panedge Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Četl jsem jen poslední stránku,ani by mě nenapadlo jsem lozit a ptám se:proč se na tomhle fóru řeší na 11 stránek fejky?Vždycky mi to smrdí tím,že ta kvalita už je taková,že by jste si ty mr.dky fejkový nejradši koupili.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Fejky si prece lidu nekupujou kvuli kvalite.
panedge Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 No to asi ne,ale tou kvalitou si to třeba ospravedlňujou-hele Jirko,proč dávat tolik za origo,mrkni na tohle,to je uplne stejný zpracování.....nebo já nevím.Každopádně to je úlet jak kráva to tady řešit.
Porsche_911 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Na US Rolex foru je zakazano resit fejky. Napises prispevek, klidne i jen otazku a admin ti ho smaze a napomene, ze fejky na forum nepatri. Asi chapu proc. Na druhou stranu si myslim, ze je neobycejne zajimave videt na co si dat pozor a takovahle osveta je dulezita.
Jiří_99 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 (upraveno) YPO, ku*va, řešíš kraviny a zasí*áš to tady ale úplně zbytečně.. Fejky jako takové jsou hnus, nebo snad máš jiný názor?? Edit: Už mám pár kousků v sobě a přehlídl jsem, že mám před sebou ještě pár stránek.. Upraveno 3. září 2016 uživatelem Jiří_99
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 az se brouku vyspinkas tak se mi muzes omluvit
wizard-ov Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Podle mne to není špatné téma. Už Sun'C říkal, že by jsme měli znát svého nepřítele...
petr_cha Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Pockej, az si to precte Karlos... A hned poznas sveho jazykoveho nepřítele :-)) .... Vlakno jako osveta je v pohode, obcasne vylevy jsou vsude..
Návštěvník Jagman Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Jak se tu člověk takhle odpoledne pobaví Pokud nechci riskovat domluvím obchod u AD a nechám si hodinky prověřit a nebo nejlépe pokud chci mít jistotu koupím nové a nekecejte mi tu že pokud někdo našetří kilo kilopade na rolády nenašetří dvěkila Hold musíš šetřil Mellísku pak nebudeš mít špatné sny
odjinud Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Jo,kdyby se kvalita fejků zvyšovala... já si teď přivezl z Řecka brejle Rayban za 5 EUR a vypadlo mi z nic sklíčko ještě na letišti. Pak pásek Levis, taky 5 EUR, a ten dneska, po týdnu nošení, začal praskat. No a a ještě parfém Lacoste, 4 EUR, voní asi půl hodiny, ale aspoň dělá prima vyrážku:-) Takže mi tu nebrečte,jak se fejky zlepšují! :-))
raskiscz Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 ty vole kupuješ nekvalitní padělky, tak si nech své zážitky tak akorát pro rodinu... V 20. 9. 2016 v 16:20, odjinud napsal: Jo,kdyby se kvalita fejků zvyšovala... já si teď přivezl z Řecka brejle Rayban za 5 EUR a vypadlo mi z nic sklíčko ještě na letišti. Pak pásek Levis, taky 5 EUR, a ten dneska, po týdnu nošení, začal praskat. No a a ještě parfém Lacoste, 4 EUR, voní asi půl hodiny, ale aspoň dělá prima vyrážku:-)Takže mi tu nebrečte,jak se fejky zlepšují! :-))
raskiscz Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Nelze než nesouhlasit V 20. 9. 2016 v 16:08, Jagman napsal: Jak se tu člověk takhle odpoledne pobaví Pokud nechci riskovat domluvím obchod u AD a nechám si hodinky prověřit a nebo nejlépe pokud chci mít jistotu koupím nové a nekecejte mi tu že pokud někdo našetří kilo kilopade na rolády nenašetří dvěkila Hold musíš šetřil Mellísku pak nebudeš mít špatné sny
Daemonultimate Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Už se nedivim, že lidi kupujou šitky padělky hodinek, když i tady se najdou kolegové, co si koupí stejně udělaný brejle, pásky, kabelky a dokonce i parfémy, což považuju přímo za životu nebezpečný výrobek. Teď se můžete jít divit do vlákna s Aukrem, jak je možný že na takovej šit lidi přihazujou. Upraveno 21. září 2016 uživatelem Daemonultimate
odjinud Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Fascinující je, že v Řecku v letoviscích člověk ani nic jiného nesežene. Jak to tam mají právně, to fakt nechápu. A zboží jde celkem na dračku...
libor2002 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 A není lepší na dovolený ty prachy raději prožrat a na shopování se vysrat?
Kotlick Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 V 21. 9. 2016 v 19:00, libor2002 napsal: A není lepší na dovolený ty prachy raději prožrat a na shopování se vysrat?Naprostý souhlas. V Řecku je tolik dobrého jídla a pití. Proč nakupovat ty sračky. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk
Kotlick Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 V 21. 9. 2016 v 6:21, odjinud napsal: Fascinující je, že v Řecku v letoviscích člověk ani nic jiného nesežene. Jak to tam mají právně, to fakt nechápu. A zboží jde celkem na dračku...Řecko je blízko Turecka a tudíž není problém přes moře cokoliv propašovat + všudypřítomná korupce atd. Turecko je ráj padělků. Jen nechápu že to ti turisti kupujou. Ale tak to je asi jako u nás u Vietnamců. Zákazníci jsou totožní. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se