long Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 @KFL Soucítím s Tebou a nedivím se. Na šlaufku do kadiďůlku jsem byl před třemi lety taky s oblbovákem a to pouze jednou a nelíbilo se mi to, ale jako onko pacient jsem na to vyšetření raka tlustého střeva jít už musel. Výsledek z medicinského pohledu OK a já měl co vyprávět kamarádům. Lehněte si na bok a uvolněte se, no tak povolte, povolte ..................... A to byla ta kamera slabá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Do tohoto vlákna už nevlezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 @KFL respekt. Já mám doteď panickou hrůzu z píchání uší. Jako malé dítě asi 13x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Před hodinou, safi napsal: @KFL respekt. Já mám doteď panickou hrůzu z píchání uší. Jako malé dítě asi 13x Nestraš,zrovna sedím u ušního a taky si pamatuji píchání uší. Abych taky ještě nefrnknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 39 minutami, Jan7 napsal: Nestraš,zrovna sedím u ušního a taky si pamatuji píchání uší. Abych taky ještě nefrnknul. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 31 minutami, safi napsal: Sorry Nic se neděje,dostal jsem jen antibiotické kapky. Uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 3 hodinami, KFL napsal: Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Dobře si udělal a pobavilo, já už jsem z čekáren také několikrát zdrhnul, někdy hlasový projev z ordinace a někdy drsné poznámky lidí v čekárně, jaký je doktor ras apod., mě po chvíli rozhodování donutilo se odporoučet. Teda nebylo to nikdy nic akutního. Tohle se asi v reálu nezažije, ale byla by to pr.el Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 4 hodinami, KFL napsal: Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Chapu, storka je to dobra i dobre napsana! Ale vzdycky jsem si myslel, ze lide utikajici z cekaren ordinaci jsou jen klise z TV inscenaci :)) Kazdopadne vzkaz vsem: chodte, da se to prezit a pokud vysledky dopadnou dobre, je to psychicka vzpruha k nezaplaceni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Ja u chirurga 2x omdlel, ale nikdy jsem neřval. Zato u zubaře .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 27 minutami, zceyee napsal: Ja u chirurga 2x omdlel, ale nikdy jsem neřval. Zato u zubaře .. Chce to 2x Neurol 0,5 + statny doprovod a je 100 procentni jistota, ze z cekarny neuteces. A ze zubarskeho kresla take ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 @KFL- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Za me teda kolonoskopie a gastroskopie (priplatkova tenka hadicka nosem) uplne v pohode, zubar je o dost horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 [mention=6759]KFL[/mention]- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..Jj, me dokonce sestra ulozila a hladila po vlasech. Pripadal jsem si jak ve skolce . Nekde holt umi a je to v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Mně kolonoskopii dělal kamarád. Je blbý takhle napsar, že byl šikovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 2 hodinami, Roman I. napsal: Mně kolonoskopii dělal kamarád. Je blbý takhle napsar, že byl šikovnej. ale my to preci o Zmizikovi vime, nic prekvapujiciho, Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Někdo tu výše psal, že "nedělejte z toho lékařský koutek", ale když už jsem sem dal to video - chtěl jsem napsat, že když už jdu na nějaké takové nepříjemné vyšetření, snažím se myslet na podobné vtipné situace, ale moc to nepomáhá . Absolvoval jsem různá nepříjemná vyšetření i ta do "všech otvorů" a řeknu vám, že nejhorší byla cystoskopie močáku. Šel jsem na to absolutně teoreticky neznalý. Výkon samotný v pohodě, ale co následovalo potom .... Trpěl jsem jak zvíře snad měsíc. Jeden pán v diskuzi k tomu na netu napsal, že bolest je taková, jako když se snažíte vymočit žiletku a je to tak. Musel jsem asi den poté jet v noci ve dvě hodiny na pohotovost, pak antibiotika a pořád bolest. Někde píšou, že to normálně odezní do 48 hodin, jo tak u mě ani omylem, jen při vzpomínce na to a je to už tak 5 let, se oklepu a říkám: NIKDY VÍCE!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Mně se tedy dost nelíbila bronchoskopie. Ten pocit, že se udusím, kvůli hadičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 4 hours ago, milomac said: Nejhorší byla cystoskopie močáku. Jo vidiš, tu jsem absolvoval v asi 7-8 letech jako malej. A taky si pamatuju ty následný dny velmi živě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Stari dedci se bavi o nemocech. Este byste mohli zacit probirat akce v Kauflandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se