rooosta Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 u nás kolega SWATCH - už druhý model, vyššie ísť sa mi ho nepodarilo dostať :-), druhý kolega FESTINY - po mojom presviedčaní jeho manželky kedy mu xela kúpiť hodinky - na viac som ju nedokázal presvedčiť a vlatne aj tak hodinky nenosí...vraj na mobile mu stačia :-(, asistentka najvyšší level je Dolce Gabana a Michael Kros a druhá vlastne "no name a fšetco čo tiká"
organic Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Před chvílí mi kolega, žádný chronocvok, půjčil na chvilku své Edoxy, co si koupil ke čtyřicítce a je to docela zajimavý kousek. Limitka 203 kusů.
skalis Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Hlasim cerstvy ulovek. Tento tyden kolega z US mel na ruce vintazni Seamastery. Fanda do hodinek neni, ale pry ho zaujaly, kdyz nejaky starsi par v okoli delal "garage sale" v ramci uklidu domu. Nevedel jsem, ze Omegs delala takovyhle pekne texturovany ciselniky. Jo a nejvetsi spek je, ze ho staly 25 centu...
Lu.ck Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) //Financni sektor, Francouz, sef regionu// Na spolecne besidce zacal uprene zirat na me zapinani tahu a lustil napis Certina. Ptam se ho jestli ma rad hodinky a on, ze jo. Prectu mu nazev z tahu a on, ze Certinu nezna, ale je fanda TH Carrera. Vsiml jsem si jich na nem uz driv, ale blize nezkoumal. Nicmene se ujal cinu a okamzite si je sundal a zacal predvadet o co jde.... Jako prvni se pochlubil, ze je to fake za 80 EUR, protoze ty prachy za original by nedal, kdyz vypadaji stejne :-)) Nasledovala prednaska o radach fejku a ze on ma tu top. Mel strasnou radost, ze kdyz si nechaval ve FR zkracovat tah, tak na to hodinar neprisel. Slo presne o tyto hodinky:Smazany odkaz na fake...kde je poridil netusim, ale na dynku bylo vyryte cosi jako "Venezia", takze nejspis na plazi od cernocha v Jesolu.Dal nosi TISSOT s chronographem v automatu. Upraveno 3. září 2015 uživatelem prischera
gerber Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 V týdnu na schůzce u zákazníka. Z přítomných šesti u stolu: dvakrát Suunto, jednou velké orloje, něco jako Diesel, moje Mako a dvakrát názor, že "čas si přečtu na mobilu"...
Pavelpu27 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Dnes přijela delegace ze sesterské firmy a jeden maďar na ruce titanové Breitling Avenger Chrono. Slušný.
Locky Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Dnes CIO velké české firmy na ruce Certina DS-1 v quartzu. Mno, čekal bych víc...Jinak jsou povětšinou CIO blázni do Omegy.
financ Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 u nás je to ve firmě slabota, CEO holý zápěstí, jeden člen představenstva Longiny na kůži, produktový šéf má černý Hamiltony Intra-matic na tahu a obchodní šéf Hydroconqusty v chronu. U klientů je to lepší, za poslední měsíc troje Bigpiloty, Zenithy s měsíční fází, Omegy v chronu i bez ...
Tibb Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Dnes náš ředitel odštěp. závodu (firma je lídrem našeho trhu) - BENTIME . Alespoň, že generální má Rolex. Jinak jsme téměř bezhodinková firma, nejlepší hodinky jsou Casio Edifice. Bývalý kolega se kdysi chlubil, jak mu fejku Tagů vydržely až celý rok..
siwi Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Celý rok? To je jasný. Od jedné dovolené v Turecku k druhé. Víc netřeba
VitekB Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Dnes CIO velké české firmy na ruce Certina DS-1 v quartzu. Mno, čekal bych víc...Jinak jsou povětšinou CIO blázni do Omegy.DS-1 v quartzu neexistuje (kez by, to bych chtel)...
potemnik Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 U nas takz hlavne low end quarz. Lepsi jen - Oris tt1, vintage Seamaster.
pechino Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Muj kolega nosi quartz hodinky s falesnym chrono, prumer 50 mm, co na ne behala reklama na FB za 249,- je mi z nej trosku smutno, hlavne na porade, kdyz mu na tu ruku musim cumet
pechino Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Jinak sef Omegy CRPO, ja super avengery
Maxel Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Muj kolega nosi quartz hodinky s falesnym chrono, prumer 50 mm, co na ne behala reklama na FB za 249,- je mi z nej trosku smutno, hlavne na porade, kdyz mu na tu ruku musim cumet Kolega má hádám ty samý - černo-žlutá varianta na gumě. Peklostroj!
martin151 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 U nás ve firmě kolegové Omega Seamaster ,Rado , nebo Rolex GMT pepsi ,ale to jsou spis nadsenci , já nosím Seika 5tky , nebo Gshocky , muj manager nosí Brajtle Aerospace Superquartz , zbytek Tissoty,Zeno Basel .Ale je to parada koukat co nosí lidi kolem . Ale to bude tim , ze pracuji ve aspon zatim v Curychu. Hezky vecer
Martinčervený Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 U nás já Breitling vitesse, v kanceláři pak Breitling chronomat evo, Longiness, Omega, v baraku pak nějakej ten hublot prošel, jinak skoro nic a sem z toho smutnej :-(
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Ja to u nas zacal G-Shockama, kolega poridil Pro Treky, ja udelal zmenu a poridil si Monstra, sef kontroval Steinhartem.. Jinak je to bida.. Zahledl jsem Fortis, ale presny typ nevim.. Celkove bych to mel lepe sledovat :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se