Bert Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Palec hore za odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 ...a četli jste někde, jak pozatýkali a povyhazovali hokejovou reprezentaci v roce 1950? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Wau…, klobouk dolů před Hradcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 tento rok jsem tomu moc nevěřil ale On 4/28/2022 at 9:33 PM, Mr. Sandman said: MISTŘI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Holt jo. Mě vyšla čela sazka- od semifinále po baráž, takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Pral jsem titul Trinci. Ale klobouk dolu pred Hradcem. Hrali peknej hokej a meli neskutecnou fyzicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Jako vždy sleduju MS a začínám být nejistej- buď zatím hrajeme špatně nebo už jsem starej nerudnej dědek, co umí jen kritizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Je to furt začátek turnaje, já klukům věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Jako vždy sleduju MS a začínám být nejistej- buď zatím hrajeme špatně nebo už jsem starej nerudnej dědek, co umí jen kritizovat. Samozřejmě, že je možné i obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Hrajeme docela dobre. Se Slovakama bitva, Kazachstán jsme dali a dnes boj jako svine proti domácím, no Zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 v roce 2006 jsem byl před MS v Rize, hrála se nějaká příprava LAT - SVK Domácí vyhráli a tam to bylo jako po výhře MS celá Riga byla na nohách. Takže dnešní prohra mě štve, ale trochu jím to přeju, ten sport mají fakt rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Tak zasloužil si to no. Valili to do nás a my budeme muset jeste hodně zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Prohrat s Lotysskem, no tvl. Tyhle jsme porazeli sveho casu 5:0. Kam ten svet speje?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 1 minutou, odjinud napsal: Prohrat s Lotysskem, no tvl. Tyhle jsme porazeli sveho casu 5:0. Kam ten svet speje?... Lotyšsko nejsou zas takoví šmatláci, umí zahrát hodně slušné zápasy. A hlavně hrají doma a body potřebují pokud chtějí do 1/4 finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 (upraveno) před 21 minutami, odjinud napsal: Prohrat s Lotysskem, no tvl. Tyhle jsme porazeli sveho casu 5:0. Kam ten svet speje?... 5:0 jsme je na MS nebo OH neporazili nikdy, vždy to bylo vyrovnanější... P.S. Před 17 lety jsme s nimi na MS v Rize remizovali 1:1. Upraveno 15. května 2023 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Česko-Lotyško největší výhra. MS 2019 6:3 MS 2022 5:1 Jinak ty ostatní mače byli vyrovnané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Ok, neberte me doslova, chtel jsem tim rict, ze tyhle postsovetsky republiky jsme s vyjimkou rusaku porazeli bezne, taktez zeme jako Slovensko, Nemecko, Norsko, Rakousko, Svycarsko, Italii atd. Souperi byli USA, Kanada, Rusko, Swe, Fin. Dneska jsme spadli, ze bojujeme s béčkama, ale takhle se tituly vyhravat nedaji... porad reci, ze se svet vyrovnal atd., ale spis je to o poklesu kvality nasi ligy, nasich "krajanku" a ve vysledku i naseho narodaku. Kazdopadne prohrat s Lotysskem je podle me ostuda. S takovou bude za chvili nervak hrat s Japonskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 No ale my uz jsme teď jinde, nebo to nesledujes? Taky žádný tituly nevyhravame a vyhrávat nebudeme. Nagano a zlatý hattrick uz jsou minulost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 před 1 minutou, Frantik napsal: ....Taky žádný tituly nevyhravame a vyhrávat nebudeme... Franto, tady jsme ale v "hokeji".. (promin, bylo to silnejsi nez ma vule odolat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 No vzdyt, ve fotbale vyhravame a vyhravat budeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se