Jump to content

ze Života .....

Guest YPO

Recommended Posts

V 16. 12. 2022 v 12:55, geometr napsal:

No, každopádně musim říct, že tohle postavit a zkolaudovat byla celkem odvaha. A posadit pod to lidi taky.

To teda, ono stačí takhle malé a taky to pěkně spláchne ...

Parkuju před garáží, hezky z kopečka, na kočičích hlavách. A protože jsem si to o víkendu poctivě odhrnul a prosolil, zajel jsem ráno po těch kostkách pod auto až do půl pasu 🤦‍♀️

před 30 minutami, nickolas napsal:

Parkuju před garáží, hezky z kopečka, na kočičích hlavách. A protože jsem si to o víkendu poctivě odhrnul a prosolil, zajel jsem ráno po těch kostkách pod auto až do půl pasu 🤦‍♀️

Jo a pak jsem tu ledovou kouli odvezl na plánovanou garančku. Už tři dny jsem chodil a přemýšlel jak to v těch sračkách udělat, abych ho tam dovezl čisté. No nic, mají ho špinavé a obalené ledem...

Já zase jezdil tři dny max okolo 80 i po dálnici protože se mi do dvou kol dostal led a rozhodil vyvážení. Do myčky se mi v tom mrazu nechtělo, na Wapku u baráku sem taky nějak neměl odvahu… a včera to v tom dešti konečně povolilo…

vypadly semafory na hlavní třídě a světe div se, provoz je o poznání plynulejší a klidnější.. řidiči pouští chodce, dávaj si přednost, slušný.. tak nevim.. ve většině lidí zřejmě nějaká úroveň doutná, jen se ji nesnažit furt nějakýma vejmyslama zabíjet.. 

Edited by montemar