instant Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 povedzme si uprimne, bola to len otazka casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Hověz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Nezkousel nekdo na skx narvat no name lunetu z ebay? napr. ( https://www.ebay.com/itm/38mm-black-blue-white-green-ceramic-bezel-insert-for-40mm-submariner-mens-watch/112217716587?hash=item1a20b2776b:m:mpPjM5_ckOK8eOpnfthTK0Q ) Doplnil bych to o vypoukly safir ale zkousim jestli by na te lunete neslo usetrit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Tak jsem si to musel taky jednou zkusit Mám s tím nějaký plány, tak jsem potřeboval ozkoušet, jestli to zmáknu Mám z nich radost. Ponosím, a pak předělám na to co chci. Prázdný ciferník už doma mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 V 25. 3. 2020 v 21:25, Liqid napsal: Tak, není to moje krevní skupina, ale výsledek nevypadá vůbec zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Zdravím všechny a prosím o radu. Nevíte na koho bych se mohl obrátit v souvislosti s Hydro modem? Viděl jsem Seiko Solar Tuna SNE497P1 Hydro Mod.. a tak nějak je musím mít Diky předem za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Rád bych si postavil vlastní hodinky na bázi SKX007, případě želvího pouzdra - tady ještě nejsem rozhodnutý... každopádně když si procházím některé fotky s MOD keramickou lunetou (kterou mít musím), mám pocit jako by vložka nepasovala ... přímo na PROMO fotkách mají mezeru jako noha ... máte někdo zkušenost? Pasují obecně vložky dobře - jedná se o optický klam, nebo je vyzkoušená osvědčená kombinace luneta + vložka, které sedí bez mezery, ze které bych musel vytahovat bordel a která by mě neskutečně sr.la? Předem díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Pokud budeš vybírat díly u osvědčených výrobců (CT, DLW, Namoki...) a ne z Ali tak nebude problém. Žádná mezera, vložka s lunetou sedí přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Presne ako píšeš - ale môže byt medzera medzi vložkou a sklickom alebo safirom - co je bežne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Můj "MOD" je safír a stroj NH36, čímž hodinky dostaly hacking a ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkud jsi ten safír bral? Můžeš hodit ještě pak foto? Třeba z úhlu...aby byl videt nějaký rozdíl..sklo je vystouplé ndbo zarovnané stejně jako původní? Z té jedné fotky z vrchu není nic vidět tyhle Seika mám totiž jako tooly už 6 let a o safíru občas uvažuju mají ho na DLW. jinak ohledně mezery u MOD. Já na DLW kupoval na STO Zelvy keramickou lunetu i double domed safír a samozřejmě tam nějaká mezírka byla, ale ničemu to nevadilo, žádnej bordel se tam nedržel..vypadalo to super. Byl jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Vyhrabal jsem dvě neostrý fotky z mobilu To byly moje první lepší hodinky..Seika vedle byly první hodinky k 30ti. Spinnakery v levo už jsou i se želvami historií musely uvolnit místo pro Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Jen jsem měl asi zvolit čistě černou lunetu na místo té s červeným indexem. Na poslední foto je koukám jakoby škrábanec...asi nějakej chlup nic tam jinak nebylo...v pozadí cibule.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Před hodinou, Spongebob napsal: Odkud jsi ten safír bral? - mají ho na DLW. Odpověděl jsi si sám, myslím, že většina safíru na Seika je tu z DLW, bral jsem ho tam 2x a v Koscomu rádi vyměnili, vč. tlakovky. Mě spíš trápí kde koupit keramickou nebo safírovou vsuvku do lunety, aby mi ladila s PADI Želvama, Coin bezely maj, ale dvoubarevnou jsme našel jen u https://lcbistore.com/, ale ty EU neposílaj, jen US a CAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Ale posilaji. Teda urcite posilali, mel jsem od nich dve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 LCBI posílají do Evropy bez problému, mam od nich vložku. Jen to nemůžou pojistit proti ztrátě, takže to posílají bez záruky, což chtěli ode mě schválit mailem. Do cca dvou týdnů bylo zboží doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Teď jsem se díval a i registroval a fakt jen USA a Kanada, při výběru země to jinou nenabídne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 6 hodinami, Spongebob napsal: Odkud jsi ten safír bral? Můžeš hodit ještě pak foto? Třeba z úhlu...aby byl videt nějaký rozdíl..sklo je vystouplé ndbo zarovnané stejně jako původní? Z té jedné fotky z vrchu není nic vidět tyhle Seika mám totiž jako tooly už 6 let a o safíru občas uvažuju mají ho na DLW. jinak ohledně mezery u MOD. Já na DLW kupoval na STO Zelvy keramickou lunetu i double domed safír a samozřejmě tam nějaká mezírka byla, ale ničemu to nevadilo, žádnej bordel se tam nedržel..vypadalo to super. Byl jsem spokojený. Sklo je zarovnané, jako původní, bez AR. Důvod výměny byl poškrábaný původní Hardlex. A protože je taky používám jako tooly, řekl jsem si, že safír bude dobrá volba Jinak jsem ho koupil na Ebay, rozměr myslím 35x1.5 mm. Za asi 10 dolarů. Jestli chceš, pošlu ti do zprávy odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se