylem odnesl, tak je třeba po téhle informaci o kamerách náhodou  najde. :)

Proto jsem napsal původní příspěvek. Pokud se hodinky nenajdou třeba do neděle, mohu zkusit pomoct.

Kdyby měl náhodou někdo hodinky i s opicí u sebe, klidně se mi ozvi. Já na srazu nebyl, neprásknu žes to byl ty a dám je třeba Kuncákovi. To by bylo asi nejlepší řešení :-).

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo je případně může hodit do Gate a nebo kuncákovi na magistrát na Prahu 10 na referát dopravy a nechat mu je tam na jeho jméno Kunc na vrátnici... to nikdo nezjistí kdo to byl. Byl bych fakt rád kdyby se tak stalo. Tohle mě teda hodně sere...

Odkaz ke komentáři

Proto jsem napsal původní příspěvek. Pokud se hodinky nenajdou třeba do neděle, mohu zkusit pomoct.

Kdyby měl náhodou někdo hodinky i s opicí u sebe, klidně se mi ozvi. Já na srazu nebyl, neprásknu žes to byl ty a dám je třeba Kuncákovi. To by bylo asi nejlepší řešení :-).

Kubo díky, za každou pomoc budu rád.

Kdyby něco, mě se nikdo bát nemusí, naopak budu rád, když se tahle "nešťastná věc" vyřeší a nezůstane pachuť.  

Odkaz ke komentáři

To je fakt šílený, nechali jsme tam svoje hodinky volně kolovat a nikoho nenapadlo, že by se někam zatoulaly.

Snad se to vyřeší, všichni se sem třeba ještě nekoukli a někdo možná ani neví, že je pod vlivem omylem strčil do svojí tašky.

Odkaz ke komentáři

Je to hlavne hrozna zrada duvery vsech normalnich clenu. Srazy jsou uzasna prilezitost, jak sdilet tuhle nasi vasen (zavislost) s podobne nadsenymi kolegy. Nepredpokladas, ze te tam nekdo bude chtit podrazit (ano, maximalne ti nekdo v dobre vire poskrabe lunetu, pomacka tlacitka chronografu, omlati hranku hodinek, ale to se stava a priste mu to oplatis (vtip) :-). Clovek muze a chce odlozit ostrazitost a podeziravost. Nejsi ve frcu na Zizkove, necekas corku.

Odkaz ke komentáři

Jako kdyby je někdo sbalil omylem, tak je sbalí na konci a ne že zmizí po hodině srazu. Asi bych se zaměřil na ty, kteří sraz opustili jako první. Každopádně je mohl někdo sbalit omylem, odejit s nima a ještě to třeba nezjistil. Stále v to doufám. Jinak na příští srazy místo pateků beru festiny.

Upraveno uživatelem dan010
Odkaz ke komentáři

Tohle je docela zajimavy a jak pise Kid, tak smutny, dost casto na srazech jen tak hala bala lezi na stole hodinky za miliony a jeste nikdy by me nenapadlo resit, jestli tam po navratu z cigara nebo hajzlu budou.. i kdyz jsem chtel jit a nevyslo mi to, tak po tomhle si rikam, ze jsem mozna rad.. skoda no. Nadeje umira posledni, ale nejak nevim jak by se mohlo omylem stat, ze okolo osmy kdyz je setkani v plnym proudu nekdo cestou domu zbali ?omylem? uplne jiny hodinky a nenecha tam ty svoje se kteryma prisel (pak by se dalo pochopit, ze to proste nejak zapomnel zase vymenit, ale zase si toho chronomagor vsimne asi relativne rychle a nepotrebuje si to uvedomovat tyden).

Odkaz ke komentáři

Jako kdyby je někdo sbalil omylem, tak je sbalí na konci a ne že zmizí po hodině srazu. Asi bych se zaměřil na ty, kteří sraz opustili jako první. Každopádně je mohl někdo sbalit omylem, odejit s nima a ještě to třeba nezjistil. Stále v to doufám. Jinak na příští srazy místo pateků beru festiny.

Dane, kdyz kolega felthrag odchazel (bylo cca 19:30), tak uz ty hodinky na tom stole nemohl najit a rikal kolegovi Kuncakovi, at se mu po nich podiva, kdyby se zase vratily na stul. Takze je musel nekdo sbalit jeste pred 19.30. A to sem si myslel, ze byl kolega felthrag prvni, kdo odchazel :frusty:

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Rozhodně to byl fofr. Nevim jestli půl osmá a osmá. Ale šel mezi prvními.

Osobně mě mrazí, protože jsem na tom menu měl hodinky taky...

A samozřejmě mě  to hrozně mrzí. :(

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...