YPO Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Neska sem zažil co už nikdy nezažiju. Vydrbaný kostky na silnici od busů a náklaďáků. Jede okolo měšťák na kole a místo toho, aby je posbíral a hodil do hajzlu, tak vzal červenej sprej a každou nastříkal na červeno, aby byla vidět. Já myslel, že se poseru 3
YPO Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Nevyfotil, ale budu tam ještě odpoledne, tak jestli to tam bude zkusím.
safi Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května V 12. 5. 2025 v 17:51, warann napsal: Mladej mel dneska nejak moc uprimnou naladu, takze mi sdelil: Seres me, tak jsem se rozhodl, ze te budu srat taky. No, urcita logika by v tom byla. Dcera ještě ve škole: Jste nejhorší, nejhorší, nejhorší rodiče na světě!!!!
Radek124 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Neboj @safi, dokud byla holka v baráku tak jsem pro ni byl taky akorát fotr Herodes. Teď se probíjí čtvrtej měsíc na Erasmu, vyvolává každej druhej den (zrovna večer má doletět na víkend) a evidentně už jí tyhle nablblé proslovy z telenovel stihl vzpomínkový optimismus s šišky vytěsnit 2
nickolas Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Všechno je jednou poprvé, to se holt nedá nic dělat. Ale náznaky byly! Začalo to ráno, kdy jsem neslyšel budík. Deset minut zpoždění, žádná trága. Stejně mi v řeznictví, kam jsem potřeboval, otevírají až v sedm. Tak jsem tam byl v 7:10. Fronta jak na banány! A všichni chtěli milion věcí... 15 minut jsem tam stál jak vocas. Kvůlivá pár špekáčkům na výlet, na který stejně děcka moc nechcou. No nic, nakoupil jsem taky milion věcí, aby z toho ti za mnou taky něco měli a pokračoval v jízdě do práce. Jenže kdo pozdě chodí, dobře mu tak. Před barákem ani místečko, naproti ani místečko, takže kousek vedle, pěkně za penízky. Aha, ale v kapse ušmudlané 2,- Kč a v hlavě silné podezření, že ten dementní automat je jen na mince. Nic, zaparkuju a jdu se přesvědčit. U automatu zrovna platila sympatická paní, tak aspoň kousek hezkého rána. Mašina samozřejmě opravdu jen na mince. Za polohlasného nadávání se vracím k autu. Milá paní mě osloví, to nadáváte na automat co, že nebere karty. Jo jo, nemám ani vindru. Paní se usmála a povídá, a na jak dlouho potřebujete? Začala se přehrabovat v peněžence. Jé, děkuju, jste moc hodná, ale potřebuju na celý den, skočím si někam rozměnit, ale děkuju! Ráno začalo být opravdu krásné. Moc to paní v kostýmku slušelo. Pokračuju s úsměvem k autu, zvednu hlavu a auto nikde! Normálně tam nebylo. Zoufale se rozhlížím a auto stojí o 3 metry dál. Já dement jsem ho nezabrzdil! To čemu se směju na videích, až se za břicho popadám, zažívám na vlastní kůži. Naštěstí nikdo kolem nešel, ani nic nejelo. Sklon je tam minimální, takže auto jelo asi tak metr za minutu a zastavilo o obrubník beze škod. Ale šok jsem měl teda moc hezký. Asi stárnu a blbnu... 3 4
warann Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května @nickolas tak to je slusny, ale stane se, no. Dalsi faze je pak uz toto: ea90e973-602f-4852-bf67-bfdfadf8344e.mov
nickolas Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Až dojde na tohle, tak doufám, že v okolí nebudou žádné kamery... 3
YPO Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Máme v práci takovou nástěnku kam se věší úmrtní oznámení, aneb parte. Vejdou se tam pohodlně dvě vedle sebe. Více méně tam furt něco visí. Minulý týden sem si všimnul, že vedle aktuálního parte visí inzerát na sjetý pneumatiky z nějaký hnujdy. Tak jim tam říkám jestli se někdo neposral, na "pietní" místo věšet inzeráty. Noa co myslíte, že se stalo ? Zmizelo to parte. Na světě je krásně 4
YPO Odesláno sobota v 05:02 Nahlásit Odesláno sobota v 05:02 ...když dlouhodobě pronajmeš chalupu v horách cizincům a pak tam pošleš syna s holkou ať si udělají hezký víkend ... *já se asi letos zabiju 1
kral083 Odesláno sobota v 07:37 Nahlásit Odesláno sobota v 07:37 @YPO soucítím s tebou, ale na fotkách vidím jen menší nepořádek. Tohle teď řeším v rámci podnájmu já, třeba ti to pomůže překonat tvojí depresi 1
childe Odesláno sobota v 08:25 Nahlásit Odesláno sobota v 08:25 před 3 hodinami, YPO napsal: ...když dlouhodobě pronajmeš chalupu v horách cizincům a pak tam pošleš syna s holkou ať si udělají hezký víkend ... *já se asi letos zabiju "Cizinec není našinec" ... mám podobnou zkušenost a ber to tak, že to mohlo být i horší
MMCorsair Odesláno sobota v 08:44 Nahlásit Odesláno sobota v 08:44 Tvl to je síla. Ja teda pronajímám dva byty Korejcům, a doufám, že dopadnu lépe. Nicméně sousedům se ztrácejí kočky, tak snad to je jen náhoda… 3
YPO Odesláno sobota v 09:35 Nahlásit Odesláno sobota v 09:35 před 1 hodinou, kral083 napsal: třeba ti to pomůže překonat tvojí depresi Nejsem v depresi “co tě nezabije ….. ……nevím teda jestli tam nejsou nějaký brouci. ——————————————————————— Sere mě ten přístup. Teď novej nájemník v bytě zjistil že je rozlomená sedačka za 30 která je půl roku stará. Taky po cizincích IMG_4610.mov
Campino Odesláno sobota v 09:58 Nahlásit Odesláno sobota v 09:58 S nájomníkmi je to vždy lotéria. Z 50% sú to nič nevážiace si hovädá. Či je to vždy len o cudzincoch…aj keď u nich je tá pravdepodobnosť vyššia. Jediná cesta je asi dosť vysoká zábezpeka vopred, v prípade že bude všetko OK vratná pri odchode. Inak sa môže človek s “prekvapenia neočakávaného” pri slabšej povahe aj dogrcať
Berbatow Odesláno sobota v 16:12 Nahlásit Odesláno sobota v 16:12 https://www.idnes.cz/brno/zpravy/bydleni-najemnici-pozadavky-majitele-byty-pravo-brno.A250528_103210_brno-zpravy_krut?h=8302155A20D147FA398BE66E387901A2Ideální nájemník podle majitelů bytů je bílý Čech, bezdětný, bez domácích mazlíčků. Podle odborníků je to diskriminace.
YPO Odesláno sobota v 16:51 Nahlásit Odesláno sobota v 16:51 Bohužel si to neumím přečíst celé. Kdy přesně vzniká nárok potencionálního zájemce, že jsem povinen mu to pronajmout ? Abych se nedopustil hříchu.
gunman Odesláno sobota v 18:03 Nahlásit Odesláno sobota v 18:03 S nájemníky mám vždy nekorektní rozhovor, kdy si ujasníme názor na zvířata v našem bytě, zaměstnání, kouření a pár dalších drobností. Každý měsíc 15 tého přijde na účet, to co má. Soused pronajal byt holkám z UA, vše v pohodě, platily jak měly, akorát mu zapomněly říct, že protíká záchod, protože doma nic takovýho neřešily. Po roce odjely zpátky a přišel doplatek na 50 tisíc.
DavidLC Odesláno neděle v 15:24 Nahlásit Odesláno neděle v 15:24 (upraveno) Kdysi jsem pronajímal byt "jugoši/albánci" Mě se objevila vlhkost, fleky, v krámu, nájemníka jsem se ptal (telefonicky) jestli mu něco neteče, "né kámo, vše o.k.", tak jsem to nějak chvíli koumal a pak se tam nějak vypravila žena a volá mi "tady protejká kohout u pračky". Vše jasný, volám mu znova " kurva, teče ti přípojka k pračce" on "kámo to jen trochu, to není jako voda do bazénu" . Byla s ním sranda, ty hry s nájemným, pak jsem jednou chytl nerva a vypnul vodu, hned se našel jiný "kámo", jejich kápo a zatáhl to . Platil dobře, ty tanečky bylo takové "DPH" . Upraveno neděle v 15:25 uživatelem DavidLC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se