steel Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 KFL- ty me strasis sakra,ani na chvili jsem nepomyslel na to,ze me treba nesednou,hlavne ze jsem byl pred mesicem v Drazdanech a tam nejhezci kram jakej jsem videl a plno red wingu...ne ja se na divam a nevyzkousim si je.Ale to jsem jeste nebyl tak nahlodanej,prislo to nahle,jako kdyz jsem jednoho zjistil,ze bez submarineru nemuzu zitbude z tebe zálesák :-) ještě nějaký japonský džíny, flanelku, pletýnku, do ruky sekeru a je to, jo plnovous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 steel-plnovous ne,nechci vypadat starsi nez jsem a za druhy mi vousy nerostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 jasně taky se na red wingy chystám co nejdřív, pokud bude zase taková blbá zima tak je možná i ponosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Vcera jsem byl prijemne prevkvapen svymi Loake Buckingham. Nachodil jsem s nimi cca 20km za den po betonu, bolelo me lecos, ale chodidla byla jak v pokojicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Red Wing Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 mi dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Asi ty RedWingy potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Red Wing je hodne velka nakazliva nemoc.Hlavne cim jsou tyto Boty starsi, tak jsou hezci.Maji i svoje forum. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 9111 máme podobně " jeté". Jak bys srovnal 9111 a 875? Které nosíš radši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Mas pravdu.9111 nosim hodne, ale 875 nosim radsi, protoze jsou pohodlnejsi bych rekl.Kazdopadne pokud si budu kupovat dalsi Red Wing, tak s jistotou 875. .9111 máme podobně " jeté". Jak bys srovnal 9111 a 875? Které nosíš radši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Díky za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jeden by řekl, že takovýhle křápy už budou na vyhození a ono ne http://www.acontinuouslean.com/2012/01/25/better-than-new-re-crafting-the-red-wing-1905/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jak často je potreba pri běžném nošení takovou "rekonstrukci" udelat a na kolik tak prijde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jak často je potreba pri běžném nošení takovou "rekonstrukci" udelat a na kolik tak prijde?V Denimheads si myslím nechávaj posílat originál podrážky a tady ti to vyměněj za 1500Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Ale takhle pekne jako ve fabrice tito neudělal nebo jo? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Tak to jde. Po cca. 3-4 letech ti udělají rekonstrukci za 1500,- To je slušný. Sakra, asi ty boty potrebuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Jak často je potreba pri běžném nošení takovou "rekonstrukci" udelat a na kolik tak prijde?...nic Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Tak se taky svezu na RW vlne:) Boty mam asi tretim rokem a jsou super na vse. A premyslim o 9111.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Pěknej Scrambler. Zavidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Organic, diky. Je bozi. Diky nemu je triple na inzerci. Za poslední tri roky najel jen asi 6tis km, jinak beru jen Scrama.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se