sibirnaya Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Ahoj, jmenuju se Honza a jsem zavislej na chronomagu. Abstinencni priznaky prisly temer okamzite.
5etter Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Ty vole, já jsem myslel, že je konec světa. edit: Nebo že mi Velkej Bratr, kterej sleduje, co dělám v práci, zatnul tipec... Upraveno 8. března 2017 uživatelem 5etter
Klotzman Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Tak včera jsem to ještě zvládal dobře, ale dneska už mě to začalo trochu znervózňovat. Pořád se mi vnucovala utkvělá myšlenka, že fórum normálně jede, a jen mě se na něj z nějakého důvodu nedaří dostat
Ruiz.aw Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Každých 10 min jsem se koukal jestli už jedeme .... málem mě z toho hráblo
Frantik Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Nebylo to lehký, ale zase taková trága to nebyla :-)
Kristian.nov Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Strašný, strašný... A nejhorší je, že to přišlo ve chvíli, kdy mě začal chytat chronobundus, že nutně potřebuju nový hodinky...
Daemonultimate Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Skoro jsem nepostřehl že nefunguje a vůbec mi to nevadilo. Závislost je totálně pryč.
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Uprimne jsem byl zoufalej a volal jsem dneska Kuncakovi, co se jako deje Uz jsem v pohode, forum jede
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Totálně se mi zhroutil svět a nevěděl jsem, co dělat...U ostatních chronomagorů jsem se také nemohl zeptat..No trága!
sibirnaya Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2017 tak ja aktualizoval taky po deseti minutach, do toho sem vodepisoval na whatsapp a sms a insta apod - nastesti nemam fcb - a zkousel se dovolat kamilovi
bohus76 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Totálně se mi zhroutil svět a nevěděl jsem, co dělat...U ostatních chronomagorů jsem se také nemohl zeptat..No trága! Chvíli potom,co jsem se nemohl připojit sms od známého /že Radku/ prý jestli mi jede chronomag :-)
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 +1 , jako for dobrý, ale srdce a zdraví mám jen jedno :-)). Nejdřív jsem si myslel, že jsem dostal banán, pak, že mně někdo prostě "vyškrtl" ze seznamu na chronomagu a nakonec jsem se s tím smířil ( ale bylo to těžký ).
vsudybyl Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Mě bylo hned jasné , že jsme To Tady zas..li svými kecy až z nás chronomag dostal blackout
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Bohus76 - sms jsem dostal jen jednu, ale těch telefonátů bylo dost ( a dotaz stejnej- hele, jede ti chronomag? ).
enslow Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Asi sem patrim aj ja neboli som sa pokusal kazdych 10 minut logovat na forum.
Kristian.nov Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Já si říkal, že se to asi celý sesypalo z toho prodeje Armani... Měl by se založit pro podobný případy záložní chronomag... Instagram nestačí..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se