Michael Psy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Radku ta guma je guma, nebo silikon? Případně odkaz odkud koupit ? Líbí se mi ten jemný waffel vzor. Dal bych to klidně i na seiko potáptky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Michaeli je to origo guma od Citizen Nighthawk a ze je tam spona Citizen je mi buřt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Velikonoční zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Sakra, ja ty pilotky uz budu muset taky zkusit. Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ty vole, se mi snad po těch Oceanech 39 začíná stýskat nebo co, když tady vidím ty fotky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Sakra, ja ty pilotky uz budu muset taky zkusit. Pekny.Doporučuju, jsou dost návykový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ovm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Tak jsem se dočkal :-)Zakoupeny před týdnem a dnes prvně na ruce. Jen ten titan je dost náchylnej, jedno zapnutí a už tam jsou oděrky na prvním článku u spony. Jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Jsou to fajn hodinky.Tak ať dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Oděrky se udělají tam, kde se jednotlivé součástky vzájemně dotýkají. Na dalších místech se ale tak snadno neobjeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Na chvíli jsem je půjčil Velikonočnímu zajícovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Jsou to fajn hodinky.Tak ať dělají dlouho radost.Děkuji, zatím jsem z nich nadšený.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Někde se tu kdysi řešil konkrétní materiál na titanové verzi. Je to titan grade 5 nebo se pletu? Na stránkách výrobce to nevidím.Na 99% to není titan V, ten je odolností zcela jinde. Bude to klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Oděrky se udělají tam, kde se jednotlivé součástky vzájemně dotýkají. Na dalších místech se ale tak snadno neobjeví.Také doufám, díky tomuto vláknu a vašich fotek, (kde snad vypadají i lépe) jsem si je pořídil a mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Krtenek: Ano, u Citizenu je odolný titan, já nevím, zda mají nějakou speciální úpravu nebo přímo titan třídy V, nicméně ty jsou opravdu odolné. Moje zkušenosti s Ti V jsou u hodinek IWC, kde je ten povrch opravdu odolný, což bohužel u těch dotazovaných Oceánů není. Ale i tak jsou to super hodinky za pár šupů na denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Citizen mají titan povrchově vytvrzený karbidem titanu (Super Titanium). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Když ti dojde hajzlák, můžeš se aspoň dívat na hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Od včera na ruke. Skvelé hodinky Mám z nich veľkú radosť a ten rozmer ma dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ještě si je nechám, po zimě se na ně zase rád koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se