habadej Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Můj první obchod s Pepou, který samozřejmě dopadl na 1. Mohu jen doporučit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Stačí se podívat na všechna předchozí hodnocení. Pepa ví co chce, jedná na rovinu, rychle a jasně. Můj první obchod s ním, ale mám pocit, jako bychom obchodovali každý týden, prostě je tam ta důvěra. Rád se někdy potkám osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Byl to můj první obchod s Pepou. Prostě na 1. Perfektní domluva a vůbec všechno. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Pepa je rychlej, přesnej, co řekne, to platí. Takhle nějak to má podle mě být! Díky, Pepo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Tady už moc není co dodat. I já se přidávám s chválou. Pepa je vstřícnější, než by musel, co řekne, to platí a k tomu jde všechno pěkně svižně. Za mě na výbornou a kdykoli znovu. Příště to snad klapne osobně. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Dėkuji za velice příjemný odchod, povídání u kávy a hodnocení. Vřele doporučuji.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Diky za pohodovej obchod. Nekdy zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 chválím velice, to není solidnost, to je vrchol solidnosti ;o) šlo o drobnost, ale potěší to takže dík a někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Děkuji za bezproblémový obchod, rychlou a přátelskou komunikaci a důvěru. Radost z hodinek znásobená radostí z obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Spolehlivej, rychlej a slusnej borec s PAM na ruce Pecka a doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Pro Pepu dělám řemeny rád. Díky a zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nechci se opakovat, ale pro Pepu dělám řemeny rád :-).. Díky a zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Skvělá komunikace, okamžité odeslání snad ještě než měl peníze na účtu, řemen skvělý. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Domluva, obchod, a vše okolo na jedničku s hvězdičkou. Bude mi potěšením kdykoliv znovu zopakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 opet dalsi obchod na jednicku s hvezickou diiiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Děkuji za obchod a solidní, rychlé jednání.Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Děkuji za obchod vše proběhlo tak jak bylo domluveno naprostá spokojenost.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Obchod proběhl bez nejmenších problémů. Pepu doporučuji a ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Pepa poslal at´se rozhodnu a peníze až potom,paráda. Moc děkuji,můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Všechno proběhlo podle domluvy.Vstřícnost rychlost,komunikace. Děkuji a příště snad osobka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se