Gustaf Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 před 9 minutami, filo-boxer napsal: Jedna bílá pivoňka speciálně pro Gustu. Mňam...jedno z mých oblíbených....i bez ty pivoňky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Další z kategorie oblíbených... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tak jsme zas trochu pokrocili. Kamos udelal prvni varku piva a dost se ro povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Spousta mých známých se snažilo vařit pivo a všechny stály za vyliž... Mám asi blbý kámoše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Hele, tohle je fakt pitelný. Ale my celkem vymetáme (mini) pivoivary, sbíráme info, ten kámoš o tom má i dost načteno, prostě to pivo bereme dost vážně ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 před 3 minutami, warann napsal: Hele, tohle je fakt pitelný. Ale my celkem vymetáme (mini) pivoivary, sbíráme info, ten kámoš o tom má i dost načteno, prostě to pivo bereme dost vážně ;-). No, pokud nevaří se Žateckým chmelem, tak je to opravdu na vyliž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 před 9 hodinami, warann napsal: vymetáme (mini) pivoivary, sbíráme info, ten kámoš o tom má i dost načteno, prostě to pivo bereme dost vážně Tak tohle prebiji i tu vymluvu se zdravym pohybem ala na kole na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Medová 11Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) Lehčí akce jednoho stolu u Tygra Upraveno 12. června 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Dneska odpoledne se jede v Pardubicich tradicni Šťára. Vopileckej závod na kolech. Nějaký šedesátý ročník. Tak na zahradě ladím formu. Start v 17:00. BTW ta 33 je druhý Budvar po Kroužku, který piju s rozkoší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Tradiční Plzeň. Já asi jinej nebudu.... Teda, v Rakousku weizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Summer ale....namka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Tak jsem si dal ten Budvar 33. A jako ne. Není to dobrý. Naprosto to nemá plnost ležáku a celkově to na mě působí akorát jako takový nijaký jenom přechmelený řídký pivo. Hořký plný piva chutnají jinak. To normální dvanáctka má prostě svůj charakter, tohle si už nekoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Ja pivo skoro nepiju, tak tohle muze byt moje oblibeny Tretinka pro me ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Po delší době si dám něco z Náchoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 nejoblíbenější od výčepní Múzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 V 24. 5. 2020 v 21:52, bandicoot napsal: Na Únětice jsem šel minulou sobotu. Pěkně z Ruzyně, přes Divokou Šárku, Nebušice, Horoměrice a Kozí hřbety... V 27. 5. 2020 v 18:00, bandicoot napsal: Další z kategorie oblíbených... Díky za tip, poslední dobou bych furt někde rajzoval...jo, a ještě se zeptám...není to U Matěje moc hoch pro náhodnýho turistu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 @Tondaa73 řekl bych, že ne. Přišel jsem tam na zahrádku ve zpoceným triku a v maskáčových kraťasech a byli na mě stejně milí jako na od pohledu solventního pána vedle u stolu v růžovým polu se zvedlým límečkem. Když je plno, dá se tam postát i u vyšších stolů na stojáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 2 minutami, bandicoot napsal: @Tondaa73 řekl bych, že ne. Přišel jsem tam na zahrádku ve zpoceným triku a v maskáčových kraťasech a byli na mě stejně milí jako na od pohledu solventního pána vedle u stolu v růžovým polu se zvedlým límečkem. Když je plno, dá se tam postát i u vyšších stolů na stojáka. Aha...tak to je super...díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se