odjinud Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 před 1 hodinou, Frantik napsal: No ale my uz jsme teď jinde, nebo to nesledujes? Taky žádný tituly nevyhravame a vyhrávat nebudeme. Nagano a zlatý hattrick uz jsou minulost. Njn, bohuzel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Čumím na to, takže prohráváme, ale chci jít běhat, tak je dost velká pravděpodobnost že se to otočí. Ale zatím to teda moc nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Alou na kotáry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Před hodinou, guzmic napsal: Čumím na to, takže prohráváme, ale chci jít běhat, tak je dost velká pravděpodobnost že se to otočí. Ale zatím to teda moc nevypadá. Vypadni běhat, ty seš rozenej pechfogl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Tak nešel .... Ale upřímně, tohle je tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Nebrat to jako prilezitost se ozrat, tal jsem celkem nasranej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Takze zase za rok, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Počkejte, opravdu si někdo myslel, že můžou USA prohrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Tak tohle byl pěknej ficak. Aspoň mám volnej víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 4 minutami, Berbatow napsal: Počkejte, opravdu si někdo myslel, že můžou USA prohrát? No, ja jsem věřící, takze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 My jsme letos na víc neměli, ale fičák to bude dnes ve Švajcu, jsou dvě minuty od vyřazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Svajciari posetrili sily s Lotysskom….na cestu domov. Prepli na oddychovy mod a takto to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Škoda jich, přál bych jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Před hodinou, mAra_ napsal: Tak nešel .... Ale upřímně, tohle je tragédie. šel jsem, ale bylo to hovno platný. Strategie budeme bránit a čekat na jednu chybu soupeře bohužel funguje jen 1/10 zápasů, když to bylo 1:0 věděl jsem že jsou v h..zlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 V tom týmu to nebylo. Přesnost, energie, vtip kombinací, tahouni týmu...nic. Bohužel, od 2010 stále padáme a dno v nedohlednu. Týmy z velké šestky + Švýcary už porážíme pouze při souhře několika pozitivních vlivů (náhoda+štěstí+Jágr) Btw. stále věřím, že nejpraktičtější ukazatel kvality je počet hráčů v NHL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Njnj, aspoň si toho budeme (jednou) vic vazit. Snad se toho dozijeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Dneska asi nějaký skvrny na slunci- Kanadu ještě beru, ale to Lotyšsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 14 minutami, kuncák7 napsal: Dneska asi nějaký skvrny na slunci- Kanadu ještě beru, ale to Lotyšsko? Já tam byl na hokeji v roce 2006 vyhráli přípravný zápas proti Slovensku a v Rize to vypadalo jako v Argentině když vyhráli MS ve fotbale, oni ten hokej neskutečné žerou. A když jsem viděl jak hráli, tak už včera jsem tušil, že bude mít Švéd problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Fantasticky to Lotyšsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Jj Lotyši hráli pěkný vyrovnaný hokej s USA a zasloužené medaile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se