wizard-ov Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 No doufám, že to po rybě nesmrdělo....to sushi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Po rybe mu smrdelo ohanbi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ale naštěstí to šlo rozleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jo když musíš tak. musíš, to se nedá nic dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Teď tomu nerozumím já, na ohanbí ani mém vzhledu přece není nic směšného.Kdepak, to ne. Ale ta lakonická odpověď spolu s výrazem strýčka Festera mi přišla prostě vtipná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Asi mesic stara udalost...Rekonstruujeme jednu barabiznu ve FM a zamestnanec dokopaval zaklady krumpacem. Neco mu tam haprovalo, tak to rucne vydoloval. Nevedel, co to je, tak to zacal umyvat ve vode - delostrelecky granat:) Vzal ho a bezel ukazat druhemu kolegovi. Ten to hned poznal a zacal pred nim zdrhat. Jak vybehl na ulici, sla zrovna okolo zamestnancova mamka. Mamka: "Neni tady nahodou i muj Vasik?"Kolega: "Jo, prave vykopal granat." Mamka: "Hahaha." V tom ji uvidel jeji syn a zdesene ji vyhanel. Mezitim se zbavil granatu, polozil ho na elektricky pilir...Volali se cajti, dorazili za 5 min. "Pry ste tady vykopali granat, kde je?" Kolega: " Vedle vas na elektropiliri."Ti, jak videli, ze to maji vedle hlavy zacali couvat tak vasnive, az nacouvali do sousedova plotu. Komedie hadra. No a pak prijeli pyrotechnici a zastavili pul ulice... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 ...aneb enormní výskyt jelit na m2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jelikož SciFi už nic nepíše, předpokládám, že si ty ruce umyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Gentleman. Nebude tu rozoberať podrobnosti. Však máte dosť bujnú fantáziu. Sent from my MI 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Hoši o tom co se dělo s mýma prstama gentleman mlčí. Hudba hrála celý večer jen Paul Kalkbrener. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 zjistil sem, že slovo kunda používám nejčastěji v polovině měsíce ... nevím jestli to nějak nesouvisí s měsíční fází .... musím to víc probádat taky sem zjistil, že když to napíšu ještě čtyřikrát, tak mám BAN navěky ...... vlastně už jenom třikrát ..... to bych moh zvládnout ještě neska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí. Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tak ono to není úplný dogma. Vždycky se můžeš rozejít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Kdybys jí tu kabelu nedržel, tak by to třeba nedala - ses měl ožrat dřív si vyfoť v občance status "svobodný", dokud tam ještě je! Případně mi v budoucnu na pivu řekni, já tam ten status budu mít vždycky... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí. Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd...hehehehe..............sestimsmiř........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 No, neviděl bych to tak černě. Kdysi na svatbě kamaráda přítelkyně jiného kamaráda vyjídala rohové koláčky. Viděl jí při tom a s úplně kamennou tváří ji okřikuje: "Tys snědla rohovej, já to viděl. Okamžitě to vyplivni!" Dnes už jsou dávno rozvedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Většina z nás si taky nepořizuje jenom jedny hodinky na celej život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 No jo, ale hodinky Tě většinou při výměně nesedřou z kůže ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 A taky jich můžeš mít víc vedle sebe v jedný hodinkovnici a nevadí jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se