Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Děkuji tomuto pánovi za fajn obchod. Komunikace super, čas setkání absolutně přesný a vše odpovídalo popisu. Já děkuji a určitě doporučuji.
jankoxxx Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 od Pepu som bral moony. velmi hladky priebeh a ustretovy pristup! odporucam
colommbo Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Rád se přidávám s kladným hodnocením. Obchod sice jen na dálku, ale vše rychlé, bez zádrhelů a k oboustranné spokojenosti.Děkuju ti, Pepo!
jaret Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 férové jednání, perfektní domluva, doporučuji
snake Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Myslel jsem ze budu prvni,ale nasel jsem hodnoceni a pridavam se...domluvili jsme se,pokecali,pofotili hodinky a bylo fajn Snake doporucuje
j.ocvirk Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Koupil sem remen. Pepa odeslal driv nez mel penize na ucte a komunikace byla rychla, skvela :-)Za me rozhodne doporucuji!
tommasini Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 S Pepou je perfektní domluva a co říká, na to se dá spolehnout. Díky za fajn obchod a super pokec.
Markynin Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Doporučuji, obchod proběhl na výbornou.
dawe009 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 S Pepou příjemná komunikace, domluva ohledně setkání platila na minutu, hodinky dle popisu, vyšel mi vstříc, všechno za plnej počet bodů. Posezení a krátký pokec v Pepovo obytňáku (doporučuji zabudovat Nespresso a bude to ideální prostředek na dealovalní hodinek). Díky za obchod Pepo, bylo mi ctí a kdykoliv rád zopakuji.
ponorka9 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Můj první obchod s Pepou, já kupující. Rychlá a věcná komunikace, vše sedělo jak mělo, chvilku jsme pokecali a ujistili se, že máme na hodinky téměř totožný pohled:) za mě s čistým svědomím doporučuji, dalšímu obchodu se bránit nebudu.
StefanM Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Super komunikácia a dohoda. Krásne hodinky boli už len bonus obchodu.
MikaelSwiSS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Super domluva a komunikace . Obchod proběhl na vynikající . Obchod na dálku , pečlivě zabalené , prostě super .Pepu doporučuju !
AndyAaron Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Ja pridavam kladne hodnoceni. Rychla akce, prijemny pokec. Diky moc za obchod a kdykoliv znovu.
PetrL Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Skvělá domluva, rychlé zaslání, vše dle popisu a domluvy. Díky moc!
Olaf Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Pepu mohu coby kupujícícho jedině doporučit: ultrarychlá a jasná dohoda, přijel, prohlídl, zaplatil, nechal si chudák ode mě vykecat díru do hlavy a pochválit auto, odjel. Co jsme si domluvili, to platilo, děkuji, rád kdykoliv znovu a ať dělají radost.
Xenomorfus Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Koupil jsem od Pepy své (po dlouhé době, od základní školy) druhé hodinky s kalkulačkou. Už asi nebudu za takového kinga jako kdysi, ale radost mi dělají stejnou. Obchod měl samozřejmě všechny náležitosti, komunikace, odeslání, jakož i stav hodinek. Děkuji a s čistým svědomím doporučuji.
Taylor Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Přidávám se k pozitivním ohlasům, všechno proběhlo rychle a naprosto pohodově. Musím vypíchnout opravdu kvalitní balení a samozřejmě bezvýhradně doporučuji.
Hans Gruber Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Jasná domluva, bleskurychlá platba, mohu jen doporučit !
sodekcz Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2020 Po počátečním oťukávání a kratší pauze (z mé strany) proběhla závěrečná dohoda. Pepa jako kupující naprosto v pohodě, díky za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se