Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Asi mesic stara udalost...Rekonstruujeme jednu barabiznu ve FM a zamestnanec dokopaval zaklady krumpacem. Neco mu tam haprovalo, tak to rucne vydoloval. Nevedel, co to je, tak to zacal umyvat ve vode - delostrelecky granat:) Vzal ho a bezel ukazat druhemu kolegovi. Ten to hned poznal a zacal pred nim zdrhat. Jak vybehl na ulici, sla zrovna okolo zamestnancova mamka.

Mamka: "Neni tady nahodou i muj Vasik?"

Kolega: "Jo, prave vykopal granat." Mamka: "Hahaha."

V tom ji uvidel jeji syn a zdesene ji vyhanel. Mezitim se zbavil granatu, polozil ho na elektricky pilir...

Volali se cajti, dorazili za 5 min.

"Pry ste tady vykopali granat, kde je?"

Kolega: " Vedle vas na elektropiliri."

Ti, jak videli, ze to maji vedle hlavy zacali couvat tak vasnive, az nacouvali do sousedova plotu. Komedie hadra. No a pak prijeli pyrotechnici a zastavili pul ulice...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
Návštěvník YPO

zjistil sem, že slovo kunda používám nejčastěji v polovině měsíce ... nevím jestli to nějak nesouvisí s měsíční fází .... musím to víc probádat

taky sem zjistil, že když to napíšu ještě čtyřikrát, tak mám BAN navěky ...... vlastně už jenom třikrát ..... to bych moh zvládnout ještě neska

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí.

Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.

Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí :D Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli :D

A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře :D Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd...

Odkaz ke komentáři

Kdybys jí tu kabelu nedržel, tak by to třeba nedala - ses měl ožrat dřív :D si vyfoť v občance status "svobodný", dokud tam ještě je! Případně mi v budoucnu na pivu řekni, já tam ten status budu mít vždycky... ;o)

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí.

Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.

Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí :D Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli :D

A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře :D Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd...

hehehehe..............sestimsmiř........... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...