Harwey Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Kofola super!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Za mě je kofola lepší než pepsi povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Za mě super práce. Mít to s oranžovými indexy, tak je to bomba. Klobouk dolů i za tu renovovanou vložku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jeste na kuzi...vypada to lepe za mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jeste dve fotky...jinak uz pracuji i na reverzni vlozce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ako by to vypadalo s okrovym cifrom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jste fakt borci. Ty vložky lunet vypadají vážně parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Velice dobře to vyšlo! Kofola nakonec lepší než Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 no ty vole to je dobre Teraz uz len ak by sa dalo zverejnit dajake financne cisla ze kolko takato renovacia resp nove hodinky vyjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Jsem rád že se vložek ujal někdo zapálený a houževnatý. Je to pakárna se dopídit slušného konce a tady se to opravdu povedlo.Často tu jsou narážky na cenu. V případě renovace hodinek , pouzdra a lunety, tak tam je zhruba 10 položek co dělají cenu. Takže každé hodinky jsou konkrétní včetně ceny. Pokud má někdo zájem, musí poslat dotaz.a podle požadavků má cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Kofola je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Tak jsem sehnal od pana Hovorky repliku originálního řemínku na igeny. Myslím, že jin to prospělo co říkáte? Ten původní plasťák se blbě nosil. Minimálně v komfortu nošení jsem si hodně pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Je to dobra volba a vyzera to fajn tiez nad nim uvazujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Po shlédnutí mnoha variant řemínků zde na fóru, pro mě byla replika originálu jasná volba. A neměnil bych. Upraveno 15. července 2017 uživatelem Shakur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Zrovna mám od Mistra Accutrona taky objednáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Já měl plastovou sponu na předchozím řemínku a moc důvěry to ve mě nevzbuzovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Ano, je plastová, na občasné ponošení by mohla/měla stačit. Uvidíme, nějak se to vystříbří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Parádní práce, obdivuji Vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Chtěl jsem se zeptat, jakou technologii vyrábíte závit v pouzdře? děláte to na soustruhu a nebo na frézce(CNC)? Celkem by mě to zajímalo, protože to už chce celkem kumšt a pořádné stroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Je to dělaný na CNC soustruhu a drátořezu. Bohužel na kolečkách v garáži to dělat nelze , je potřeba slušná technologie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se