Radek124 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Konečně taky doma, vše vybaleno, děcka u své bedny, fotky stažené v počítači - a až na namožená lýtka zážitky bezvýhradně pozitivní. Možná jsme (chrono-)magoři, ale potkávat celé dva dny jen dobře naladěné lidi v krásném prostředí podzimních jeseníků bylo unikátní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě jednou díky všem za parádní víkendovou akci - jak organizátorům za nasazení, tak všem účastníkům za příjemnou společnost. PS: Fotky jídla a hodinek sem radši dávat nebudu - obojí musím ještě strávit Upraveno 23. října 2016 uživatelem Radek124
farkyostrava Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 byla to velka parada ! lidi deti priroda ;-) a samo hodinky ... velke diky Tomassovi a jeho pani za paradni organizaci a Maxelovi za supr gastrofestival chuti, Guzmicovi palenky byly pecka ...a tak diky vsem !!!
guzmic Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 A cos vymyslel?Že asi potřebuji limitku orlíků od zekona. :-)
siwi Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Pokládám si za čest moci se i s rodinou zúčastnit tak skvělé akce. Tomášovi s Radkem díky za bezchybnou organizaci a vynikající jídlo. Všem ostatním pak za milou a přátelskou atmosféru. Celý víkend je pro nás nezapomenutelným zážitkem, který si ještě prodlužujeme výletem do Olomouce Zdravím vás všechny, ať se vám daří.
Conrad Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Bylo to super velké díky Tomovi a Radkovi za práci co s tím měli a všem ostatním za více než příjemnou společnostPardon Zapoměl jsem poděkovat i Tomově lepší polovici.
Maxel Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Díky vám všem za bezvadnou atmosféru a Tomášovi a jeho drahé polovičce nejvíc, a to nejen za bezchybnou organizaci celé akce! Dík také patří do kuchyně za skvělé jídlo a ostatnímu personálu za vřelé přijetí. Moc jsme si to celá rodina užili. Pokusíme se spíchnout a co nejdříve postnout fotoreport ze všeho, co se za víkend událo. Samozřejmě házejte své fotky a momentky dle libosti. Každopádně mi bylo potěšením pro vás vařit, se všemi se poznat a užít si společné prima chvilky. Třeba se z toho stane každoroční tradice, alespoň já bych určitě nebyl proti Upraveno 23. října 2016 uživatelem Maxel
kuncák7 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Panove, pripojuju se k dikum, sice to u mne otevrelo par jeste otevrenych ran ( ale to je ciste muj problem ), protoze jinak to byli bezchybne- jidlo, organizace, hory jidla, atmosfera,.... Moc dik.A cesta zpet pres Polsko byla luxusni, jel jsem to bez dalnice u nas za necele 4 hodiny.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Tomáše a Radka za perfektní organizaci a skvělé jídlo chválit nebudu, protože jsem se přežral. A celý personál zaslouží opravdu pochvalu, byli příjemní a milí. Denji a jeho tým se taky vyznamenali, dokonce jsem jedl různé dorty a mám zase na rok pokoj. Jen mě mrzí, že mě zapomněli vzít na Švýcárnu.
Frostie Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Vidím, že jsem přišel o hodně, ale aspoň jste si to tam hezky užili, po všech stránkách
Wagoneer Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jsem moc rád, že jsem mohl pŕijet aspoň na jeden den. Úchvatná akce, seznámil jsem se se spoustou perfektních lidí, přiřadil nicky obličejům a měl možnost prozkoumat mnoho krásných hodinek. Velké poděkování organizátorum za skvěle zvládnutou organizaci při tak hojné účasti a hluboký úklon kulinářskému umění. Bylo to žrádlo ! Bylo to super ! Příště zas !
Maxel Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Myslim, že jsem jim našel PRIMa místo. Ještě jednou děkuju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 :clap: Měli jste to super, snad mi to příště vyjde...........
Melly Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Bylo to bezvadné, jídlo luxusní a zas pár hodinkami jsem se namlsal, sakra Díky!
rolas Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Byl to parádně strávený víkend, díky všem a hlavně organizátorům. Jinak jak již psal Maxel, tak já jsem pro tradici . Upraveno 23. října 2016 uživatelem rolas
Funthom95 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Děkuju Tomášovi, jeho drah polovičce, Radkovi a personálu za super akci. Jídlo popisovat nebudu - prožrat se všemi těmi úžasnými chody bylo nad mé možnosti - a konec konců zde doufám brzy budou fotky. Rád jsem se seznámil se spoustou lidí, které jsem znál jen z nicků a taky jsem moc rád okoukal hromadu hodinek...i když rád...ono to asi bude trochu drahé, no ) Upraveno 23. října 2016 uživatelem Funthom95
long Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Sem jen chtěl jen říci dvě věci. 1) Škoda, že si ten první ( kapitán bobu) myslel, že leží ve Španělsku u moře ( Guzmo Guzmiči, děkuji Tvá hruška byla luxusní)2) Dle mého, to byla prozatím nejluxusnější akce, které jsem se mohl jako Chronopacient zúčastnit Musím poděkovat všem bez vyjímky nejmenovitě a jmenovitě : FŠEM !!!!! Díky super akce ( jen se mi jelo poněkud hůře domů) :-)Týmová spolupráce
CEGY Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Taktez se pripojujeme s podekovanim za skvele straveny vikend. Rozhodne by se melo neco podobneho organizovat casteji. Diky..
Lukyn77 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Byl to suprově strávený víkend a za to moc díky všem, kteří se o nás starali, hostili a navařili. Díky všem co dovezli k ochutnání a koštu něco ze své kuchyně a zahrádky a všem ostatním za parádní atmosféru a pokec. Lukáš
MJ. Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Posílací sejka a hotelová děfkaSorry za kvalitu, mobil zradil Upraveno 23. října 2016 uživatelem MJ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se