Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kurva, Péťo, já už to nevydržím, já už ti to musím říct, už se na to nemůžu dívat. Takový pěkný historky a ty to zkurvíš mezerama před čárkou a tečkama bez mezer. Než to budeš vydávat knižně, douč se, prosím, interpunkci. Ale je to jen taková drobná piha na kráse. Jinak bomba a jsi hodnej, žes ten notebook vrátil.

Jo a s tím traktorem, to by nás asi všechny zajímalo.

Odesláno

Hopa26, super story. Ty a YPO byste měli psát hlavně příhody z natáčení. YPO to pravda poslední dobou trochu fláká, asi mu v práci všechno funguje už konečném bezchybně, lidí voněj, na konečné 30 minut pauza a nové hajzly a cyklisti zastavují, pouští, dávají přednost a zdraví zářivým úsměvem. Prostě pohádka máje.

Historek je dost, ale .......... mě už to nějak nepřijde vtipný....... udělal bych takovej závěr, že lidi jsou divný.

Odesláno

hopo, byt Tebou, to knizni vydani bych zvazil...  :cheers:

Treba zacni blogem. Ja kdysi na serveru planes.cz roky hltal pilota, ktery taky popisoval svoje pribehy (Pribehy stareho praskare). Nadhera to byla. Pak to i vydal knizne. 

Odesláno

Tak a stacilo ,uz toho necham. Ale diky za oceneni kluci.

Kamarád má web zdopravy, bych tam ty Tvoje příhody klidně švihl.. :)

Odesláno

Hopa: Super storky!! :) 

Taky jednu přidám..

Už nějakou dobu řešim takovej drobnej zdravotní problém, kterej prej mívá každej druhej chlap po čtyřicítce. První návštěva proktokliniky (cca rok zpět) stála za to, ale o tom jindy. Na začátku prosince jsem šel zase na kontrolu a doktor povídá, že se zdá být všechno OK, tak že by vyřešil jinej problém, kterej tam vidí a kterej jsme furt odkládali. S trochou nervozity jsem souhlasil a po pár minutách odcházel s doporučením, abych si na případnou bolest vzal večer ibalgin nebo valetol, popř. namazal nějakou znecitlivující mastí.

Ten den odpoledne to bylo celkem v pohodě, peklo přišlo až druhej den, kdy se mi v daném místě vyrobilo cosi velikosti golfovýho míčku. To způsobovalo bolest takovou, že jsem nebyl schopnej prakticky chodit, ležet, nic. Nazítří jsem teda odkvačil zpět do kliniky, aby se na to službu konající doktor podíval. A nic vám nepomůže tak, když doktor se sestrou oba řeknou: "Noo, moc pěkný!" Následovala injekce (bezvadnej zážitek!), říznutí (už jsem necejtil) a byl jsem poslán zase domů, abych byl v klidu. To bylo ve středu.

Ve čtvrtek jsem myslel, že skočím z okna a pojal jsem paranoidní podezření, že zákrok nebyl úplně OK, což mi psychicky velmi pomohlo. Obvolal jsem pár známejch, půlka z nich mě hnala na pohotovost, druhá půlka (doktoři) mi říkali, ať nepanikařim, že to přejde. Nepřešlo. V pátek ráno jsem s pocitem maximálního natěšení na to, až vystrčim svoje pozadí na nějakýho felčara, kterej mi vzápětí uleví, vyrazil do Motola na ambulanci. Těch 40 minut v čekárně se vleklo neskutečně, poposedával jsem každý 3 vteřiny a okolní důchodci si museli myslet, že mám snad roupy nebo implantovanej vibrátor. Konečně padlo moje číslo!

Vlezu na ambulanci č. 4 a tam sedí cca 28-30letá, celkem pohledná doktorka. Když pominu fakt, že klečet před někým na všech čtyřech a nechat ho manipulovat s citlivou oblastí, je samo o sobě nic moc, tak představit si tam něžné pohlaví mě úplně dorazilo. Nicméně bolest byla taková, že jsem polknul, nesnažil se před ní ani vtipkovat či zlehčovat situaci, a šel rovnou k věci. Doktorka se věcně ptala, zapisovala a proti ní seděla taková ta 50letá sestra, model hroch, která viděl a slyšela úplně všechno. Ta se jen šklebila. Nakonec jsem byl vyzván, abych se složil na lehátko za závěsem.

V tuhle chvíli už jsem měl akutní nutkání situaci nějak zlehčit, takže jsem se tam pěkne vystavil a říkám doktorce, že je to poprvý, co mi to bude dělat doktorka, a že to třeba bude lepší než kdy předtím. Na což buchta zareagovala jen heknutím, zaslech jsem mlasknutí rukavice a pak říká: "Tak se na to mrknem." Chtěl jsem se ještě ohlídnout a omluvně se na ni usmát, když mi v plný rychlosti, pocitově s rozběhem, vrazila ruku do prd*ele. Zatmělo se mi před očima, zakous jsem se do rukávu bundy a ona říká: "Bolí?" Heknul jsem a ona: "Ještě vydržte chvíli."

No, celý to trvalo maximálně 30-40 vteřin. Totální peklo. Z její strany padaly nějaký komentáře, který jsem nebyl nějak schopnej vnímat, pak byl konec a šel se psát další papír. Sestra hrošice se smála, doktorka mi napsala nějaký věci a řekla, že je všechno OK, že holt musím počkat, až to přejde. Na konci dodala, že je v Motole prokto poradna, kam bych měl příště jít a nezdržovat se na ambulanci. Popřála mi hezký svátky a zmizela někam vedle.

Cestou pro předepsaný věci jsem si říkal, že dělat na příjmu v Motole musí bejt hrozná řehole a že mám respekt pro tuhle holku, co se jinak musí hrabat v lecčems. No a pak jsem dorazil do lékárny, kde za pultem stálo neskutečně nádherný stvoření s obrovskejma čokoládovejma očima, co se usmívalo. Když jsem odevzdal recept a tahle víla mi začala na pult skládat čípky, mast, jednorázový pleny a nějaký sterilní čtverečky a popisovat, co s tím mám dělat a jak často, říkal jsem si, že to rejpání doktorky bylo možná nepříjemný, ale ne tak ponižující jako tohle :D.

Odesláno

hopo, byt Tebou, to knizni vydani bych zvazil...  :cheers:

Treba zacni blogem. Ja kdysi na serveru planes.cz roky hltal pilota, ktery taky popisoval svoje pribehy (Pribehy stareho praskare). Nadhera to byla. Pak to i vydal knizne. 

Xeno, dík. Už se od toho půl hodiny nemůžu odtrhnout.

Odesláno

sem doma sám ...... mám hlad ..... sežral sem vepřový se zelím co mi tu máma nechala, ale furt mám hlad ....... tak si říkám objednám si pizzu hut ..... máme tu novou pobočku na růžku, tak to vyzkouším ..... naklikám si pizzu a chci zaplatit ..... 400,- korun za sýrovou pizzu z fast foodu........ chtěj ...... zm*di ...... takže nas*at ..... to je taky babiše ? ...... ten Hut ?

*takže dneska zemřu hlady ..... konečně se mě zbavíte

Odesláno

Dneska v Bille v úseku ovoce zelenina vybírám mezi sáčkama se směsma oříšků s ovocem, malý košík na ruce a najednou bác, přistane mi tam trs banánů a jen zaslechnu "ještě vezmu pomeranče"... Otočím se na odcházející paní a říkám "pani, já ty banány nechci !"  Taky se otočila, vyvalila oči a říká "jé, to se omlouvám, já si vás spletla s manželem, vypadáte zezadu stejně a před chvílí stál tady.... bože, kam mi zase zdrhnul? "

Odesláno (upraveno)

KFL-tenhle problém jsem měl ve 17. Při kontrole tam bohužel nebyla jen sestra a doktor, ale plná posluchárna studentů a každej se musel kouknout. Výborne na ego letyho puberťák, to mi věř.

Aspoň vím, že to po 40 není s pocitem lepší :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

sem doma sám ...... mám hlad ..... sežral sem vepřový se zelím co mi tu máma nechala, ale furt mám hlad ....... tak si říkám objednám si pizzu hut ..... máme tu novou pobočku na růžku, tak to vyzkouším ..... naklikám si pizzu a chci zaplatit ..... 400,- korun za sýrovou pizzu z fast foodu........ chtěj ...... zm*di ...... takže nas*at ..... to je taky babiše ? ...... ten Hut ?

*takže dneska zemřu hlady ..... konečně se mě zbavíte

Tak to je masakr...u nás na dědině má pizzerii nějaký maďar, dělá ji opravdu luxusní, sýrová včetně dovozu 140,-Kč. Jednou to zkusil, zvednul všechny pizzy o dvacet korun, lidi přestali objednávat, tak je zase vrátil na původní cenu :-) Tož tak život na dědině....

Odesláno

Tak to je masakr...u nás na dědině má pizzerii nějaký maďar, dělá ji opravdu luxusní, sýrová včetně dovozu 140,-Kč. Jednou to zkusil, zvednul všechny pizzy o dvacet korun, lidi přestali objednávat, tak je zase vrátil na původní cenu :-) Tož tak život na dědině....

tak ono to tady taky není jakože drama ..... normálně si objednávám za 165,- chutnou, dobrou pizzu ..... cena včetně dovozu, ale říkal sem si že to vyzkouším, když je to tady v tý naší pochybný čtvrti novinka ..... noale tohle podporovat fakt nebudu ..... pizzu za 4 kila si klidně dám ..... v restauraci kde mi jí vyrobí italskej imigrant, bude mi chutnat, naleje mi k tomu dobrý víno a umocní to pěkným prostředím, ale dávat štyry kila někomu kdo vyleze ze škody citigo a má nataženej pařát na všimný ..... to né .... vokurka sem, ale jenom malá 

Odesláno

Praha Sobe chce, aby byly vsechny zastavky v Praglu na znameni. Ze se rocne usetri 4-5mega (to rikal nejaky busovy dopravce). Tak to gudlak :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...