milomac Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 12 hodinami, gunman napsal: Včera bylo pondělí jak korálek. Kamarád hostinský se vrátil po týdnu z JIP, ve 48 si propil játra, začal zvracet krev z varixů v jícnu, jinak prý nic do teď na sobě nepociťoval. Játra nevratně poškozená, nefungujou. Mamce v neděli v 70-ti praskl slepák a nebolelo jí to, klika byla, že se za ní stavila vnučka doktorka a odvezla ji do nemocnice, kde ji hned rozřízli a snad vybrali všechno. Včera se probrala na JIP, pár dní bude kritických. Další kamarád se nechal hospitalizovat na psychiatrii, nezvládl rozvod a chtěl si to hodit. Jel jsem pro jeho psa, bude u nás. Jediná pozitivní informace je, že moje dožití Vánoc se zvedlo ze 3 na 8% Jako nedělám si z toho prdel, ale ten rok nezačal úplně fanfárově. Jo, tohle je opravdu špatný začátek roku. Když si člověk vybaví, jak si přejeme do nového roku jen to nejlepší a pak se stejně stane, co se stane a na co jsme ani v duchu nepomysleli, že by se mohlo stát ....
ragu Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 13 hodinami, gunman napsal: Včera bylo pondělí jak korálek. Kamarád hostinský se vrátil po týdnu z JIP, ve 48 si propil játra, začal zvracet krev z varixů v jícnu, jinak prý nic do teď na sobě nepociťoval. Játra nevratně poškozená, nefungujou. Mamce v neděli v 70-ti praskl slepák a nebolelo jí to, klika byla, že se za ní stavila vnučka doktorka a odvezla ji do nemocnice, kde ji hned rozřízli a snad vybrali všechno. Včera se probrala na JIP, pár dní bude kritických. Další kamarád se nechal hospitalizovat na psychiatrii, nezvládl rozvod a chtěl si to hodit. Jel jsem pro jeho psa, bude u nás. Jediná pozitivní informace je, že moje dožití Vánoc se zvedlo ze 3 na 8% Jako nedělám si z toho prdel, ale ten rok nezačal úplně fanfárově. Držím pěsti ať je líp. Na jícnové varixy umřel můj táta ve 37. Podle mě nechlastal ligu, ale životospráva strašná a v mládí blbnul s bulimií, játra taky odepsaný. Na druhou stranu třeba chlastal a jenom si to nepamatuju, bylo mi 11.
JDenver Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 13 hodinami, ragu napsal: Držím pěsti ať je líp. Na jícnové varixy umřel můj táta ve 37. Podle mě nechlastal ligu, ale životospráva strašná a v mládí blbnul s bulimií, játra taky odepsaný. Na druhou stranu třeba chlastal a jenom si to nepamatuju, bylo mi 11. Můj táta v 75 totéž. A to byl v podstatě abstinent.
Xenomorfus Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Vcera klasicky patek. Ze tri sacich vozu (cti hovnocuc) mame v provozu dva. Uz kdyz sem ve ctvrtek zajizdel do garaze, zdalo se mi, ze slysim syceni. Ale po vypnuti motoru to rychle utichlo, takze sem to prikladal odlucovacimu ventilu nastavby. Nicmene tedy vcera uz sem po nastartovani a chvilce vedel, ze je neco spatne. Praskla pancerova hadice spojujici vedeni od kompresoru. Demontaz, komunikace ze servisem, byla skladem, vyjezd pro ni a kdyz sem ji prevzal, koukam do dodaku a musel sem se smat. Chapu to treba u chladici nemrznouci kapaliny do motoru, ale u hadice? :-D. Jasne, v dodaku je to nastavene v programu pro vsechny dily, ale stejne sem se zasmal ;-). Nastesti netrpim fobii z hadic, takze zadne obavy u mne nevyvolala Jo, jinak ta vzduchova hadice, asi 40cm, tlak 12 bar, 3050,- kc bez DPH... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
hopa26 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března (upraveno) kdyz je to vlakno nahore a ctu tam to vzbuzuje to mimoradne obavy. Jezdil sem vcera v praci az do pozdniho vecera, nekolik zmeskanejch telefonu od manzelky, nemel sem kdy je vzit . prijedu domu misto hubovani veta: " vis jak sem se o tebe bala? " , coz mne zaskocilo, to nebejva casto ... "to budes koukat, co vim a co ty ne! " vypraveni, ktere zkusim zkratit. ma kamaradku, ktera je hezka , fajn a super zenska. uz je to ovsem stara motyka, nejak kolem padesati, jeji manzel taky takovy vek, je uspesny, maji dve deti, pod rukama ma firmu, ktera se mu rozrusta a tim padem tedy nabira zamestnance a expanduje. pani, ktera jim odchazi do duchodu ma byt nahrazena novym kandidatem. o tom, jak bude probihat nabor a vyberove rizeni dostavala od manzela spise neurcite a mlhave informace odbyvajici se fraze "bude vybranej asi ňákej postarší tlustej borec, chlap co mu nevadi vzit paletak a dovezt vyrobek k expedici"... to ji ukonejsilo. jeji prekvapeni bylo, kdyz nabor vyhrala pestena, stihla, vysportovana 35leta vcelku oslnujici a skutecne pohledna zena. co ji ovsem rozladilo jeste vic je manzelovo obhajovani nove pracovnice slovy typu " je to chudak zenska, samozivitelka, byla na dně a je fer ji dat šanci..." Okamzite po prvnim letmem setkani odhadla kolik asi stoji provozovani obezlicek - nehtiky, vlasky, hadriky, boticky, kabelcicky kosmetika.... Navic je teda mladsi a vopravdu hezka! Licila me manzelce obavy a strach, ktery vzbuzuje takove lakadlo a vedomi, ze tenhle pribeh byl uz jinde zazity a cteny 100+1 v ruznych jen mirne odlisnych scenarich.. Moje manzelka dozadujic se odsouzeni takoveho hloupeho chovani mi nakonec rikala. "Prej chudak zenska, to tak pritom na prvni schuzku prijela Cadilacem! Uplne mi je ji lito, nema kde bydlet a ma svuj Cadilac je uplne zoufala....." "Strasny,vid? Rekni něco! " Mlcel sem a vahal. Chudak zenska s americkym autem co neni zcela bezne, asi nejaka velkej Esclade. Rozhodne to nebude tuctove devce, bude asi trochu vyjimecna a pujde si za svym. Abych vyrknul rozsuzujici resume jako nestranny a spravedlivy arbitr -rozumim dobre obema stranam a zaroven si samozrejme uvedomuji i rizika, ktera hrozi. Usmevy obdiv na jedne strane , zlost a vycitky od manzelky na strane druhe, eskalace , vyhroceni.... Zmohl jsem se tedy na konstatovani :"je to blby todlecto, je klika ze ty se vubec bat nemusis, ja bych na prcani nejakejch novejch blondatech skvirek vubec nemel silu, strasne mne bolej nohy, jak sem si dal kolo rano, pak sem sel este do vody, to ses asi rada ze sis vybrala tak dobre a nehrozi ti teda podobnej scenar. hlavne teda diky moji financni a mentalni chudobe. ses v pohode co, zadny nebezpeci..." Manzelka nespokojena s tim, ze nesdilim jeji pohled mne urazila nactiutrhacnou nadavkou a pak mne jeste bouchla placackou na mouchy pres stehno, ale jak mne ty nohy fakt bolely, tak sem to skoro nezavnimal. (Uz zacaly litat mouchy, ty vole v breznu, dva dny je teplo. ) Rano, kdyz vsichni chrapali jeste sem si sel zabehat a kdyz sem se vratil, hovor a pribeh pri mazani rohliku jahodovou marmeladou kterej sem ji k snidani prinesl pokracoval.. "Vis jak sem ti to rikala s tim Cadillacem vcera, tak sme se spletli" Nejni to Cadilac on to je prej Kodiak! " "Ale na samotny podstate veci to nic nemeni!""Je to proste riziko! Viď?" Jo vzbuzuje to obavy. Upraveno 14. března uživatelem hopa26 2 3 3
Xenomorfus Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Hopo, parada jako vzdy. A mel bys vypraveni vzdy prodlouzit a ne zkracovat ;-).
paro Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Já na tohle aplikuji univerzální odpověď “Máš/máte pravdu”. V bytě, v práci, kdekoliv mi je hovor nepříjemný. A to opakuju dokud protistrana nesezná, že se mnou nemá cenu dál mluvit. 1
Teatime Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března To nebol kadilak, to bol kodijak! To je jak z toho vtipu, v němž jaguár zobral bačovi všetky ovce. TV štáb natáča na salaši:" -Bača ty si taký starý a vela pamätáš, povedz nám nejaký zaujímavý pribeh". -"Písal sa rok 1918, prišiel vlk a zožral nam ovcu" -"To je zaujímavý pribeh," hovorí štáb, "ale nemáš niečo zaujímavejšie?" -"Písal sa rok 1939 prišlo desať vlkov a zožralo nám desať ovcí" "Jááááj tiež dobrý pribeh, ale nemáš tam niečo eště o vela zaujímavejšího?" pýta sa už skoro vyčerpaný štáb. -"Reku, písal sa rok 1948 a prišiel Jaguár a zožral nam celé stádo ovcí" -"Ty bača, jaguár v Tatrách?!" -"Jaj, boha! Čo to tárám, to nebol Jaguár, to bol Február!"
geometr Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března @hopa26 má spisovatelské střevo, o tom žádná
warann Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Taková blbost ....vlastně taky ze života (na netu). Jen tď nevím, jestli se mám radovat z levných letenek nebo panikařit z těch drahých? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Josef01 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna (upraveno) Řada lidí se mnou nebude souhlasit, ale já bych se vrátil k důstojnému cestování s dostatkem prostoru na sezení, s kvalitním jídlem a pitím zdarma a nástupem do letadla přímo z letištní haly, byť letenka nebude stát 4000 ale 12000 tis. Kč. Já považuji cestování přes současné nízkonákladové letecké společnosti za nedůstojné. Upraveno 24. dubna uživatelem Josef01 6 3
Micey Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna A tak dyk to je proste jina sluzba ne, letet v bss po Evrope muzes, cenove to bude vychazet jak rikas, po svete uz Premium Economy vubec neni problem..
Josef01 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Bohužel na řadu míst kvalitní letadla nelítají, všichni se v Evropě přizpůsobují nízkonákladovkám, slušně řečeno. Měl by být nastavený nějaký standard cestování.
xbraj19 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 2 hodinami, Josef01 napsal: Bohužel na řadu míst kvalitní letadla nelítají, všichni se v Evropě přizpůsobují nízkonákladovkám, slušně řečeno. Měl by být nastavený nějaký standard cestování. Prosim tě, to je co, to kvalitní letadlo?
Josef01 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna @xbraj19 mám namysli nízkonákladové aerolinky, jako Ryanair, Wizz Air, easyJet nebo podobné. Například Boeing 737 MAX 8-200 (u Ryanairu): je navržen speciálně pro low-cost dopravce s 197 sedadly, běžně má u standardních leteckých společností 160-175 sedadel (tedy cca o 10cm větší prostor mezi sedadly). Boeing 737 Max 10 je delší o 4 metry a narvali tam 228 sedadel, co dodat, člověk výšky 190 cm má kolena v uličce.
hopa26 Odesláno sobota v 08:58 Nahlásit Odesláno sobota v 08:58 Všechno zlý je pro něco dobrý. Zas začnou lidi jezdit vlakem na plný pecky a dojde jim, že jsme na ten výpadek velmi dobře připraveni. Skvěle zaskočíme za nejistý éra co žerou jak prokopnutý a nikterak nepohrdáme s lidma s holou prdelí. 1
geometr Odesláno sobota v 10:32 Nahlásit Odesláno sobota v 10:32 No ale nevim, jestli všechny vlaky budou mít pro Josefa first class s kvalitním jídlem a pitím zdarma a nástupem přímo z nádražní haly 1
Nick06 Odesláno sobota v 10:32 Nahlásit Odesláno sobota v 10:32 Všechno zlý je pro něco dobrý. Zas začnou lidi jezdit vlakem na plný pecky a dojde jim, že jsme na ten výpadek velmi dobře připraveni. Skvěle zaskočíme za nejistý éra co žerou jak prokopnutý a nikterak nepohrdáme s lidma s holou prdelí. No joo ale ani ty kvalitní vlaky nejezdí všude, a jet 810 na koženkové pryčně rychlosti 20km/h nebude pro někoho dost hogofogo.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1
Josef01 Odesláno sobota v 14:13 Nahlásit Odesláno sobota v 14:13 před 3 hodinami, geometr napsal: No ale nevim, jestli všechny vlaky budou mít pro Josefa first class s kvalitním jídlem a pitím zdarma a nástupem přímo z nádražní haly Jezdím s Leo Express Premium a naprostá spokojenost, vše co píšeš tam je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se