Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už došlo i na potápky :) Do komba k leteckým Oriskám a oblekovkám jsem pořídil tyto Wardy... no, protože nabídce prakticky nešlo odolat. Zároveň jsem chtěl něco trochu menšího, co by šlo lépe pod košili (než Oris BC4 Flight Timer, který je k tomu celkem nevhodný). Udělal jsem si radost tak trochu neplánovaně, do Vánoc daleko... ale vzhledem k tomu, že má drahá žena inkubuje našeho prvního malého chronomagora, je to asi na delší dobu poslední hodinková akvizice ;)

Jedná se o jednu z verzí zde na fóru celkem známého modelu C60 Trident Pro, konkrétně GMT v decentní velikosti 38 mm, na ocelovém náramku. Uvnitř je ETA 2893-2, voděodolnost 600 m, luneta keramická ZrO2 v zajímavé tmavě zelené barvě (kterou už Ward nenabízí). Průměrná přesnost -4.2 s/den (měřená androidí appkou Watch Accuracy od 30. 9.)...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pecka, libi se mi. Tento model jeste na foru neni, ze?

Odesláno

Jednu dobu jsem po nich fakt prahnul, i když ve verzi bez GMT. Vypadají skvěle a klidně přihoď i nějaký wristshot, zajímalo by mě, jak v této velikosti působí GMT na zápěstí.

Odesláno

Ako inak pekné.  Tiež sa prihováram za wristshot. Chvíľami ma totiž láka aj tých 38mm,len je tam dosť veľký skok zo 43mm.

Odesláno

Velká gratulace ke krásným Wardům, řekl bych ,že ve verzi GMT jsou první na foru. Sám jsem je měl taky v merku, ale nakonec to dopadlo na jiné GMT, u Wardů mi celkový skvělý dojem trošku kazila řekl bych až moc výrazná, velká GMT ručička, ale jinak jsou skvělé. Přidávej další fotky, ať máme na co koukat, když jsi přišel s takovým svěžím vánkem v podobě něčeho, co tu ještě není :)

Odesláno

Taky se primlouvam za vic fotek, zajimala by mne velikost na ruce ( priznam se, ze 38 ve mne vzbuzuje trochu neduveru- male ), ale na fotkach to vypada slibne ( neteri by se 38 libilo ). Proto se ptam.

Odesláno

Díky všem za pochvaly ;) Taky myslím, že GMT jsou tady první, ale já to zas tak nesleduju :) ... takže když to říkáte, věřím vám a jsem potěšen.

@Daemon: Zrovna za tu kombinovanou GMT/divers lunetu je na WUS hrozně sepsuli, že prý je to nesmysl. Ale mě se to taky celkem líbí.
@Tichus, @ivlado: Těch 38 mm není vůbec třeba se bát, nejsou malé. Jsou akorát. Níže slíbený wristshot na mém zápěstí 16,5 cm. Měl jsem trochu obavy, žena má Oris Aquis 36 mm, říkal jsem si, že to bude vypadat, že mám dámičky, když jsou skoro stejně velké, ale je to v pohodě, spíš naopak, mám dobrý pocit -- vypadá to klasicky, dneska se imho moc oversizuje :)
@Bells: Cítím to stejně: Ta oranžová GMT je tam jak pěst na oko, jako kdyby jí přikreslil někdo úplně jiný, než kdo designoval celé hodinky :-D Ale co už, na každých hodinkách (aspoň podle mé zkušenosti) je něco trochu blbě, co by člověk chtěl předělat :)

Odesláno

paráda. tá velkosť ti presne sedí. mne sa naopak tá výrazná gmt ručka celkom pozdáva. 

vytaj do klubu medzi wardákov..

Odesláno

Díky všem za pochvaly ;) Taky myslím, že GMT jsou tady první, ale já to zas tak nesleduju :) ... takže když to říkáte, věřím vám a jsem potěšen.

@Daemon: Zrovna za tu kombinovanou GMT/divers lunetu je na WUS hrozně sepsuli, že prý je to nesmysl. Ale mě se to taky celkem líbí.

@Bells: Cítím to stejně: Ta oranžová GMT je tam jak pěst na oko, jako kdyby jí přikreslil někdo úplně jiný, než kdo designoval celé hodinky :-D Ale co už, na každých hodinkách (aspoň podle mé zkušenosti) je něco trochu blbě, co by člověk chtěl předělat :)

Na Watchuseek tomu nerozuměj :)

Barva GMT je parádní, jenom tu šipku mohli udělat menší, ne jsou super a basta.

Odesláno

No veľkosť ti naozaj sadne ,a aj keď máš užšiu ruku pravdepodobne by nevyzerali úplne blbo ani na širšej :frusty:

Odesláno (upraveno)

Wardy se mi líbí, gratulace. Jak jsem koukal na jejich web, tak by tah měl mít nějakou mikroregulaci. Podělíš se o zkušenosti??

Upraveno uživatelem bacil.357

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...