Hasňa Odesláno úterý v 20:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:20 To jsou teda otázky, co s bagrem.. Neznáš Mládka? Prostě mít pro potěšení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno úterý v 21:34 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:34 V 6. 1. 2025 v 19:24, African napsal: Pustilo mě to do soutěže o bagr, takže originál, doufám že nevyhraji...co s bagrem Pche! Na kamarádově svatbě jsme jeden bagr tak trochu ukradli a byla to supr zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 21:39 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:39 Před hodinou, Hasňa napsal: To jsou teda otázky, co s bagrem.. Neznáš Mládka? Prostě mít pro potěšení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno úterý v 22:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 22:49 V 6. 1. 2025 v 18:37, African napsal: Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce Tak todle vypadá moc dobře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 23:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 23:18 Co říkáte na tyhle? https://www.kreibich.cz/venkovni-obuv-3/panska-zimni-obuv-massimo/?variantId=1268 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno včera v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:24 Co říkáte na tyhle? https://www.kreibich.cz/venkovni-obuv-3/panska-zimni-obuv-massimo/?variantId=1268Jestli se ti líbí a sedí ti tak no problem. Spoustě lidí se nelíbí kombinace tkaničky a zip.( mě taky ne ale já je nosit nebudu).Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno včera v 06:33 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:33 Já jsem hledal se zipem, mě nebaví to stále zavazovat a nohu s vysokým nártem bez zipu je utrpení dostat do vysoké boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno včera v 07:14 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:14 funkcne neviem, ale za tie peniaze sa mohli viac pohrat s detailami a neodflaknut to az tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno včera v 07:23 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:23 (upraveno) Uvidím, objednal jsem to přes internet, takže vyzkouším a případně pošlu zpět. Bohužel dnes živnostník ve Středočeském kraji stojí 1000 Kč na hodinu, kolik by stály ručně dělané kožené boty? Podle mě tak 10-15 tisíc, jinak to je nějaká levá. Upraveno včera v 07:30 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno včera v 08:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:35 Před hodinou, Harwey napsal: funkcne neviem, ale za tie peniaze sa mohli viac pohrat s detailami a neodflaknut to az tak Ako sa vravi u nas, na dedinu dobre.... Mne kombinacia zip/snurky nevadi, manzelka mi to ale zakazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno včera v 08:44 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:44 Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno včera v 09:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:15 před 30 minutami, ivan_989 napsal: Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. Tak ty jsou parádní, kdo je pachatel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno včera v 09:39 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:39 Cheaney https://www.herringshoes.co.uk/cheaney/tweed-c_boots/almond-grain Roky dozadu ked som ich kupoval ma vysli na menej ako polovicu z tej ceny ....investicne boty 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno včera v 09:51 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:51 Před hodinou, ivan_989 napsal: Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. To je pěkná bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno včera v 10:37 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:37 Kupene 5.1.2017, cize maju 8 rokov. cca 2x rocne vycistim a nakremujem. Nechodim v nich na tury,tak slusne drzia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno včera v 11:11 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:11 před 1 hodinou, ivan_989 napsal: Cheaney https://www.herringshoes.co.uk/cheaney/tweed-c_boots/almond-grain Roky dozadu ked som ich kupoval ma vysli na menej ako polovicu z tej ceny ....investicne boty Koukám, ta cena to je teda raketa..... Fakt neuvěřitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno včera v 11:18 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:18 A tak je to jedna z nejlepších značek bot na světě, tak nějakou kačku stojí Taky jsem si řekl, ze si je nadělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno včera v 11:28 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:28 ked uz som nestihol hodinky, tak aspon boty som kupil v case normalnych cien Hentie ma stali €277,07. Dnes je cena 620 €. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno včera v 11:51 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:51 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami před 6 hodinami, ivan_989 napsal: ked uz som nestihol hodinky, tak aspon boty som kupil v case normalnych cien Hentie ma stali €277,07. Dnes je cena 620 €. 620 Éček už je ovšem dobrá petelice za botu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se