geometr Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Kdybych vám to postavil vedle sebe, tak nepoznáte odkud to je vy srandysti. Jestli vod Jelínků, z Rudolfina nebo z Horní Dolní.
bandicoot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 V Rudolfinu ten tank umí skvěle. Já tam posledně vzal slovenský kolegy na jedno rychlý, dal tři a na koncertu vedle v tom svatostánku jsem už druhou půlku nevnímal, jsem měl zaťatý zuby a tekl ze mě pot, jak se mi chtělo chcát.Hodně je to i o atmosféře. Pivo u Tygra a koleno k tomu je rajc.
marosh Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Tygr je jediná hospa, kde stávám frontu patnáct minut před otevřením.A párkrát jsem se tam zpil s některými legendami fóra.Rudolfinum taky cajk. Patří mezi moje TOP 5 Pilsner Urquell hospod v Praze.
Frantik Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Ja raději Bansethy a jejich kachnu :-) A do top Plznicek se taky vejdou :-)
Frantik Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Kuwa ja bych šel do hospody, až bych brecel :-)
dawe009 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Kuwa ja bych šel do hospody, až bych brecel :-)S touto větou na rtech vstávám i usínám
dawe009 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 A nejde jen o ten chlast..ale nechat se obsloužit, dát si něco dobrýho, pokecat s obsluhou, pokecat s kámošem, bejt strašně vtipnej na holky vedle..prostě takový ty normální věci..
geometr Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Přesně tak, o to všechno, co k tomu patří - prostě společenská záležitost.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 No já nevím ale já jednou dostal v hospodě do držky.
dawe009 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Vždycky někdo dává a někdo dostává.. jak píše kolega, je to společenská záležitost..
Ondras_CZ Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Sama dobra hospoda, ale vedle Jelinku bych srovnatelne dal U Hrocha :-)
bandicoot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Teď bych nepohrd ani staráčem ve smichovský čtyřce osumdesátých let s líným větrákem a dělňasama u igelitovýho ubrusu, jen abych moh bejt v putyce.
dawe009 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Teď bych nepohrd ani staráčem ve smichovský čtyřce osumdesátých let s líným větrákem a dělňasama u igelitovýho ubrusu, jen abych moh bejt v putyce.Přeeesně... a dát po osmým někomu do držky
Gustaf Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Přeeesně... a dát po osmým někomu do držky zmizikovi :D
Bobisky Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Možná už to tady bylo, ale stále aktuální Sent from my iPhone using Tapatalk
ismit Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 V Rudolfinu ten tank umí skvěle. Já tam posledně vzal slovenský kolegy na jedno rychlý, dal tři a na koncertu vedle v tom svatostánku jsem už druhou půlku nevnímal, jsem měl zaťatý zuby a tekl ze mě pot, jak se mi chtělo chcát.Hodně je to i o atmosféře. Pivo u Tygra a koleno k tomu je rajc.ano, U Rudolfina je klasika, tam jsme trávili mládí (chodil jsem na Betlémskou). Pamatuju si, že Plzeň za 27Kč byla na začátku století docela slušná pálka a ještě tam bývaly vždy podmíráky, ale měli jsme to moc rádi.kolego, příště doporučuju jít do knajpy až po koncertě. Ja raději Bansethy a jejich kachnu :-) A do top Plznicek se taky vejdou :-)jo, tak na ty vzpomínám také s láskou. tato debata mě navedla k objednávce na https://zachranpivo.cz/
cali Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Som si dnes koli Vam kupil Argus 11. No a je to lepsie nez voda, ale na opacko to neni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se