Lamiczka Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Paráda, jsem zvědav naživo. Pokud by bylo potřeba, můžu vyřešit převoz některých kusů do Brna a distribuci tam, stejně jako jsme se domlouvali před svátkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Budu se svými 110 Kg k dispozici Jsem rád, že to tak dopadlo a jsem sám zvědav na výsledek 110? TVl cos sežral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Otázka spíš je, co jsem nesežral Vlastně mám těžký kosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Paráda, jsem zvědav naživo. Pokud by bylo potřeba, můžu vyřešit převoz některých kusů do Brna a distribuci tam, stejně jako jsme se domlouvali před svátkama...Tak, chtelo by to nejdrive doresit finance + administrativu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Konec dobrý, všechno dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tady je předchozí seznam. Nemůžu mluvit za ostatní, ale já děkuji opět za možnost a rád ji využiju. Taky bych vyuzil dovazky do BrnaPRAHA --> BRNOSeznam na přání od a pro Lamiczka:Sicik(z)dennyFunthom95Vítek 75PopikSent from my mobile Paráda, jsem zvědav naživo. Pokud by bylo potřeba, můžu vyřešit převoz některých kusů do Brna a distribuci tam, stejně jako jsme se domlouvali před svátkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jak to dopadlo se saquinasem? Mám i druhé solárky? jeste doplnim ze saquinas se nam uplne odmlcel... tak pro nekoho aktualne odvazneho bychom mozna meli 1 kus:Dpokud se nam saquinas do predavky neozve...bude 1 kus volny... nahradnikem je Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tady je předchozí seznam. Nemůžu mluvit za ostatní, ale já děkuji opět za možnost a rád ji využiju. Pro mě a - předpokládám i pro Vítek 75 by platilo totéž, t.j. pokud bude Lamiczka tak ochoten přiblížit do Brna, budeme rádi a využijeme jeho nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Pro mě a - předpokládám i pro Vítek 75 by platilo totéž, t.j. pokud bude Lamiczka tak ochoten přiblížit do Brna, budeme rádi a využijeme jeho nabídkuTaké bych poprosil o přivezení do Brna :-) Děkuji :-) Upraveno 22. února 2017 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ok, takže ještě bude záležet co popik, zatím je seznam takto...kdyby se to hodilo ještě někomu, dejte vědět. Jedu do Prahy ve středu PRAHA --> BRNO (kurýr Lamiczka)Sicik(z)dennyFunthom95Vítek 75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Kdy vlastně bude předání? Mimochodem, v pátek jedu z Prahy do Ostravy, v úterý Karlovy Vary, ve čtvrtek směr Liberec, příští pátek Plzeň a okolí.. Kdyby měl někdo zájem, tak doručím.. Další termíny a místa budu vědět příští středu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tak já bych se s dovolením přihlásil na ten směr Liberec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ok, takže ještě bude záležet co popik, zatím je seznam takto...kdyby se to hodilo ještě někomu, dejte vědět. Jedu do Prahy ve středu PRAHA --> BRNO (kurýr Lamiczka)Sicik(z)dennyFunthom95Vítek 75 ....Straspol ? Prosímprosím...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 ....Straspol ? Prosímprosím...? Ty to chceš doručit do Brna??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Hardslimere, prosimte ty pracujes na fin uradu, delas auditora, nebo fin. poradce? EET uctenky od toho nemam posledni naklady co budou bude postak, kdo nebude mit os.predani a pokud bude predavaci sraz tak nakej ten drink.. pak verim ze naky drobaky zbydou a domluvime se co s nimi - na provoz chronomagu,dar nekomu znamemu potrebnemu,apod... Tak, chtelo by to nejdrive doresit finance + administrativu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 uvidime, zkusim ho jeste kontaktovat...Jak to dopadlo se saquinasem? Mám i druhé solárky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 vcera jsem jeste za svetla prosel solarky 1-20 a dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ty to chceš doručit do Brna???Já myslel, esli by mi to nemoh vzít kolega do Prahy, páč včera říkal, že bude mít cestu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Já myslel, esli by mi to nemoh vzít kolega do Prahy, páč včera říkal, že bude mít cestu.. Voe!!! Tomass je má v Praze! A ten kolega pojede do Prahy, aby je tam vyzvedl a odvezl do Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 jeste mne ceka kouknout na 20kousku, ale presto: ad BRNO - jedu tam v pondeli navecer a vidim se tam s Funthomem, pripadne je muzu predat v 1745 pobliz/pred AIR CAFE, rad bych Vas pozval i na drink, ale kona se tam prednaska o RAF ad Praha - co predavaci sraz v CT 18hod a pozdeji? treba naky podnik na Andelu ? ad nedockavci -u me v praci - od pondelka Pankrac 7:30-15hod u me v praci - piste SZ ad zavislaci - neco malo by slo pripravit uz na zitra na Pankrac - piste rychle SZ ad posta - vytvorime pls seznam? poslal bych pr.tyden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se