geometr Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 10 hodinami, Mason-Mac napsal: Jo, ty jsou pěkné a sedí ji velice dobře. Co zkusit růžový strap? Nebo rovnou celý hodinky: https://www.hodinky-koscom.cz/casio-vintage-f-91ws-4ef-k0046768 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Dcera je chce vždycky tak na 10min na ruku...začínáme postupně :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Dcera ma radostOdesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 jsem byl po delsi dobe na blesaku nakoupit nejake naradi a totok jsem koupil dceri za 200kc, je z nich nadsena a ja si ted lamu hlavu, co to vlastne je Triton, ma to 39mm, zpracovani kvalitni, sroubovaci korunka a tesneni i na dynku, lumi sviti, je v tom Miyota pres cele pouzdro, gumovy reminek hodne kvalitni a signovana spona nejsem schopen je nikde najit, jenom tritonwatch.ch, ale maji jine logo, mozna drivejsi vyroba no, tak ja jenom tak, jak pisu, vypadaji docela kvalitne, tak bych rad o nich neco vyzvedel, kdyby nekdo neco nekde viteco, navedte me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Já myslím, že se Ježíšek docela trefil, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Děti ještě nemám, ale tohle by se mohlo líbit i vám - nalezeno na instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 10 hodinami, Martin61 napsal: Děti ještě nemám, ale tohle by se mohlo líbit i vám - nalezeno na instagramu Výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 V 31. 7. 2018 v 17:09, African napsal: Dva roky ty samé švýcarky s průhledem na kalibr Trochu to tady oživíme před Vánocemi. Výše uvedené Flik a Flak normálně nesmrtelné, kluk je má pět let a stále přesné jak správné Švýcary, možnost vyprání je super bonus při dětských aktivitách V devíti letech už je ale čas se posunout o krok dál a jelikož je kluk nesundá z ruky a to ani na spaní, potřebuje extra lehké, pohodlné a zároveň odolné, no a když už je rozseká, tak aby nebyli moc drahé. Sám si řekl o datum. Volba padla na Swatch, ale pssst, má to na starosti Ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 super volba pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Už jsem vlastně dával do G-SHOCK vlákna, tak ještě tady G-SHOCK GW-M5610-1ER Třída 4.C Zápěstí: 14 cm (má to na 4. dírce řemenu) Levák, takže hodinky na pravý ruce Výška: 141 cm Váha: 34.5 kg Délka bot: 36 Nosí poctivě každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 (upraveno) Dcera 16, dárek k biřmování (ty Omegy): (Jeronimo díky za servis a pomoc se sháněním řemenu 10mm) Upraveno 27. listopadu 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Skvele Vite!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Probuzení chronobundu u děti je potřeba je podpořit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 V 27. 11. 2021 v 16:26, Vit napsal: Dcera 16, dárek k biřmování (ty Omegy): (Jeronimo díky za servis a pomoc se sháněním řemenu 10mm) Tyto hodinky jsou velmi podařené. Ale myslel jsem, že ke kroji se hodinky nenosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 2 hodinami, Jeňa napsal: Tyto hodinky jsou velmi podařené. Ale myslel jsem, že ke kroji se hodinky nenosí. Díky. Když jsem byla malý a potkával jsem ještě "v běžném provozu" tetičky v kroji, většinou mívaly takové nějaké hodinky (dvouručky této velikosti). Oficiální vystoupení folklórních skupin jsou samozřejmě něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Tak jsem zkrátil řemínek a je to: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Náš prevít mě obral o Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myval852 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Já pro svoji malou dcerku (5 let) koupil tyhle https://diten.cz/motoricke-didakticke-hry/2695-hodinky-drevo-naramkove-7cm-4-druhy-8592190215866.html, už se ve školce učí poznávat hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Vzal jsem kluka do Onyxu a takhle to dopadlo... Nutně jsem mu musel koupit nějaký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Mladé (7 let) mi pořád lezl do hodinkovnice. Tak jsem včera že supkete vytáhl stoleté rusáky, nasadil řemen a vida, jak je spokojený. Vtipné je to, je kdejaký čínský smuk digitální je dneska dražší, než tyhle mechanicky důchodkyně. No, já bych je stejně nikdy nenosil a on kluk je fakt nadšený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se