Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Trošku píchnu do vosího hnízda ..jaká je vaše oblíbená značka piva? Preferujete české nebo zahraniční?

Oblíbená hospoda?

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)

Za mě sobně:

preferuji spíše zahraniční piva a to:

Guinness

Hoegaarden White

Leffe (světlé i tmavé)

Belle-vue Kriek

z českých Kelt a Velvet

Oblíbená hospoda: Potrefená Husa na Andělu, Vinohradech, Starém Městě ..prostě kdekoliv :-)

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Pilsner Urquell, restaurace Na Růžku, Hradec Králové. Ještě tam mají vynikající tlačenku. Dohromady to způsobí, že tam člověk může strávit spoustu času aniž by mu něco chybělo.

Odesláno (upraveno)

Chlapci chlapci dobře ošetřený a natočený Staropramen to je to pravé

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Pije tady snad někdo něco jinýho než Pilsner Urquell ? :thumbsup_anim:

Ale no samozřejmě! Svijanská 11ka, Starobrno 11, Plzeň až třetí. Tohle je pro mě top 3 CZ. Zahraniční snad jen Kronbacher co si teď vzpomenu :)

Odesláno

Českobudějovický Budweiser Budvar, taková chuťovka, asi bych na něm nevydržel celý večer, i když býváválo :) No a pak Starobrno 11 a poslední dobou taky Staropramen... Ale málokdy pohrdnu, rád ochutnávám, nejsem moc věrný B)

Odesláno
Pilsner Urquell, restaurace Na Růžku, Hradec Králové. Ještě tam mají vynikající tlačenku. Dohromady to způsobí, že tam člověk může strávit spoustu času aniž by mu něco chybělo.

Jo jo, Na Růžku je skvělý podnik. Ještě si matně pamatuji, jak jsem tam před skoro 30 lety chodil dědovi pro pivo. A velmi dobře si pamatuji, jak jsme tam jednou vzali na večer kolegy z poloviny Evropy. Vynikající mají nejen tlačenku, ale i utopence. Některým kolegům jsme nemohli vysvětlit, že to není "raw meat" a chudáci si od té doby pamatují slovo "utopenec", znamenající "that weird Czech sausage thing". Když se pak typické lístky s "plůtky" objevily v expense reportech, našeho finance v Londýně z toho málem ranila mrtvice. K jeho cti nutno dodat, že to nakonec uznal a proplatil.

Jinak pivo já skoro nepiju a když, tak radši nějaké to tmavé - Guiness či ta 18 (?) z Pardubic se pít daly.

Odesláno

Gambrinus+PU a poslední dobou docela Stella Artois a Heineken.

Odesláno

V dobach stredoskolskych jsem byl odkojen na Gambrinusu, ted se pomalu preorientovavam na Plzen. Z cernych potom jednoznacne domaci Kutnohorsky Dacicky! :) No a kdyz je specialni prilezitost, dopreju si Stellicku nebo Granata.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...