Berbatow Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Důchodci si prý užívají. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/penze-duchodci-lide-aktivni-volny-cas-program-seniori-pruzkum.A190510_094200_domaci_pmk Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk
luidis Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Upřímně, všichni chlapi, co od nás z práce za poslední dva tři roky šli do důchodu, jsou šťastní a usměvaví a penzi si vážně vyloženě užívají. Něco na tom asi fakt bude.
Lion Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Já taky neznám někoho nespokojenýho důchodce kolem sedmdesátky kor na vesnici...
Liqid Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Já zas mám pár kolegyň, které se v důchodu tak nudily, že šly raději zpátky na částečný do práce
lucid Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Já zas mám pár kolegyň, které se v důchodu tak nudily, že šly raději zpátky na částečný do práce To je tím, že jen málo ženských má opravdu nějakého koníčka, pokud člověk do toho samozřejmě nepočítá děti, domácnost či zahradu. Nedokáží se samy zabavit a s kým pokecat, tak prudí v práci.
Radek124 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Jó, to je celá máti: Nejdřív půl roku přesluhovala (prý "pani, k důchodu každá stovka dobrá!") aby jí ta samá úřednice ve finále napočítala o 5 korun míň než měla na původním výměru. A i pak, místo aby se aspoň občas postarala o vlastní vnoučata, si radši hrála na "nepostradatelnou" a chodila vypomáhat po školkách s cizíma soplákama - a ještě si stěžovala jak se jí tam za těch pár kaček těžko dojíždí, musí o hodinu dřív vstávat a odpoledne nestíhá zahrádku...
Murphy97 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 To je tím, že..... Nedokáží .......s kým pokecat..... Tak to bych se hadal :-)
lucid Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Tak to bych se hadal :-)Podle mne je procento klevetivých bosorek podstatně vyšší v práci než když je sama doma, ale samozřejmě se mohu mýlit
African Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Celý důchod je postavený dle mého názoru hlavně na zdraví :-) Znám hafo vyčichlých důchodců, kteří sotva vylezou před barák a to už riskují život a pak tu druhou šťastnější polovičku, která měla to štěstí že zdraví drží...důchod je dle mého trochu loterie.
hopa26 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Znamej ma velkoobchod s pivem, zavazej do Praglu, nejaka pivni pohotovost.Dari se mu velmi dobre, vozy, domy, jeho pani cela spinava od zlata. Prestoze ma asi dost penez, nestal se cu rakem, coz je mi sympaticke.Mi rikal co se mu stalo. I kdyz mel na sklade asi 10 lidi mu to cele nejak padlo. Nekdo si zlamal nohu, nekdo rymicku a kasilek, pokladnik si delal malou domu a sellil nekde bokem prazdny kegy a prepravky i s paletama, taky auta nejak nejezdila pac ho ridic na prcal atp.Takze sel pomoc rozvazet. Rikal objednavka hospoda velka, nalozil dodavku a vyrazil. Na miste zjistil ze je to nekde v centru kam se neda poradne zajet. Takze rudlik od dodavky ke dverim prevezt sudy a pak dve patra pod zem po uzkejch tocitejch schodech se sudama dolu. Nejaka ta modni hospoda co vypada jak šatlava ze stredoveku.Hic jak krava, on zpocenej, nas ranej, ruce jak vopicak vytahany.A kdyz to dotahal, delal to asi 2 hodiny sel k majitelovi putyky potvrdit papiry.Borec prej sedel za stolem , koumave se na nej podival a rika: je to vsechno, ja si to pujdu prepocitat" ? Znamej ze uz mu jich chtel vypalit ,ale odkejval. " ano pane majitel, uplne vsechno" .A big boss povida: "dobre, verim Vam" .Sahnul do kapsy, ta zacinkala vytahnul kovaky, chvilku prehraboval nasel dvacku a palcem ji priplacnul na stul pred sebou az to mlasklo a se slovy " to je pro Vas , at vite ze dokazem dobrou praci ocenit " ukoncil "jednani"On se chvilku na dvacku koukal, ale pak mu doslo, ze borec mysli ze je nejakej UK nadenik , tzn podekoval, vzal dvacku a jel na dalsi zastavku.
uff Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Vyborna story, hopiku You made my day, uplne to zive vidim ))
bobi Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Tvl.,to za totáče ti dali víc,a někde ještě nažrat .Hamoun jeden ...
Micey Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Dneska to bylo rano v kfc na narodni takovy takticky. Rikam zvlastnimu panovi proc to ma takhle venku, ze to neni moc skryty noseni. On, ze neni no, ale ze sako ma tady, a ukazuje na to sako:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zlý Jabko Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Bílý kaťata, botasky a zvednutej límec mi nahrávaj před očima takovej trošku stereotyp jedný menšiny...
Andrew Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Já měl podobného týpka včera (opět) v Pizza Nuova, chlapík tak 38, holka na první pohled hezká, šmrncovní, na druhý horší, ale hezká byla, to jo. Chlapík od někud evidentně přijel slečně ukázat, jak vypadá Praha, ty řeči ... , no, bylo mi jí líto, nemluvě o ohozu toho pána, sako o 3 čísla menší, boty alá klaun. Chápu, že to někomu může připadat jako že jsem nabubřelý Pražák, ale tohle byl vážně bizár a lítost vůči slečně.
bandicoot Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Tak ten s tim kvérem je naprostej debil nehledě na oblečení. Navíc je to pouzdro dost nahovno, to je tuplem vidět, co je to za debila.
gunman Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 To pouzdro mne taky praštilo do očí a přijde mi, že je to plynovka. Po práci to identifikuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se