Foundryman Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Obrana zoufalá, útok k pláči...
guzmic Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 V 24. 5. 2021 v 18:57, kuncák7 napsal: Zatím je to těžkej porod, je to k nekoukani, ale věřím, že to bude jen lepší a lepší. Rozšířit Mě se ta hra vůbec nelíbí, nemá to myšlenku a náboj.... takový těžkopádný bojovný hokej..... a už 2:2
Foundryman Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Vždyť voni si tam navzájem překážej.
Tom4 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Asi nejlepší bude si místo těch nervů pustit na poslední minuty klasiku a počkat na nájezdy . . . s Běloruskem mazec
kuncák7 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 V 24. 5. 2021 v 19:10, guzmic napsal: Mě se ta hra vůbec nelíbí, nemá to myšlenku a náboj.... takový těžkopádný bojovný hokej..... a už 2:2 Rozšířit Jo, kritizuji též, ale prostě věřím. Nic jinýho mi nezbývá. Jinak bych se zbláznil.
guzmic Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Ať počítám jak počítám, tak ten postup ze skupiny bude oříšek...
kuncák7 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Tak je to aspoň za dva body. Lepší než Kanada
Foundryman Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 Doufám, že hned po MS vykopnou toho manekýna ze střídačky.
Foundryman Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 V 24. 5. 2021 v 19:31, kuncák7 napsal: Tak je to aspoň za dva body. Lepší než Kanada Rozšířit Kanaďany zajímá Stanley Cup, nějaký pralesní mistrovství mají u zadku...
kuncák7 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 V 24. 5. 2021 v 19:52, Foundryman napsal: Kanaďany zajímá Stanley Cup, nějaký pralesní mistrovství mají u zadku... Rozšířit Tak to je jasný, mají tu cca D tým. Nicméně jsou stále bez bodu, což je průšvih i pro tenhle tým.
geometr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 No tvl, my jsme to vítězství s Bělorusem doslova utrpěli.
eloga Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Odesláno 24. května 2021 hm, peklo kaučingu, ale zatím se nic neděje, když udělají 10 bodů tak by dál prolézt mohli a s takovou klikou u zadku to bude pak docela zajímavé. Nemá cenu se tu nervovat, problémy mají všichni. Přece jen výsledky jako třeba 19:2 z roku 1972 už nejsou na pořadu dne, zkusme tipovat složení finále - zatím to vypadá Na Slovensko-Německo.
honza71 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 Nasi nepostoupi. Nemaj, jak by to udelali. Jsou ustraseny. Jak tu nekdo psal, normalne si na tom lede prekazej. Brankar nechyti nic z toho, co leti vic jak 60cm nad ledem. Oci bolej, srdce krvaci a jedina utecha je, ze jde vlastne vo ho.no
Návštěvník Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 Podle me az zase o takovy hovno nejde. A nemyslim to prosim nijak utocne. Hokej je narodni sport asi tak 100 let. Mraky kluku si na hokejisty hrali a mnozi z nich pak sami ten hokej hrali. Sportovali. Ted kvuli pocitacum a jinym picovinam chut sportovat upada vseobecne a pokud nebudou mit decka pozitivni vzory, jen to nahrava tomu, ze budou sedet na prdeli. Je jasny, ze doba je jinde, malokdo uz chce obetovat hokeji prachy a mraky casu, co rodiny driv, ale to, ze jde vysostny sport tehle republiky do hajzlu, je podle me hodne spatne
geometr Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 Na tom nepochybně něco je. Navíc já si myslím, že je to i částečně obraz celé dnešní společnosti. Jak dneska funguje. Bohužel.
guzmic Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 Já se včera po dlouhé době díval na celý zápas a bylo to fakt divný, já tam vůbec nevidím to odhodlání vyhrát, kluci tam sedí jako leklé ryby a trenér jako by tam ani nebyl, ten tým nemá tu šťávu a chuť vyhrávat... Chtělo by to někoho, kdo je pořádně nakope do zadku.
geometr Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 Já u toho nevydržel včera. A jako zatim mi to mistrovství takový nijaký přijde celý. Možná je to tim, že tam nejsou ty lidi, ta atmosféra, celý je to jak ryba na suchu.
Tom4 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Odesláno 25. května 2021 (upraveno) Koukám poctivě a věřím že postoupíme. Celý šampionát absence diváků určitě ovlivňuje, ale jinak je to zajímavý až dost. Z pohledu diváka to totiž není "večer hrajeme s Běloruskem, tak po 2/3 jak to bude 6:0 můžu jít v klidu chápat", nebo "kolik vyhrála Kanada nad Německem?" Jediné kde není nějaký odklon od běžné situace tak bude Itálie a Británie O sportu u nás asi všeobecně škoda mluvit, zubynehtylepidlem se tam drží a v organizacích jsou zacyklený, "vztahama" prošpikovaný a penězobordelem prolezlý lidi který tam už dávno nemají co dělat, protože jim ujel vlak o parník. Ale ono to sype, že ano. Výsledek je že když nezúčastněný třeba i talent nakoukne do dveří tak kuwa rychle utíká před tou hromadou bordelu a tohle zdaleka není jen hokej. Na kole si člověk ještě pro radost zajezdí bez svazu a bafuňářů rozdělujících "dotace" na "rozvoj" sportu, ale v kolektivních sportech je to viz. výše popsané. Upraveno 25. května 2021 uživatelem Tom4 Typo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se