Jump to content

HOKEJ

Recommended Posts

Posted

I když jsem díky české hokejové ubohosti rezignoval na tento sport, tak posílám srdečnou gratulaci na Slovensko

Posted

Asi tam fakt máte na střídačce toho Hrouzka a my to jelito z Brna, co neumí ani bruslit ( seriál Lajna, kdyby chtěl někdo hejtovat ) :-))

Posted

Pekne to chalani dali, hlavne ta bojovnosť do posledných sekúnd nám celé roky chýbala. A keď bojujú, príde aj to šťastie ak ho treba. Nechať Craiga ako hlavného trénera bol jeden z najlepších ťahov vedenia…mal som tu česť sa s ním raz stretnúť, naozaj príjemný človek s veľkými vedomosťami a aj keď na prvý pohľad možno tak nevyzerá, je z neho cítiť vodcovstvo a taká ta prirodzená autorita. 

Posted

Och, och bola to dráma každopádne pre nás so šťastnejším koncom 🙂

Tak uvidíme čo bude ďalej, držíme palce a fandíme SLOVENSKOOOOO 😀

Posted

Takže český hokej je v hajzlu a dnes si asi úspěšně Zlín zavře setrvání v extralize, ach jo, je mi na hovno.

Posted
před 6 minutami, guzmic napsal:

Takže český hokej je v hajzlu a dnes si asi úspěšně Zlín zavře setrvání v extralize, ach jo, je mi na hovno.

Tak teorie tam ještě je, ale......

Posted

Tady je vidět, že kecy o úrovni naší ligy, která zavinila propadák, jsou skutečně jen kecy. Čím dřív vyženou toho manekýna ze střídačky, tím líp.

Slovákům gratuluju 🙂

Posted
před 9 minutami, Foundryman napsal:

Tady je vidět, že kecy o úrovni naší ligy, která zavinila propadák, jsou skutečně jen kecy. Čím dřív vyženou toho manekýna ze střídačky, tím líp.

Slovákům gratuluju 🙂

Je vidět, ze dost kluků slovenskejch je prave z naši ligy, takže úroveň není špatná. Hráli jako team a dali to. Gratuluju