Maro Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Který klub v extralize je největší odpad a proč právě Hradec? https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-maler-pro-hradec-trojice-hracu-behem-play-off-dopovala-4247171#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest225_trending_topics_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 No, úplně nevím. Vypadá to na neschvalenej výživovej doplněk, kterej tři koumaci neprobrali s doktorem. Je to blbě, ale na dopování bych to neviděl. Tipnul bych si na produkt z USA, kde to funguje krapet jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Tak jsem dnes zkusil 4 tikety na MS, v deset jsem byl v pořadníku asi 26000 lidí, za dvě hodinky jsem byl v systému a všechny zápasy beznadějně vyprodané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Já byl 12000 a kdyz me to pustilo k nakupu tak to doslova mizelo pod rukama a taky nic nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Jděte do pryč s trapným MS , u nás probleskuje zpráva, že božský Jarda uvažuje o hostovačce ve Slávii . Asi půjdu osobně ukecat i našeho GM, stáhneme Antoše z postu komentátora, povoláme Hostáka, Vládu ze Slovanu Bratislava a Ujčíka z DK a máme natřískanou stodolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 ano velmi dobrá zpráva, JJ68 má 121 kg a bude to muset shodit, kde jinde než v Edenu, když se dobře rozbruslí půjde mu to jako Holíkovi. (č.5) Možná i zavěsí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 @kuncák7 poprvé v životě jdu vyzkoušet první ligu, tak snad budou ve Zlíně 3b. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 (upraveno) před 10 minutami, guzmic napsal: @kuncák7 poprvé v životě jdu vyzkoušet první ligu, tak snad budou ve Zlíně 3b. Včera jsem byl taky poprvý v životě, Litvínov - Sparta a už mám koupený lístky na 27.10., Litvínov - Pardubice. Upraveno 14. října 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 2 hodinami, guzmic napsal: @kuncák7 poprvé v životě jdu vyzkoušet první ligu, tak snad budou ve Zlíně 3b. Ať, nám to moc nejde, lidové, topime se ve sr..ch, snad nebude za rok derby s Letnanama a Kobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Bylo to horší než jsem čekal, ten propad je strašný. A ještě vedli 2:1 potom 3:2 a rupnou 3:4 hrozné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 V 14. 10. 2023 v 21:06, guzmic napsal: Bylo to horší než jsem čekal, ten propad je strašný. A ještě vedli 2:1 potom 3:2 a rupnou 3:4 hrozné Přestaň to tak prožívat, prostě si zajdi na hokej a jen se koukej. Už pár let to v naší stodole dělám, vidím ten sešup v kvalitě a hře a vlastně se nevzrušuju. Stojím si na svém místečku, které "mám" od MS 1985 co se tu hrálo a jen si "užívám" ten sport. Jinak bych se musel po..at vzteky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Chodit na hokej na Slavii je za trest, výkony děsný, umístění v tabulce úděsný. Hlavně že máme poradce z NHL, GM taky extratrida, ale kádr na zvracení, stadion hanba mluvit. Aspoň že nechodej lidi, mám svůj flek jistej a tu holomajznu si můžu užít. No a příští rok mě třeba čeká několik derby- Letňany, Kobra. Na zvracení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 @kuncák7A to si ještě zapomněl na to vaše parkoviště,co bere jen hotovost a já musel jít žebrat do restaurace, aby mi rozměnili litr ale sauna opět nezklamala, tam je svět ještě v pořádku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 2 hodinami, kral083 napsal: @kuncák7A to si ještě zapomněl na to vaše parkoviště,co bere jen hotovost a já musel jít žebrat do restaurace, aby mi rozměnili litr ale sauna opět nezklamala, tam je svět ještě v pořádku:-) Vzhledem k tomu, že to mám přes ulici, tak parkoviště jen prebehnu. Ale i to je děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 @kuncák7viděl jsi ten dnešní excelentní výkon dvacítky? Si to dnes zase na Slovensku vyžeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 2 hodinami, guzmic napsal: @kuncák7viděl jsi ten dnešní excelentní výkon dvacítky? Si to dnes zase na Slovensku vyžeru. Neviděl, ale slyšel. Tak nějak jsem v klidu- stačí porazit Norsko, neskončit ve skupině poslední a v play-off vypadnout s nějakým favoritem. Bude to brano jako úspěch a jedeme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Pardubice na Spengler Cupu dneska... neskutečný, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Jj, Dynamo dnes fantasticky zabojovalo. Kanaďani tradičně léčí frustraci z náhlé prohry rvačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Hm, musím se omluvit nasim juniorum- s Kanadou na 1☆. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 První třetina byla n 1 ale zbytek měli teda pořádnou z prdele kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se